25

лекар-психиатър

преди 11 години

Мали..и..и голем глад. Тройната коалиция БСП-ДПС-Атака-ДС така са огладнели, че нямат търпение да започнат да крадат. Първи се наяде Волен-Болен-Доволен, той получи 10 милиона евро за гласа си. Не са много този който ги даде ще получи 100 милиона във вид на Държавни поръчки. Пожелаван на всички гласували за тройната коалиция със здраве да си харчат обещаните от Волен-ама много Доволен, 1000 лв. заплата и 500 лв. пенсия. Атака..а..а..а

24

пиянде

преди 11 години

*** *** мазна!

23

по пътя

преди 11 години

Червена ***!

22

Румен

преди 11 години

Бе тя много нагла , все още нищо не е свършила , а какви уста отвори , ужас.

21

висок

преди 11 години

О журналисти МОЛЯ ВИ пускайте през час клипа с тази простакела от изявата и в парламента. Това е най -великата простотия на годината. Другото е маловажно.

20

как`Сийка

преди 11 години

моме, още с първата си изява в Парламента, опротивя на хората!Още от първите няколко изречения, хората ти "скроиха шапка"Сега...моме, "мила" каквото и да направиш..все ще си мразена, никой няма да те взема на сериозно и да те уважава!Заради твоето самочувствие+злоба, никой не те харесва!И по-лошо..никой не ти вярва...Най-добре вземай си чантата и шапката и ходи на майната си!Няма нужда да обясняваш, кой ще назначаваш, кой ще уволняваш!Мразим те!Не ти вярваме!

19

toto

преди 11 години

Дано само да се "роди" нещо ,а да не го "***" както май е тръгнало...............

18

!@#$%

преди 11 години

Хайде стига сте ми обяснявали за наследството бе!!!!!!!!!!!!Като ви е тежко се разкарайте от там!!!!Нищо не можете да поставите в ред в тази държава защото сте неграмотни до безобразие!!!!Eдна таблица в EXCEL не можете да направите-тръгнали сте да организирате работата в цялата държава!!!!Живи и здрави да УМ*ЕТЕ дано!!!

17

КръговрЪт

преди 11 години

"Наследството" вече е универсално оправдание в България! А любимите ми фрази са "някой трябва да поеме политическата отговорност" и "ние сме бедна държава".

16

Левскар-КЗЦ

преди 11 години

Ще те видим ти какво ще направиш.

15

Анонимен

преди 11 години

В болниците ще се разреши ли пушенето?Това поне лесно може да стане- със стаи за пушачи и непушачи.Но все пак поне в операционните забраната трябва да остане или да се предвиди в екипа сестра да подава фаса в устата на хирурга.

14

Анонимен

преди 11 години

Тая да ли е взимала бакшиши в шейново.

13

Анонимен

преди 11 години

Тоя диков продължава да се излага .Сега и врачки кани в предаването си,но това може да се очаква от спортен коментатор да се изживява на политически анализатор.

12

Анонимен

преди 11 години

Забелязвате ли, че мистериозно изчезна от фейсбук събитието НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски"? Това ми изглежда като явна индикация за намеренията на терористичното правителство на републиката. И все пак - 2.юни.2013 / 12.00ч / НС

11

Иво

преди 11 години

Тази стига е говорила,а да почва да работи,че кой знае какви ще ги сътвори и тя.......

10

Николета се вбеси

преди 11 години

Ясновидка: Бойко Борисов трябва да избира - затвор или смъртВремето дойде, през октомври ни чакат страшни събития, твърди Николета ЙодановаЯсновидката Николета Йорданова хвърли в потрес Сашо Диков. В предаването му по Нова тв тя заяви, че Бойко Борисов е изправен пред тежък избор - смърт или затвор. "Той избира - или ще го убият или ще влезе в затвора", каза съвсем насериозно Николета. "Ама ти не позна за сменените министри от Борисов", контрира я Диков.

9

ААА

преди 11 години

нямало да има политически назначения !?!? - че то тя е политическо назначение и от нея всички назначени от нея !!!! наглост!

8

Анонимен

преди 11 години

да- всички болни тебе чакаха /ей като вземат да се изживяват като месии/

7

Анонимен

преди 11 години

тя дали осъзнава, че до есента ще са аут ...

6

чичко

преди 11 години

то и ханъмата сидеров така казваше ама яго виж сега.