81

Патиланец

преди 11 години

Свидетелка се оплака, че е заплашвана с арест, ако не даде показания в полза на обвинението срещу "Октопода".Не знам кой, кога и за кого ще гласува, ама почнаха с подготовката на изкарването на А.Петров от зандана...хехехе - честито банда, до няколко месеца ще си имате цялата престъпна плява отново навън за да си гукате заедно с тях. :)

80

аз

преди 11 години

Да бе да. Поредната комунистическа пропаганда.

79

ЛОВЕЦА

преди 11 години

КОГАТО ХОРАТА СЕ СЪБУДЯТ И АКТИВНОСТА ПАДНЕ ПОД 20%,ЩЕ НАСТАНЕ ГОЛЯМОШОУ. ЩЕ ИМА СТЪЛПНОВАНИЕ ОТ ИЗБРАННИЦИ *** НА ТЕРМИНАЛИТЕ.

78

Архангел

преди 11 години

Пак започнаха с инсинуациите, зомбирането и подмолното промиване на мозъците... Тая серия с "равните" резултати я гледахме вече. Куцо и сакато, по-точно - пульо и ***/разбирай Райчев, Велчева,....и куп още знайни и незнайни ***/ от няколко дни само това тръбят : "хората са омерзени и за това при втори избори нямало да гласуват", "хората са обезверени.." или "герб ще се разцепи", "разпадне.." това пък им е новият лайт-мотив. ОПИТВАТ СЕ ДА НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВДИГАМЕ ВЕЧЕ!

77

Нико до 92

преди 11 години

Ей *** раиран ако коалицията (БСП- ДПС- АТАКА) се беше събрала преди изборите чесно и открито за нея нямаше да гласува и един работещ българин . Така че щяхте да си останете с гласовете на *** ,турци и безпомощни пенсионери .

76

Патиланец

преди 11 години

The European Union has 23 official and working languages. They are: Bulgarian, Czech, Danish, Dutch...Като чуете утре "Експерт", който ви казва, че не говорите Европейски език, отворете му сайта на Европейската Комисия....

75

Патиланец

преди 11 години

И само нещо да вмъкна за протокола, което май "Експерта" не мое да вдене. Няма нищо по-нормално от това, да разбираш език, но да имаш преводач с перфектно произношение, когато си на пост министър председател. За справка - разгледайте останалите из Хевропско. И не се вглеждайте в единични случаи - имало ги е и ще ги има. Но дори и те протоколно понявга са с преводач.

74

Патиланец

преди 11 години

До НикоВсъщност г-н "Експерта" е за убиване. Българският е един от официалните езици на общността след 2007-***. От 2о и кусур езика - един е Българският. Следователно - бат Бойко, знае поне един Европейски език!

73

жириновски

преди 11 години

до КОШМАР - Не вникваш в текста ,може би си леко подпийнал.

72

Анонимен

преди 11 години

Ако има нови избори,Бйе-Сйе-Пйе-то ще изпадне в колапс...А пък ако няма януари ще бъдат изгонени с камъни.И платените футболни лу*пени няма да могат да ги спасят.

71

До 83

преди 11 години

А 7 милиона не искат БСП ,е кво правим суляк.

70

КОШМАРА

преди 11 години

До жириновскиМомче младо неорентирано,поправям те ! От близо 7 милиона избиратели 1 млн. и 80 хиляди са само за Герб , 945 000 за БСП. Значи близо 6 млн. не искат Герб.

69

Нико

преди 11 години

*** - "никога повече нямало да има премиер който да не знае един европейски език " че следващите премиери няма и български знаят бе професоре !

68

жириновски

преди 11 години

Не трябва да се забравя ,4е тези 1 100 000 българи ,които гласуваха за ГЕРБ ,са само 1/3 от хората които никога няма да гласуват за инициалите Б.С.П.

67

СТРАНДЖАТАА

преди 11 години

Байерн - Барселона - 7:0ГЕРБ- БСП - 7:0

66

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен"Нищо добро не ни чака. Коалиция БСП и ДПС може само да върне държавата назад."То пък като гледам, колко е напред тази държава, чак мъчно ми става!Държавата отдавна е труп,по интересното е ,кога ще почне да се разлага !

65

КОШМАРА

преди 11 години

ПРИ 50 % ГЛАСУВАНЕ 30% НА ГЕРБ СА ТОЧНО 15%. ТОЛКОВА СА ***, МУТРИТЕ И КОРПОРАТИВНИЯ ВОТ НА КАЛИНКИТЕ. ТОЧКА. НОРМАЛНИТЕ ХОРА, НЕЗАВИСИМИ И СВОБОДНИ ПО ДУХ И МОРАЛ НЕ ИСКАТ 15% ДА РЪКОВОДЯТ 85%.

64

КОШМАРА

преди 11 години

Оказва се, че за Организирана престъпна група ГЕРБ са гласували само хора, които са на държавна хранилка и такива, които "лапат" покрай мафиотската организация. Хората, които излязоха на улицата, безработните и недоволните са много повече, но при тях няма контролиран вот. Чудя се, за каква победа говорят Организирана престъпна група ГЕРБ?

63

otnesenite

преди 11 години

До СТРАНДЖАТААДа вземеш да си пиеш редовно хапчетата!

62

Shop

преди 11 години

Странджата и Кошмар са един и същи ***, който сам си говори.