159

тя

преди 11 години

Защо се охранява от държавна служба човек ,който е най - обикновен нар. представител. Ще си даде имунитета , защото така или иначе той знае ,че ще му го свалят.

158

detelina

преди 11 години

Кво стана бе г-н Цветанов!?Много се изхвърляше,като шампанска тапа,много се пъчеше и летеше!?КАКЪВ,*** ЩЕ ТЪРСИШ В БРЮКСЕЛ?!ТО,ДА НЕ,КАТО ДА СЕ ЗЪБИШ,ПО ТЕЛЕВИЗОРА,КОГАТО СИ НА ВЛАСТ-А,СЕГА ДА ,ТЕ ВИДИМ,КОЛКО СИ МЪЖ!?НЕ ВСЕКИ ,КОЙТО ВРЪЗВА *** Е -МЪЖ!?

157

Цурко

преди 11 години

Цуро ще ходи при братя Галеви

156

9202

преди 11 години

Цурко ще търси пари от ЕНП да се откупи. И най-големите престъпници могат да се откупят с пари, не само в България но и по света. Дали ще се откупи Цурко, дали ще стигнат парите от продадената секретна информация от подслушаните ни бизмесмени а чуждите служби.

155

Анонимен

преди 11 години

*** ***.ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ГРОБА ЖИВИ ДА ВИ ДЕРАТ ГЕРБЕРСКА ***.ДО ЕДИН ПОД ЗЕМЯТА.

154

уу

преди 11 години

чий ще го д..ърви Да си почине при манталите в кауша

153

!!!!

преди 11 години

Интересно ако беше някой простосмъртен, дали щяха да го чакат да ходи по чужбина и ако се върне тогава да отговаря за престъпленията си? А Борисов много бързо се преквалифицира от резач на ленти в говорител на Цветанов

152

DDD 67

преди 11 години

До LalaТова за "интелекта" ти го видяхме! А доколкото знам - поправи ме, ако греша - ГЕРБ вече не е на власт. Та за какво точно "сваляне" ми говориш? И как точно разбра, че Цецко Слушалката е "невинен"? Твърдиш, че си много умен. Докажи го тогава с факти! В противен случай това е просто поредният нескопосан опит за манипулиране на мнението на хората. Аман от демагози!

151

До някои

преди 11 години

Ей грамотнияНие ще отидем на вечерно училище тебе ще те пратим в парламента защото си много умен! Пък дано да оправиш държавата.... Нали си много умен!

150

Някой

преди 11 години

Търтейте, става на въпрос, безкруполни и т.н. - ами това си е слабограмотност бе, кьополар! Вместо да седите по блоговете отидете на вечерно училище. Изумителното е, че множество езикови мърльовци се пишат големи българи и даже обсъждат политики. По-добре си купете семки и тичайте да зяпате Тигрите. И защо обсъждате това, което вече го има? Вероятно защото не знаете какво ще излезе от него. Тогава гледайте и слушайте!

149

Lala

преди 11 години

He се мисли за обраозован. Правописа ми е достатъчно добър а пък интелекта много над твоя. Ако имаше поне малко мозък нямаше да подкрепяш мафията в България. От гласуването на умни като тебе сме на на последно място по развитие в Европа. А що става въпрос за Цветанов, разбира се че е невинен! Това е политическа игра за да свалят ГЕРБ от власт и да могат комунистите да влачат безнаказано както са правили до сега!

148

nikolaberti

преди 11 години

Tози ще бяга

147

DDD 67

преди 11 години

До LalaДругарю/ко/, като гледам ниското ниво и липсата на правопис в поста ти, въпросът ми определено не е насочен към теб и подобните ти! Какво става бе, хора? Само необразовани и откровено глупави ли са привържениците на тази групировка, пардон, "партия"? Вярно, че вождовете им са бивши мутри и престъпници, ама все пак в 1 000 000 привърженици как не се намери някой по-умен? Направо страх ме хваща, ако всичките ГЕРБ-ерасти са толкова необразовани!

146

хм

преди 11 години

и какво ще прави туй момче там? много интересно? усладил му се е хубавия лесен животец на тоз човек. не мой го мисля как ще отвиква, брей

145

Анонимен

преди 11 години

Най вероятно г-н Цветанов става член на ОЛАФ..

144

Lala

преди 11 години

Ало, ти с вазелина, а на тебе кои ти го донесе и хареса ли ти да го ползваш! Добре не сте комунисти всички които подкрепихте червените, но имате ли на представа , че подкрепихте Мафията в България да доиде на власт и подписахте смъртна присъда на собствената си страна!

143

BMNVB

преди 11 години

прелюбопитен текст от сайта Фрогнюз на разследващия журналист Огнян Стефанов, пребит от биячите на Октопода.С пари на данъкоплатеца ли Станишев плати мястото си в ПЕС?На 14.04.2010 г. в. Труд отпечатва интервю с Тошо Недялков, бивш зам. директор на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения (ДАИТС), в което се съдържат интересни данни за афера, свързана със Сергей Станишев и много големи корупционни сделки с търга за отпечатване на нови задгранични паспорти с биометрични данни, наложено ни от ЕС.Денонощни опашки пред МВР, хилядни номера за чакащите, изнервени хора

142

trendi

преди 11 години

Сега като няма кой да ги подслушва ще си правят каквото си пойскат

141

до 185

преди 11 години

Българиа няма ... има БЪЛГАРИЯ.Простотията, чалгата и търтейте са единствените които могат за затрият тази държава.

140

GiveMeFive

преди 11 години

И каква стана тя, братя Галеви вече са трима - Галев, Христов и Цветанов!