9

Жалко

преди 11 години

България се размина с един Държавник и обективен експерт в лицето на Г-н Марин Райков.Желая му неминуемите успехи да го следват в кариерата му , а в личен план здраве ,щастие и дълъг живот.

8

YYYYYYYYYYYY

преди 11 години

Плевнелиев да забрани всичките партии,да назначи един технократичен кабинет.Не разбрахте ли че докато има партии няма демокрация.Те се трепят за власт а не се кандидатират за да работят за народа и България.Долу всички партии

7

anonimen

преди 11 години

taka go ovladqxte 4e se srina

6

Българин

преди 11 години

бих гласувал за Райков - премиер ..мисля, че той е най-доброто за България в момента

5

тъпчо

преди 11 години

Следим отблизо ситуацията в България и сме притеснени от ролята на националистите при формирането на решенията в страната Ви, заяви евродепутатът от групата на ЕНП Елмар Брок, шеф на комисията по външни работи към Европарламента, в телефонен разговор с Бойко Борисов.Проследихме вчерашния първи ден на българския парламент и поведението на националистите, които си позволиха да обиждат посланиците от дипломатическия корпус в страната Ви. Затова искам да Ви уверя, че събираме информация за поведението както на партия Атака", така и за поведението на турската партия и на социалистите, които о

4

хипобирец

преди 11 години

Оставка ве, Светльо Витков премиер!

3

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ се налапват от високите цени на зеления ток, се потвърждава от информациите в публичното пространство, че най-много зелени централи имат бившата любима на Борисов - Цветелина Бориславова, и бизнесменът Иво Прокопиев.

2

Човекът от улицата

преди 11 години

Този път трябва да се разнищи цялата енергийна схема(разбирайте мафия).Да се започне от Р.Овч. и т.н........Прокуратурата да се самосезира.Да се внесат чужди експерти и да направят експертиза.Иначе тежко Ти,Бългърино!

1

are_kulata

преди 11 години

ГЕРБаджии, къде сте бе, защо напуснахте парламента по време на важните дебати за енергийната криза?!?!?!?!?!?Това е нелепо!Сидеров си е на мястото и разцепва диркеторката на ДКЕВР от неудобни въпроси и оная снесе.Къде сте бе ?!!?