212

Dedo Ivan

преди 11 години

Боже мили!!!! Бях в тяхната измислена държава, присвоила си нашата история и език + национален флаг сьс символи: (1) звездата на Вергина (Гърция), а след това (2) символа на Япония по време на 2 Световна война, но ми изглеждаха нормални и дружелюбни люде. Напоследък, обаче, съвсем са изтрещели на тема История!!!????

211

Albanec

преди 11 години

Що е маке се е .айно !!

210

Торанага

преди 11 години

Хванали един македонец на границата ни. Опитвал се да премине нелегално. Хванал го един митничар и го питал на развален "македонски":- Како се казуваш?- Яне се казувам.- Не се ли казуваш?!Бой, бой.. и така три пъти. Накрая викнали един преводач:- Како се казуваш?- Яне се казувам.- Еми, Яне се казва човека.. що го биете?

209

detelina

преди 11 години

ХА,ЗДРАСТИ!

208

историчка

преди 11 години

Професор Прибоевич може да грабне Златен скункс за глупости. Той изобщо не познава ни антична ни класическа история. Но Македонски полуостров сигурно има. Скоро ако продължават с глупостите може да станат и остров.За съжаление на всички наши роднини там.

207

God

преди 11 години

До КС: Държавата на Филип Македонски и сина му Александър наистина се е наричала Македония, но тя няма нищо общо със сегашната. Тя е била една от многото гръцки държави, съществували по това време. Има теория, че древните македонци са издънка на траките, но тя не е доказана. Историческите факти говорят, че Александър е налагал гръцките богове, обичаи и култура в завладените територии. Няма данни за "македонски" богове и култура. Днешните макета са си чисти българи. Дори гърците го признават!

206

Smurf

преди 11 години

Ама разбира се че са говорили един и същ език - Български , що се морат да се ровят из библиотеките

205

Георги

преди 11 години

Благодаря за хумористичната статия. :)

204

РОДОЛЮБЕЦ

преди 11 години

ТОЧНО ТАКА СИ Е ! ОЩЕ ОТ ДРЕВНОСТА СМЕ БРАТЯ С ТОЗИ НАРОД И ГОВОРИМ ЕДИН ЕЗИК И Е ВРЕМЕ НЕ ДА СЕ ДЕЛИМ, А ДА СЕ ВРЪЩАМЕ КЪМ ОБЩИТЕ НИ КОРЕНИ ТРАКИЙСКИ. ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА "ТРАКИЙСКИТЕ ХРОНИКИ" /СБОРНИК ОТ ДРЕВНИ РЪКОПИСИ/ И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ВСЕ ПАК ГРЪЦКИТЕ И ДРУГИ ИМПЕРСКИ СИЛИ НЕ СА УСПЕЛИ ДА ЗАЛИЧАТ И ПРЕНАПИШАТ ВСИЧКИ ИСТОРИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ.

203

SS

преди 11 години

Въпроса е спорен, но генетичните факти показват, че на нашия полуостров живеят хора с твърде сходен произход - като изключим монголоидните и индо-негроидните вмешателства получени по-късно след азиатските нашествия. Самият Александър е бил наричан варварин от т.нар. елински полиси, които завоюва със сила. Нека да не бъркаме и езика с писмеността - и тук голяма част от надписите - преди 9 век - са на гръцки и латински, но това не значи, че сме говорили гръцки и латински.

202

КС

преди 11 години

направих справка.Оказа се че Филип е цар на древна Македония от 359г.прн.е.- 336г.пр.н.е..за голямо мое огорчение се оказа,че през 917г.при Симеон Велики и през 1230г при Иван Асен сме имали излаз на 3морета.Като съпоставих датите на македонската държава с тия на Симеон и Асен по мойта проста логика,Македония е съществувала вече на картата.много преди да се появим ние"страшните българи"- това значи ли,че македонците са били претопени още през Симеон или историческите данни които четем са ЛЪЖА

201

tomahawk

преди 11 години

Ахахахахахахааха македонски полуостров ахахахахахахаххахааха !Тез избиха рибата :)))))))Абре ей, ще дойда и ке ви изпия охридското езеро бре момци !

200

heybg

преди 11 години

АБСОЛЮТНО *** ФАЛШИФИКАЦИИ, КОИТО САМА СКОПСКИТЕ ФАНАТИЦИ МОГАТ ДА СЪЧИНЯТ! К САМО ТАМ МОГАТ ДА ИМ ПОВЯРВАТ. ТИЯ ИСКАТ ДА ЗАДРАСКАТ НЕ ИСТОРИЯТА КАТО ПИСМЕНОСТ, А КАТО РЕАЛНОСТ И ЕСТЕСТЕНО, НЕ МОГАТ ДА УСПЕЯТ! ЧУДЯ СЕ САМО ЗАЩО ПОМЕСТВАТЕ ТАЯ ГЛУПОСТ?

199

японец

преди 11 години

Ние японците плагиатствахме македонския флаг за нашите военоморски сили!

198

малкият сашко

преди 11 години

еех америко земло македонака

197

до андон

преди 11 години

По обичай сме най-близо до румънците мартеници тва онова , а и България е била партия с Византия векове наред , така че ромеиски и хазарски , но се е пишело на първия следователно втория изчезва с времето После идват сламкарите и защото са смирени и с по много деца става мазало.Абе тия руснаци говорят почти български то цяла русия са българи абе направо макета са

196

Анонимен

преди 11 години

Чингиз Хан и той си говореше на чист МАКЕдонски език! Хахахаха

195

някой

преди 11 години

Този Винко Прибоевич в кой университет е бил професор през 1525 г.? В Скопския може би?

194

Анонимен

преди 11 години

Точно така, това е езика на който е говорил още Бог Македон. Написано на српска пишеща машина.

193

Анонимен

преди 11 години

И Маке Доналдс си е чисто македонска верига!