205

Абе

преди 11 години

Министър на труда, министър на финансите и министър на икономиката... Абе братче не разбирате ли с *** си министъраки глави че за всичко това трябва един министър който да се казва министър на заетостта, който да има опит в изграждането на социални центрове за създаване на работа пуууу

204

Тихомир Томов

преди 11 години

Запазва се неписаната традиция - външните ни министри ЕВРЕИ ! Днес вече официално освен двата кибуца " съвместни учения с господарите и ВИК Враца със " съдружие "с тях .

203

СКАНДАЛ

преди 11 години

youtube/watch?v=g4Ndatk4gw8Новият министър на младежта и спорта, призовава - В училищата да се учи не само български език, а и ,,майчиният език'' , изгледайте цялото, скандално, не знам как тази турска *** живее със себе, аз бих се самоубил

202

hanko

преди 11 години

Po - dobre obrazovan gey , otkolkoto kuha pozarnikarska tikva, koyota iska da stava pidal :)

201

.

преди 11 години

нямам думи... Тези според мен не са по различни от "калинки", "малинки" и тем подобни...Никакви експерти

200

image

преди 11 години

Двама от бъдещите министри имат дете - Таня Андреева родила от Стоянович

199

Божо

преди 11 години

Печелиш избори с лъжи, "управляваш" с лъжи и матр,ялът е доволен :((( Някой помни ли какво обещаваха червените гербери, какво обещаваха червените националсоциалисти, какво обещаваха червените османци, какво обещаваха червените червени !!!!! БЕДНА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!! Само ЧЕРЕПИ останаха :(((((((((

198

Анонимен

преди 11 години

Борисов е ченге и много добре познава системата, недоумявам защо беше толкова наивен и като взе властта през 2009 не смаза *** комунисти, които му подливаха вода през цялото време още тогава. А за инсценираните от БСП протести зимата трябваше просто да се обърне към Самарас за малко атинска полиция доброволци.

197

Анонимен

преди 11 години

И що се пенявите сега бре? Така гласувахте, така са ни законите, какво чакате нали видяхте как стават нещата референдуми за всичко, което властта подписва без наше съгласие и отмяна на това, което са гласували. С референдуми ако трябва по три на ден можем да ги пратим нашите "политици" там където им е мястото на *** им у пикчуто!

196

До NIKO11111

преди 11 години

До NIKO11111Чуди се, колкото си искаш! Това е положението! И не само в България, а в цяла Европа! Надигнете ли си муцунките, ще ви смажем! Засега се запознай с Раздел IV от НК на Р България. Виж чл.118. "Маjцу ви jебем фашистичка!" - цитат от филм на Костурица, не подлежи на цензура.А на останалата *** ще кажа: скоро няма кой да ви плаща - измислицата ГЕРБ ще е покойница. Търсете спешно нови работодатели!

195

outsider

преди 11 години

България има нужда от работещо правителство, така че не се упражнявайте да го отричате още преди да е прието. Всяко правителство заслужава поне сто дни кредит на доверие за да покаже дали може да се разчита на него.

194

SKYBET

преди 11 години

komunisti i turci dokarahte na vlast . bravo na bulgarite 50% koito ne glasuvaha . sega veche shte sme v pylna izolacia ot evrop.sayz

193

Ботев

преди 11 години

Я, пак евреи ще ни управляватСергей Станишев (майка еврейка)Кристиан Вигенин - евреинЗинаида Златанова - еврейкаоще няколко турци и продажници и ще се окаже, че няма никакви българи!Е сещате се какво ни очаква - приватизация на БДЖ, теглене на кредити и поддържане на монополите!

192

Анонимен

преди 11 години

Къде е логиката човек специлист в областта на медицината да управлява образованието?"Седенката" продължава вече осма година.

191

УЙЧО

преди 11 години

ТИЯ НОВИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ АКО ПРОДЪЛЖАТ С ПЛАНЪТ "РАН-ЪТ" ТЕЖКО ИМ МАЙКА ИМ ПРОДАЖНА ТОЗИ ПЪТ НАРОДА ЩЕ ГИ ДЕРЕ ЖИВИ ПО ПЛОЩАДЪТ ПРЕД ТРИЪГЪЛНИКЪТ НА ВЛАСТТА В СОФИЯ И УЩЕ ПОСТРАДАТ И ВСИЧКИ УГОДЛИВИ МЕДИИ И ТЕЛЕВИЗИИ ПОДЪРЖАЩИ ПРЕСТЪПНОТО СТАТУКТОВО ОТ 1990 НАСАМ.

190

irikandji

преди 11 години

Ту ми се повдигне,ту ми се запени устата..от нерви ли е това от алкохола ли е,не знам!Но съм отвратен от то това как тези *** узурпираха властта.И докато Бойко им се лендза на тия *** дето му спретнаха преврат,Орешарски му чете кабинет.Я веднага са взимай в ръце,че като та зачаткам с шамари и в Банкя ще ти се види тясно!И какво ши чакаме 3 месеца,6 месеца да падат..ши паднат ама на връбница!До кат паднат държавата ше иде на майната си.Аз гласувах за теб и те искам на барикадата, Пич!!!

189

Атлет

преди 11 години

Защо няма министър на спорта?

188

void

преди 11 години

Със стари ку*ви ... Почти всички са заемали "експертни" длъжности до 2009-2010 г. И какво излезе - експертите се оказаха пак хората на Станишев и Местан... На това народът му вика "от трън та на глог". Нямам търпение пак да ми бръкнат в джоба и да излизам на протести.

187

коко

преди 11 години

Вигенин май ще е първият български външен министър-педко.Срам!!!*** от всички страни,обединявайте се!-Призив на Педиинтернационала.

186

коко

преди 11 години

До 215 YanisДраги янисе,през 1942-1943 година дядо ми е служил в окупационния корпус в Гърция.Когато го попитах какво е видял там той ми отговори-нищо интересно,камънак и гладни гъркини.Пак ще стане така,елините са мързеливи и евросъюза няма да ги издържа винаги.