18

Един Българин

преди 11 години

Не съм съгласен с "цивилизованият" подход към *** и паразитчетата им! Да се научат на ред и дисциплина от малки, ако трябва и с бой. Едно време като имаше бой и децата ставаха хора , а сега като няма - ***. После се оплаквайте на арменския поп за това че имало убийства, катастрофи, кражби и побоища (като възрастни).Тази майка на виновника и мъжът да не си показват носа, че ако ги научим кои са, ние ще ще ги превъзпитаме за назидание на всички простаци като тях.

17

Анонимен

преди 11 години

Преподавателите не само, че не реагират, но и се опитват да замажат проблемите между децата ... единствената им грижа и те самите да си нямат проблеми. За това ако някой посегне на детето ви - научете го да отвръща, защото е пълно с селянчета, който моментално ще го превърнат в жертва. За тях доброто отношение е израз на слабост.

16

Баща

преди 11 години

Незнам кой баща ще реагира по друг начин.Освен да му беше взел сокче и да му обясни че не е хубаво така......хаха как ли пък не.И като стана дума за възпитание вървя си с дъщеря ми в парка (тя е на 5) и едно хлапе може би на 7г минава с колело и и вика: Изчезвай от пътя ми *** ей! Лошото не е друго ами това малко *** се развика на детето ми в мое присъствие все едно ме няма последиците бяха същите като в статията горе в статията. Та просто като ти липсва възпитание ще си носиш последиците

15

Хектор

преди 11 години

Уча дъщеря си да е културна и мила,но да връща при агресия.Вчера един *** я удари пред мене със една пръчка и като му светна един шамар мойта,оня се нас*а.Само така става.

14

Lan

преди 11 години

Недоволни са родителите, а?! А когато тяхното дете е тормозило другото дете, доволни ли са били? Редно е даже да благодарят на другия родител, защото е свършил работата и на възпитателката и тяхната собствена - казал му е кое е редно и кое не е, защото с тези "меки" възпитания раснат малки ***! Това дете сериозно ще си помисли дали да свали гащите на друго дете занапред, но разбира се с лигавщината напоследък това явно е нередност!

13

Анонимен

преди 11 години

Май всички гледат едната страна на монетата.Вие ще позволите ли някой да унижава детето ви?Не,естествено.Ще се обърнете към учителката,а тя може само да направи забележка на виновния.В конфликта с родителя,учителката няма право да се намесва освен да обясни,че саморазправата не е позволена.Не знам какви са очакванията на всички - да скочи да бие виновния ли?

12

Aninymus

преди 11 години

На много деца от малки им се позволява всичко и най-вече да се държат безобразно с другите, защото по този начин родителите им ги подтикват да мачкат всички около себе си и за напред. А учителите не се месят, защото въобще не ги интересува какво правят децата по между си. Не става ясно по какъв начин бащата е стресирал детето, но той би трябвало да се разправя с родителите му и с учителката. А другите родители би трябвало да си възпитават детето, а не да изнудват чрез медиите.

11

Родител

преди 11 години

ОДЗ 160 "Здравец" в кв. Драгалевци, район Витоша. Поне да е ясно кое е ОДЗ-то.

10

баща

преди 11 години

Ако едно дете на 6 удря и се бие с другите деца непрекъснато и, ако никой не взима мерки, питайте ме, дали няма да го ошамаря ЯКАТА пушльото, чийто родители така са го възпитали...та и родителите му - на побойникът ще гризнат дървото. Не ме интересува, кой на кого ще се оплаква...

9

Анонимен

преди 11 години

Ами сега и двете деца да ги изключат от градината

8

а пак щуротии

преди 11 години

Нямаме право да съдим когото и да било просто станалото е за поука и на двете страни.

7

Анонимен

преди 11 години

Тези родители вместо да се пенят да хванат да учат детето си да не се занимава с гащите на другите. Аман от *** които не възпитават децата си, но искат другите да са възпитани към тях.

6

Анонимен

преди 11 години

Хора моля ви, грижете се за възпиатнието на децата си още откакто проходят и проговорят. Ако те направят нещо нередно в детската градина или на вашето някое детенце каже или направи нещо - търсете педагозите и се разберете между двете семейства как да се постъпите. Не бъдете неандерталци, все пак колкото и да ви боли за детето ви не си го изкарвайте върху чуждото такова. Децата гледат от вас и се учат!

5

Анонимен

преди 11 години

аз нищо не разбрах ... виновния баша какво реално е направил ? скарал се е на малчугана, шамаросал го е, смъкнал му е и той гащите ?! До тук се споменава само, че го "стресирал", а то "претъряло физически и психически тормоз". Физически ще рече, че го е плескал, ама май не е ...а психическо стресиране ... това си е обикновено каране, ама много ясно че ще го направи. Някой ако ми посяга на лапето, за ухото при учителката да се извинява пред всички и ето ти психическо-физически тормоз и стресиране

4

Анонимен

преди 11 години

В тази държава има закон!Посегателството на деца в държавата е криминално деяние. Какво има да се обясняваме ?

3

*-*

преди 11 години

Колкото по-рано се закрие тая скапана държава, населявана само от ***, комплексирани нещастници и *** чалгари, толкова по-добре. За кво изобщо раждате деца-да ви ги убие някоя друсана лелка на пешеходната или някой комплексиран *** да се гаври с тях?!?!

2

Мунч0

преди 11 години

Сега ще го разстрелят за няма нищо.... Има си възпитатели, които трябва да ограничават тормоза на едни деца над други, както и да не позволяват родители да се саморазправят с чужди деца.Отговорните да си понесат последствията било то и само забележка.

1

Анонимен

преди 11 години

Не разбрах, къде е била учителката при смъкването на панталоните ?