101

Анонимен

преди 10 години

Защо ли първо се захванаха с този закон?!?!...Май много бързат...не случайно протакаха тези дела на разни ,,специалисти по националната сигурност'' и разни мафиоти-чакаха момента да дойде удобната власт ,за да се окаже,че са невинни,тъй като тези ,които ги разработват ще са подчинени на баш мафиотите.Изводите оставам на вас,или поне на тези,които все пак използват главата си за мислене.Наясно са ,че няма да успеят да изкарат мандата си и се опитват да вкарат нещаТА в безвъзвратна фаза,като АЕЦ-а

100

Анонимен

преди 10 години

До Боян Никой освен съда може да вкарва в затвора а всички.

99

франки

преди 10 години

Пак се започна. Нищо лошо ДАНС да има полицейски функции. Без това в МВР не долюбват БОПа да го дадат на ДАНС. Лошото е че се прави механично сливане, калинките в БОПа са многоооооооооооооооо.Тежко и горко че както обичат падни стани след някой друг месе да не се налага шефа на ДАНС като Цветанов да замазва гафове на "полицейското звено" в агенцията. както биха казали някои "Е голем майтап ке падне".Хора изберете си кадърни служители аман вече и да се оправи тази държава.

98

Боян

преди 10 години

Пълен *** , защо не излезе и да каже 1-2 имена които сега са в затвора !???Или тези разследвания ще се провеждат още 15-20 години ( още 10 негови мандата ) Хах жалък мафиот !!! Всички от измислена ви партия сте за затвора !!!4 годни не вдигнахте с една стотинка заплатите на хората .. не вкарахте затвора еднин от така наречените бизнесмени .. И сега ревете ,че хората не ви вярват , ТА ТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ПОВЯРВАТ !!!

97

...

преди 10 години

Бойко и Цецо в затвора!

96

Анонимен

преди 10 години

И СЕГА ДОВОЛНИЛИ СТЕ ПЛЕМЕТО? ОТТЪРВАХТЕ СЕ ОТ МУТРИТЕ И КАЧИХТЕ НА ВЛАСТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА МУТРИТЕ. Е ТОВАЛИ ВИ БЕШЕ МЕРАКА? ВСЕ СЪМ СИ МИСЛЕЛ ЧЕ ТОВА ПЛЕМЕ Е ПРОСТО АМА НЕ СЪМ СИ И ПРЕДСТАВЯЛ ЧЕ Е И ТЪПО. СЕГА ВЕЧЕ 30 % ОТ ПЛЕМЕТО Е ДОВОЛНО. НАДЕНАХА СЕ КАКТО ВИНАГИ НА ЧЛЕНА С КОТЕШКАТА ГЛАВА И ПЪШКАТ ОТ УДОВОЛКТВИЕ. ЧЕСТИТО ПЪШКАНЕ.

95

Шоп

преди 10 години

Стига с това православие.. колко от нас отиват на храм ? Освен дърти баби? Или ходим само на големи празници, и на църквата трябва някой като Сидеров само че религиозен

94

Анонимен

преди 10 години

ЕЕй, тоя *** няма умора! Не спира да плюе по всички и по всичко.

93

някой си

преди 10 години

Е как бе, на другите избори задължително ще гласуваме за Атака, Воленчо бил обещал безплатен сюнет и фес за всички поддръжници :)

92

OFFtopic

преди 10 години

Атакистите носят вълнени чорапи у дома, защото: 1% - да им топлят краката 99% - да се плъзгат по пода като нинджа.

91

Студент

преди 10 години

Последно време много се кефя на клавиатурните революционери. Много ми напомняте на онези образи в повестта на Иван Вазов "Немили-недраги". Евалата ви, много ме забавлявате. Сигурно в реалния живот сте некви мишки, които като им дойде полиция за най-проста проверка се посират от страх...

90

samogerb

преди 10 години

Абе вие нормалните ли сте? Кой е с ГЕРБ? Кои служби са с тях? Тези комунисти са от 23 години в парламента и са толкова навътре в престъпността, че няма на къде повече, та те самите са престъпниците! Ама вие хора сега се сетихте, че има мафиоти като ви замазваха очите комунистите добре ви беше.

89

OFFtopic

преди 10 години

"Лъжеш като дърт ***" е новото "Лъжеш като Волен Сидеров"

88

срам за БГ

преди 10 години

Волене, живей дълго! Живей дълго, предателю и нека всеки ден който където те види или да обръща глава от отвращение или да ти казва в очите какъв си *** и колко жалко човече си! Едно мъжко решение трябваше да вземеш за да изпълниш волята на твоите избиратели и ти се продаде! Живей дълго, харчи си парите за които продаде България. Но бъди сигурен , че тези пари няма да ти донесат щастие. То на жалко човече, като теб, нищо не може да му донесе щастие, какво остава за няколко рубли в повече!

87

324

преди 10 години

Хора мислете за децата си !!нас кучета ни яли!!

86

до БАЛЪЦИТЕ

преди 10 години

АТАКА = ДПС! Гласуваш за Сидеров ефенди избираш Местан Ефенди! Честито на гласувалите за Атака, дълго ще си спомяте деня когато ви сложиха фесовете!

85

Анонимен

преди 10 години

Мачът е България срещу мафията, в момента мафията владее топката и контраатакува. От нас се иска да се защитим и след това да я атакуваме мощно!

84

Народа е прост

преди 10 години

Да се чуди човек защо най големите престъпници бяха срещу цветанов.Пръв започна Доган и гоце после се мина през Алексей Петров и Пешо Сумиста и се стигне до Учиндолеца и Мишо Шамара,Мафията пак победи простия народ така че вие си го заслужавате,дано се изтриете като нация белкем и БСП изчезне с вас

83

! ! ! !

преди 10 години

Волен Ага и комунистите докара турците на власт. Дяконеее, за какво умря?!?!

82

PROST NAROD ..ATAKA

преди 10 години

KOLKO E PROSTI4AK NARODA..PO LI DOBRE BE6E GERB DA UPRAVLQVA I DA BYDAT ZAMRAZENI O6TE 4 G ZAPLATITE..A BENZINA DA STANE 4 LV