55

странник

преди 11 години

До Анонимен46:За да си достоет прокурор първо трябва да имаш чавешкото достойнство!Този гражданин е гл.атаман на червения ескадрон на мафията,минимизирал загубите на мафията при последните избори!Какво достойнство искаш?!А за правната страна на въпроса си абсолютно прав!!!АБСОЛЮТНО!!!За съжаление си прав и относно завършилите право в с.Връв/разбирай Симеоново/прокурорчета безмозъчни!!То пък има поръчка..та избор нямат!!Иначе....

54

Shop

преди 11 години

Разбира се, лекарите просто са се шегували на техен си жаргон, казва Станишев. А ЦЦ им разбил живота.

53

Shop

преди 11 години

Управителят на болницата "Иван Рилски" д-р Миролюб Кожухаров твърди, че записаните със специални разузнавателни средства негови разговори са водени на обичайния за лекарите език.По думите му те не доказват, че новородено е живяло едно денонощие и е било умъртвено умишлено.Ние имаме свой специфичен език, в който казвайки живо, значи че има потрепвания, каза той.

52

Shop

преди 11 години

"Какво да го правим? В кофа ли да го удавим?... Аз се надявам до сутринта то да си е заминало..." "Трябва да е под 500 грама", "Нека го сложим във фризера с биологичните отпадъци, те там си решават как да ги горят", "Никой не е виждал, не е чул, слагаме го в биологичните отпадъци", "Умряло е при раждането, казваме"

51

йордан

преди 11 години

до 53 Съвсем нормален човек съм,със здраво семейство,историк съм.Преживях прехода и знам историята на тази престъпна партия,която винаги е вземала властта с преврати.манипулации и лъжи.Нещата се повтарят,жалко е ,че има хора мислещи като теб.

50

Параход с комин

преди 11 години

"Ще искаме имунитета на Цветанов, но не първата седмица на НСУважението към парламента изисквало да се изчака"Какво уважение ? Било трябвало да се изчака. То от чакане стигнахме дотук.ПП: Не се и съмнявам, че Цецо крадецо може да изч-ака. Както обикновенно.

49

Анонимен

преди 11 години

този тлъстия на снимката такива ги забърка че като лъсне истината просто не виждам с какви очи ще се опита да се изсули от тресавището в което се набута и той и цялата прокуратура !!!

48

Черен Петър

преди 11 години

Значи Марийка е полубременна и ще чакаме да роди.

47

гост

преди 11 години

До Анонимен 45Откога болницата в Горна Оряховица е унищожена? Скоро някой, като теб я цитираше с други, които са закрити. Спрете да говорите врели-некипели, защото не можем да отсеем истината. Със злоба и интриги доникъде няма да стигнем!

46

Буревестников

преди 11 години

Ще му го "поискаш".... обаче ако ти РАЗРЕШАТ... и ти "кажат" да му го "поискаш" , Цаца !!!! А "разрешенията" НЕ ги даваш ти :) ;) :) А ги "дават" - "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА В СЯНКА",които "дърпат конците на цялата Държава" :) ;) :) Но в това няма нищо НЕлогично де.... След като едно време си раздал доста "куфарчета" с доста милиони.... да бъдат "развъртени" и "изпрани".... Сега просто да си седиш и да си чакаш "ПЛОДОВЕТЕ,РОДЕНИ ОТ КУФАРЧЕТАТА" да ти носят позитиви и добри резултати! ;)

45

Анонимен

преди 11 години

Бе Цветанов не се ли отказа от имунитета си вчера? Или не може така? Щото ако се откаже сам няма как да му го поискат и ще им развали театрото на тия? Не че смятам Цветанов за невинен или не, *** се си мисля че в правова държава (нали за такава адвокатства Цацата) трябват доказателства, разследване и доказване на вината на някого... Ако Цветанов е виновен по тия обвинения (още не сме чули какви) да върви в затвора и да си излежава присъдата...

44

Анонимен

преди 11 години

I tozi e agent na bsp... Tamun pochna v bg da se gonqt mafiotite i ko stana ? Obvinqvat choveka koito trgna da gi goni ... Oh bulgariooooo jalko

43

Анонимен

преди 11 години

Да попитам и аз! Забравихте ли за 6 апартамента, 2 от които са закупени по престъпен начин и сега защитника му на ЦЦ е в парламента . А още нещо покрай тези апартаменти десетките хиляди лева за ремонта на къщата. Аз и съпругата ми винаги сме вземали по- високо заплати от цветанов и съпругата му и имам един апартамент. Обяснете ми как стават тези неща, като цял живот си на държавна работа.

42

йордан

преди 11 години

Голяма част комуноидните *** са за съд,но за тях нищо,целия престъпен преход беше осъществен от другарите и хидрогеолозите,смотан комунист.

41

ДА ПОПИТАМ АЗ

преди 11 години

АМИ АКО ИЗЛЕЗЕ КЬОРФИШЕК,КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА,ЦАЦАРАОВ ЩЕ СИ ПОЕМЕ ЛИ ПОСЛЕДСТВИЯТА? СТАНИШЕВ ЩЕ СИ ПОЕМЕ ЛИ ПОСЛЕДСТВИЯТА? ИЛИ БОЙ И Е..НЕ НЕ СЕ ВРЪЩАТ.

40

ДА ПОПИТАМ АЗ

преди 11 години

АМИ АКО ИЗЛЕЗЕ КЬОРФИШЕК,КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА,ЦАЦАРАОВ ЩЕ СИ ПОЕМЕ ЛИ ПОСЛЕДСТВИЯТА? САТНИШЕВ ЩЕ СИ ПОЕМЕ ЛИ ПОСЛЕДСТВИЯТА? ИЛИ БОЙ И Е..НЕ НЕ СЕ ВРЪЩАТ.

39

Анонимен

преди 11 години

Цацаров бъди достоен прокурор и признай, че по чл.285 от НК на Цветанов не може да се повдига обвинение преди да бъдат осъдени с влязла в сила присъда онези, които той е допуснал да извършат престъпление. И ако си достоен и си го признаеш бъди откровен докрай и кажи неграмотността на онези прависти от Симеоново дето са около тебе и в СГП е причината за този абсурд или нещата са много по-дълбоки и страшни.

38

Анонимен

преди 11 години

Разбирам привържениците на ГЕРБ , предполагам и те са нормални хора. Да оставим подслушванията. Но смятате ли , че за унищожените човешки съдби, за унищожаването на една болница в Г.Оряховица , не трябва да му се търси отговорност. Ако смятате , че не трябва- помислете си , че и на вас може да Ви се случи.

37

анонимен

преди 11 години

изобщо няма да му искат имунитета нали герб затова си избраха гл прокурорвсс и кс какъв гл прокурор какви пет лева

36

до 40

преди 11 години

Йорданчо, беж в Северна Корея. Там ти е мястото на теб и на такива като теб, които предпочитат вождовете си пред закона!