142

Анонимен

преди 11 години

Атакисти, видяхте ли колко е жалък лидера ви. Да се репчи на един журналист и младо момче полицай. Питам се, ако беше сам срещу полицая без хора около него така ли щеше да говори. Той наистина има нужда от психиатър. Не е добре този човек. Много глупости ще направи защото знае, че вече е паднал много ниско в очите на симпатизантите си.

141

Veso

преди 11 години

На *** Волен обикновенния полицай му виновен пфффф. Отношението на този човек е показателно. Аз не искам да ме управлява този ***. Колко деградирал човек трябва да бъдеш за да приемеш, че вчерашната случка беше нормална

140

Анонимен

преди 11 години

Nikoi koito e podkrepil Ataka, njama da glasuva v badeshte protiv Ataka. Ataka ima plan, znae kakvo iska, tam neshtata ne sa kakto v minaloto,tova e edna partija s politika i programa, kojato znae kakvo iska i kakvo da sledva.Dori i Volen da go njama,programata mu e dostatachno jasna kato Plan za Spasenie na Bulgarija.Taka che tova e edna porachkova statija,anti Ataka. Molja vi prochetete Planat Siderov,za da razbetere na kade trjabva da varvi Rodinata ni,a taka samo s obshti prikakzki ne stava

139

натали

преди 11 години

Такова политическо лицемерие не съм виждала. Продавач на надежди

138

Анти-ГЕРБ,БСП,ДПС

преди 11 години

Спрете с Вашите глупости.Хората не били недоволни според разни платени псевдо политолози,социолози и незнам какви още рушведчий.Излезте малко от София и ще видите недоволството....Добре ,че го има г-н Сидеров и ПП Атака, защото иначе досегашните крадливи ГЕРБЕРИ,БЕСЕПАРИ и СЕДЕСАРИ ще ни направят живи роби в 21 век.Колко от обещанията на ГЕРБ бяха изпълнени през техният мандат?Народа излезе на протест и поиска ГЕРБ да се бори с монополите, но той отказа защото те са му приятели....

137

Анонимен

преди 11 години

народът обича през 4 години да се сменя правителството с такова, което вече е управлявало, но нищо не е направило. От задниците ви извира логика - сутрин, обед, три пъти вечер. Малоумно племе бе

136

Анонимен

преди 11 години

Нови избори и нито един глас за мекерето Сидеров и турчина Чукалов долу пианата и предателска партия Атака.

135

Анонимен

преди 11 години

До boby Ако има нови избори влиза НФСБ в парламента затова на Ибрика Лидеров не му стиска! Парламентарните партии инвестираха много пари в *** гласове включително и Атака а при касиране това ще си е чиста загуба. На Сидеров не му остава друг вариант или се прегръща с ибрикчиите или нови избори!

134

Никола

преди 11 години

Семинаристът Волен сложи фес, и не само го сложи, но и се наведе с гръб към Доган.

133

Атака 2

преди 11 години

Революция или се прави или не се прави. Няма как да няма жертви. Ще допълня изказването на "Атака". Правилното е нови избори! Според мен служебния кабинет ще се успее, толкова за 1-2 месеца да управлява - все пак хората ги мачкат 24 години. Бъдещето на децата ни зависи от това как се управлява днес. Не мога да пожелая успех на тези, които крадат в продължение на 24 години, защото виждам, че техния успех е само в личен план!!!!

132

heybg

преди 11 години

Да оставим партиите да се карат публично помежду си! Те ще се спогодят НЕпублично. А ние, като честни и добронамерени граждани и патриоти, нека спрем да се бием като *** за кокал. То за нас няма такъв, освен за платените. Но стига. Нека да помислим за бъдещето. Нашето и на децата ни. За България. Нека приветстваме новото, все още необявено правителство и да му пожелаем успех в работата за България. Сергей каза, че ще разговаря с всички, които могат да дадат полезни съвети. И ние тук можем.

131

Атака

преди 11 години

Естествено, че са в най-неизгодна позиция, защото:1) Ако подкрепят ГЕРБ, които ги предадоха миналата година и водеха туркофилска политика, ще предадат избирателите.2) Ако подкрепят БСП, ще изневерят също, най-малкото защото БСП са подкрепени и от ДПС3) Ако направят така, че да има нови избори, то кризата ще се задълбочи, а няма да има народно събрание и кой да прави закони, което е лошо за държавата.

130

Анонимен

преди 11 години

Тоя се репчи и удря,както бе и през 2006 година и щеше да го съдят,та се извиняваше,една пък от шевското място на Парламента плюе на ляво и дясно,но я обвиняват ,че развалила семейството на оня Найденов,Сергей единствен от загубилите вота не хвърли оставка,което си е символ на ЧЕСТ,хвърля закани след закани и като се гледа що за хора ще ни управляват не бива да се учудваме на желанието на младите да напуснат тоя,как ни нарисуваха в Европейския Парламент,и си направихме японско харахири.

129

Страх

преди 11 години

Комунисти пребоядисани от герб , бсп и дпс - страх ли ви е ? И с право се страхувате - когато се надигне народа български ,ще ви отвеем в анадола и Сибир . Волен само да даде сигнал и сме готови .Ще изчистиме святото име Българско от вас .

128

Анонимен

преди 11 години

*** за Волен

127

преди 11 години

Планът "Сидеров"Когато изпълнителната власт е ръцете на Атака то:1. връщане на печеливши сектори2. доходи индексирани със средните в ЕС (пенсия поне 500 лв. и заплата поне 1000 лв.)3. ...Мисля е достатъчно ясно. Никой избирател на Атака няма да протестира, защото Атака не е нито в правителство, нито дори в областната управа на някой град!Пък вие си пишете... глупостите, гжа Кръстева

126

ГОСТ

преди 11 години

154 е напълно прав . *** и *** плюс атака с из*ода волен си спретнаха купо , който не му се вижда края . само с революция ще сдадат сладката власт . те не са като бойко , който се оттегли за да няма кръв по улиците .

125

Анонимен

преди 11 години

Няма какво да се плюнчите по форумите! Преди месец ви казваха хората че бкп(дпс+атака+бсп) се възражда! То не беше рев, не беха истерични писъци по форумите? Е какво стана видяхте ли кой и защо бе създадена а-така? Неграмотни мързеливи бездарници, сега ще мълчите и ще гледате как волен свири на зурна и кръшно мята кълка на кючек! *** парчета.

124

sharky09

преди 11 години

За пореден път Волен Сидеров се показа като пълен ***, като нападна полицая!!! Това ли е новия морал???? Този малаумник трябва да бъде прибран от едни специални здравни заведения и да му се назначат най-силните хапчета. Съжалявам за хората които са гласували за него!!!Ако имам някой който да го подкрепя с такова поведение жалко и за него.

123

Анонимен

преди 11 години

Мая се сваля на Бойко.