181

П_Петров

преди 11 години

Путин звъни на Станишев-Сережа, я совсем забыл для вашего день рождения. Какой подарок вы хотели? -Я бый хотел Сидеровича просит в парламенте для выучения турецком языке в школах, товарищ Путин.-Ух! Какой вы злой ! Вам не хватила, что Сидерович обрезался?

180

Къде сте от Атака?

преди 11 години

Хайде бе, къде са щурите фенове на Атака да защитят Вожда, за подкрепата на ДПС?От другите партии поне никой не очаква да са мното принципни е морални, но Атака с големите претенции да се оцапа така... И ти ли Бруте?! Да не чакате да видите утре да не би отново ДПС да са Врагът, а не ГЕРБ?За истинския правоверен фен е най-важна късата памет.

179

слона

преди 11 години

Наистина жалко за хилядите българи, които бяха излъгани от господин сидеров по един доста гнусен начин. Не искам никой да обиждам, но много хора, които си нямат никаква представа от политика гласуваха за този "националист ", тъй като бяха жестоло подведени от неговата популистка реторика.Българи, мислете повече защото вече повече от 20години ни лъжат!

178

иван

преди 11 години

Кого ли заблуждава Сидеров? Само себе си.А може би си мисли ,че българите са *** да се хванат на тези глупости.Собствените му избиратели са отвратени.

177

Сбогом ГРОБ

преди 11 години

Когато Вие бяхте 117- тогава Волен беше Пич,след което се Изгаврихте меко казано,с Него! Ни кинти Видя човека,ни субсидия,нито нищо...Имаше всичко за Вас,Охраната Ви..и имаше " страаашни пичоци в Земеделско".Апък сега Волен бил ибрик...ай сиктир.Сега.."ще си тръгне Доволен,Некой лев Взел".Всеки иска да Огъне някой лев,И вие и Аз, и Волен също..Просто човека има Телевизия,Дар слово,Има МОЗЪК!!!! И пак ще е Вътре,А вие след- 5 месеца ще сте под 10%.Сори ама Истината Боли

176

Анонимен

преди 11 години

Кеф ми става като чета как ревът герберите прости ама сами са си виновни с надменното си поведение

175

Стършел

преди 11 години

Хората са казали: "Не по врат, а по шия"..та и твойта работа Сидеров. Спрял си бил мандат на ДПС? Ти подкрепи мандат на БСП с участие в управлението на ДПС. Е какво по ясно от това! атака подкрепи управлението на комунистите и терористите от БСП и ДПС. Каквото и да се оправдаваш все тая, стана от ясен по ясен на всички! Сега ще ни управляват комунистите и фесовете и за това приноса персонално е твой.

174

trapera

преди 11 години

И изпълзяха в лето Господне 2013 сите червени тлъсти червяци, а дъжд не беше валял!!! И настана смрад и отврат голяма и умножиха се лъжите и мъките народни... И запретна поличката си за червените фесове атакуващият ги на думи Болен Лидер, и лъсна маймунския му червен *** ! Но мъдрите не се изненадаха. Само глупавите и наивните се пообъркаха.....

173

Анонимен

преди 11 години

Това е истинска комунистическа ***. Не знам как ще гледа избирателите си в очите!

172

До Атакист

преди 11 години

Абе май сега вие ще опознаете срама.ДПС и БСП не виждам да страдат. Вие му мислете, как ще гледате българите в очите...

171

men

преди 11 години

лакей на гроб, лакей на бесепе, лакей на турците, лакей на всеки с двайсетачка в ръка. националист... обратен клоун това е болен сайдеров.

170

Анонимен

преди 11 години

Не пишете глупости. волен нямаше полезен ход и с действията си вчера постъпи наистина мъжки. Сам пое отговорност за нещата и найстина не допусна мандат на ДПС. Забравихте ли, кабинета Беров и тройната коалиция с мандата на ДПС, айде нема нужда от трета серия. Така АТАКА все пак ще може да прокарва про български закони. Видяхте вчера какво стана със закона за защитата на лекари и учители. Ако върви така няма да е лошо.

169

АТАКИСТ

преди 11 години

Каква истерия настана..Волен ви го каза още при откриването на парламента:-Сега ще опознаете страданието.На боко манипулациите няма да минат.Ако Волен не се беше регистрирал заседанието се отлага,и така докато се събере кворум.цецо в затвора.АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА..

168

9999

преди 11 години

до протестиращите; докажете 4е не бяхте хора на столетницата....

167

LethianDream

преди 11 години

Волене, извини се бееее!!! :D

166

Съвестен X

преди 11 години

Абе, МНОГО СТЕ ОТВОРЕНИ ЗАД МОНИТОРИТЕ, БЕ, ***!!!

165

Слави

преди 11 години

Воленчо голям *** си! Тебе от парламента само с краката напред могат да те изкарат! Ако нямаше ръце с *** си щеше да гласуваш за комунистите! И престани с тия циркове, много си смешен - даже хората, които гласуваха за теб разбраха колко си ***!

164

nikolaberti

преди 11 години

До АнонименСидеров е тарикат за разлика от теб.

163

nikolaberti

преди 11 години

До бай иванНа 2 юни хляб и олио ли ще раздават,да знам дали да ходя.

162

Местан

преди 11 години

Сидер бей замълчи, че взе да става съмнително. Вече изигра ролята си и сега ходи си харчи парите с Деничка. Не ни трябваш вече. Айде бегай. Ние поемаме оттук. На нас не си ни нужен, върви си оправяй старините,че като излезеш от парламента няма да се видим повече. Един съвет обаче, бъди внимателен, че този твоя електорат май заподозря нещо. Нещо ги залъжи там, грайбвай Деничка и айде на Малдивите, а паричките в Кайманите.