155

Око

преди 11 години

Некъдарността ражда омраза. некадърни да окажат първа помощ на детето си, остава им да налитат на бой. На спешните телефони трябва да въведат бърз тест за морал, например обичате ли родителите си?

154

Анонимен

преди 11 години

Само не разбрах на петата минута, след първото, или след второто обаждане? Много ги защитавате тея докторя, на мен последните няколко месеца ми минават ежедневно в срещи с лекари и установих,че 80процента от тях просто не знаят какво правят, да не говорим за отношение към пациент.Явно кадърните отдавна са напуснали чалгокенефа.

153

batevale

преди 11 години

На такива пияндета им е нужно лечение...бой и обществено полезен труд...Ами ако някой имаше по-голяма нужда от спешна помощ в този или следващ момент?! Това не е обикновено хулиганство ,а престъпление срещу всички граждани.

152

!

преди 11 години

Пияни лекенца!

151

Философ

преди 11 години

Трябва да има наказания за некадърност, иначе всеки некадърник се превръща в кресльо дето си иска правата от кадърните. Родители които не могат да бръкнат в устата на детето за да повъне а налитат на лекарите трябва да се накажат за некадърност. Некадърността е най големият враг на България.

150

ohmale

преди 11 години

Kolko ot vas sladkodumnici ste imali tazi unikalna vuzmojnost da Razchitate na medicite ni..tezi medici koito zavurshvaiki prez 87ma ne sa pipnali izdanie sled 85ta ? no se ejite.. PROST NAROD-SLABA DURJAVA

149

Анонимен

преди 11 години

Малката, освен че са я напили, друго правили ли са й? Мама, татко, чичо и вуйчо...

148

абе

преди 11 години

дайте им снимките на тия красавци! Какво ги криете!? Нека всички им се нарадваме на личицата!!!

147

Анонимен

преди 11 години

на народа му писна от лекарски номера , на който не му харесва да напусне ,пише го и в конституцията . за 1000 неотивания на време мълчат , за едно ревът ,ай сиктир

146

Мария

преди 11 години

Трябва да сме признателни и да уважаваме труда на лекарите.Преди години имах бяло течение и при какви ли не знахари и врачки не бях, докато моя позната не ми каза за една гинеколожка .Само след месец бях здрава.

145

Анонимен

преди 11 години

Трябва да има наредба в която към всеки медицински екип да бъде зачислено огнестрелно оръжие. Може и един обикновен Макаров.

144

Рудолф Хес

преди 11 години

По прицип на военен съд на бесилката, или разстела няма спорове. Егал.

143

ицо

преди 11 години

До mimetoКакво въобще се опитваш да кажеш бе момиче,ти за конкретния случай ли имаш нещо в предвид или......До колкото видяхме лекаря отишъл на адреса е човек с огромна практика и професионалист в работата си,айде малко по адекватно моля ви.Кой ще накажел лекарите,а кой ще накаже пияниците и най-вече техните бездарни родители.

142

СЪВЕТ

преди 11 години

10 ГОДИНИ СТРОГ ЗАТВОР ЗА РОДИТЕЛИ ЧИИТО ДЕЦА СА ХВАНАТИ ДА УПОТРЕБЯВАТ АЛКОХОЛ.ВИЖДАЛ СЪМ БАЩИ ИЛИ ДЯДОВЦИ КОИТО ТОПЯТ ПРЪСТ В РАКИЯТА И ДАВАТ НА БЕБЕТО МОМЧЕ ГОРДИ ЧЕ ИМА МЪЖ В СЕМЕЙСТВОТО

141

mimeto

преди 11 години

Съгласна съм, че това, което се е случило с лекарите от бърза помощ е недопустимо и е подсъдимо, но аз гледам проблема също и от един друг ъгъл. Кой ще накаже лекарите за тяхната некомпетентност и бездушие, кой? Майка ми е болна от рак и аз много мога да разкажа, затова как се лекуват в България онкоболните. Де да бяха само те. Говорихме си с моя близка приятелка, чиито баща е бил болен от рак, че трябва да се молим в БГ да не стигаме до болница и разрешаване на казуси с държавна администрация

140

Анонимен

преди 11 години

Какво очаквате да направи съда, след като по закон са предвидени еди си какви санкции за дадено престъпление ? Съда не може да си измисля санкциите, а само да посочи какви са в предложения от закона период.

139

Анонимен

преди 11 години

Нищо не ме учудва щом бсп и дпс пак се докопаха до власта. Ще видим и чуем още много простотии.

138

Ето

преди 11 години

Плод на омраза може би, не ви ли е интересно как всеки разбира от медицина и лечени, всеки с починал близак си мисли, че лекаря е проявил не само некадърност, а и желание да убие човека. Има корупция има лошо отношение на лекари към пациентите, но няма лекар и най долният и корумпираният, който да убива с ръцете си. Всеки в тази държавица мрази всеки, всеки е крив на всеки, дали ви звучи правдоподобно...... - Деца защо така сте се напили? Ти ли на нас ще ни кажеш *** ...... И бой за съдителя

137

Рудолф Хес

преди 11 години

Живея във Германия. Това във България не е полицейска държава а анархия.

136

ицо

преди 11 години

Тия *** и пияндурници сега трябва да бъдат сцепени от бой в районното,а после по бързата процедура за 2 годинки в панделата.*** окичени в айфони и издигнали Андреа,Галена,Кали и целия оня бардак в КУЛТ.