64

Бай Ганьо

преди 11 години

Всички са за изхвърляне бе хора,разберете го накрая и спрете да се ядете един друг заради тези ***.Пеевески,Цветанов,Станишев,Доган,Местан и т.нВсичко това е за кофата за ***.ННВместо да се заяждате един с друг по-добре да отидем пред НС и да хванем да им хвърлим един хубав бой на всичките и да се приключи с тази *** веднъж за винаги.Закриваме парламента и ставаме президентска република с 4 г. мандат и това.Всички тези 240 смръдливи мишки в НС+всички смръдливо-крадливи министри ВЪН.

63

gost25

преди 11 години

Цветан Цветанов по известен като цецо лъжецо я марш в затвора където ти е мястото.Видя се ще малоумната герберска партия въобще не ги интересуваше България а най ги интересуваше само техните облаги.Затова пожелавам на българоубийците от герб да се разпаднат в най скоро време като партия.Ще се радвам много ако това се случи

62

Мислещ

преди 11 години

Червените тази мутра ли ще ни управлява? Това ли искахте? Този дебел ***?

61

Анонимен

преди 11 години

Не, Дебелян не поиска веднага думата, а я узурпира като разярен глиган- с нетърпящото, от разните му там председатели и зам. председатели на народното събрание, възражение "няма как да стане" (разбирайте няма как да ви чакам да ми дадете думата по съответния ред). Не стана ясно обаче, дали гневът му беше продиктуван от някаква истина в твърденията на Цветанов, или от притеснението, че не може да помни чак толкова дълго, за да изчака минутката, необходима за да получи думата.

60

Варна

преди 11 години

Червените мафиози сами си го вкараха. Положиха клетва, без да имат 121 гласа. Чака ги съдбата на узурпаторите цар Чака и цар Ивайло! Така е то, като пипаш без позволение! Власт се дава на достойния!!!

59

chach

преди 11 години

toia s 6-te apartamenta kupeni s narodni pari o6te li e na svoboda.ili chaka da go sadi gospod.

58

Анонимен

преди 11 години

ах ти *** ненаяла се гади ми се от такива като тебе

57

Мислещ

преди 11 години

А кой ще вкара БСП в затвора за престъпления срещу България? Кажете бе форумни мишки?

56

Мислещ

преди 11 години

Видяхте ли какви *** и хора без основно имаше на митингите на тоя *** Пеевски?Това ли е вашият материал?

55

Пешо

преди 11 години

За мен е все тая кой ще вкара Бойко и Цецко в затвора!

54

Мислещ

преди 11 години

Махнахте една мутра, за да назначите друга? Нали знаете, че БСП е майката на ДПС, мутрите, червените народни пари и мултимилионерите, убийствата и издевателствата над хората, избиването на интелектуалци, трудовите лагери за свободомислещи хора. Вие май много неща сте забравили...

53

Мислещ

преди 11 години

До Мислещ

52

тони

преди 11 години

Тия *** не разбраха ли че са там за да оправят положението в разпадащата се държава .че хората искат работа и нормално заплащане за да живеят спокойно .Как може при това положение в държавата тия *** да стоят там и да се карат като махленски клюкарки на пазара!Това ли е наи важното в момента за това ли ги избра тоя народ !

51

Мислещ

преди 11 години

Честито, Пеевски, този недоразвит, дееволюирал *** да говори от там! Сигурно умират от кеф всички червени меки китки!

50

г

преди 11 години

До ВанчоЗа Цветелина Янева не е лоена топка! Момичето си го "харесва"... :D

49

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се въведе face control, за хората участващи в политиката. За Делян Пеевски става дума :D

48

истината боли!

преди 11 години

Ауу, баси герберския форум стана тука! Ами като сте толкова недоволни се организирайте и си направете шефствие, сбирка или каквото там ще ви поуспокои - просто направете нещо, а не да плюете и да пуцате минуси на очеизвадни неща,които вашите любими лидери са правили докато са управлявали... Къде ви е вашата печалба от техните далавери ви питам след като сте им такива пламенни фенове?! И вие сте гладни,нали? Ама не си казвате щото после си знаете...Истината боли...Ама много боли...Примирете се!

47

Пешо

преди 11 години

Честито! Днес България направи голяма крачка напред и премина от мутрокомунизъм към комунизъм!

46

анонимен

преди 11 години

Това не е моят парламент! Тези на снимката са позор за България!!!

45

БЪЛГАРИЙО

преди 11 години

АКО СИДЕРОВ СЕ БЕШЕ ВЗРИВИЛ В ЦЪРКВА С ДУМИТЕ АЛАХ АКБАР ПО ЗАРЪКА НА СИВИТЕ ВЪЛЦИ, НЯМАШЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ТАКОВА ВЪЗМУЩЕНИЕ КАКТО ДНЕС.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, БЪЛГАРИЯ МОЖЕ И ДА Я НЯМА СЛЕД ГОДИНИ, НО БСП И ДПС ВСЕ ОЩЕ ЩЕ СА ТУК БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС