153

Анонимен

преди 11 години

Ние тук може и очите да си избодем и да се заколим, ако искаме, но нищо хубаво не ни чака с тези долни, алчни, корумпирани, безскрупулни и некадърни политици!!! Много ми е интересно обаче, защо толкова реваха бизнесмените с парите по време на мандата на ГЕРБ, а бедния човек, който има за какво да реве, беше доволен, че за пръв път, освен да се краде, се направи и нещо за този беден народ. А на баш бизнесмените не им харесва, защото част от "честно" откраднатите пари стигнаха до обикновения човек

152

До 197.

преди 11 години

Стига си пускал едно и също , разбрахме че разбирате само от асфалт и да псувате !

151

Анонимен

преди 11 години

Като гледам останалите депутати май турците са най-качествените да не говорим за Лютвито , на неговия изказ не може да стъпи нито един народен представите , българския му е по-перфектен от всики останали българи в Парламента взети заедно.

150

До 189.

преди 11 години

Значи новата коалиция ( без да я обявяват ) е БСП , ДПС , ГЕРБТова са регистрираните - правят над 121 ,за да се гласува ..

149

Анонимен

преди 11 години

Българин, ти да не си от урайна?

148

stefanaki85

преди 11 години

ВОЛЕНЕ ЗА КОЛКО НИ ПРОДАДЕ???????????????

147

И аз

преди 11 години

Аз не гласувах за народния престъпник Борисов защото за 4г не увеличи доходите ми нито веднъж! Напротив намаляха .....

146

Анонимен

преди 11 години

Новата тройна коалиция е ГЕРБ, БСП, ДПС. Ако ГЕРБ бяха напуснали като АТАКА и не се бяха регистрирали нямаше да е възможно да се гласува нищо защото на БСП им липсваха 2 депутати. Това на практика щеше да блокира всякакво гласуване. Волен очакваше ГЕРБ да постъпят така, но те на практика подкрепиха ДПС И БСП и им помогнаха да стартират процедурата. После обвиниха АТАКА, че се съюзила с БСП и ДПС, голям смях. ДПС и БСП-118 депутата, ГЕРБ и АТАКА-120 депутата. Без ГЕРБ и АТАКА няма кворум и край.

145

Анонимен

преди 11 години

Я някой да компетентен да каже, че пребегах набързо през Конституцията и не можах да намеря отговор:С пълно мнозинство (121 души) ли се избира правителството или ще го изберат, както днес си избраха председател на НС?

144

СЪГЛАСЕН

преди 11 години

БРАВО на номер 96! ТОЧНО ТОВА ЩЕ СТАНЕ!

143

Нова България

преди 11 години

Бойко не направи ли ревизия като стъпи на премиерския стол. Сега обаче лошичко му ставало като и на него ще му правят ревизия. Нямало да участва че всички били срещу него. А той милия беше срещу цяла България. Направи много хора безработни ... за кого ревете герберчета???? Такава масова безработица не е имало, хората никога не се чудили коя сметка да платят а друга да забавят. Абе вие къде живяхте до сега???? Слепи сте като Бойко за немотията на хората.

142

Анонимен

преди 11 години

Борисов предаде Българските интереси през март 2012. Сега ще гледа как ще се развият нещата - затова всички са против него !

141

bgsoldier

преди 11 години

Какъв коректив е Сидеров, като той дори не гласува в Парламента! Въздух под налягане! И вече издиша.

140

yoda

преди 11 години

Значи Атака трябваше да останат и да гласуват за Цачева, така ли Бойко, мазна нагла мутро?Но за избор на правителство трябват 121 човека независимо от броя на гласувалите. Неучастието на Атака няма да може да ви послужи за оправдание тогава.

139

ГЕРБавия

преди 11 години

Ново Народно Събрание стари спектакли !!!И четирите партии в парламента са от едно котило - това на БКП-ДС !!! Затова ще има много цирк и спектакли в Парламента. За имитиране и заблуда. АТАКА ще пасува винаги, когато топ-червената мафия има полза от това. А ДПС ще бъде извинението за това дирижирано и продажно поведение. Херой Волен ще се нареди до херой Бойко. Те ще представят най-враждуващата двойка в Парламента. Тази червена хероична борба ще вмирисва политическата среда у нас. За срам пред света.Волен Сидеров е лидер на национал-комунизма в България и Парламента. Понеже БСП-ДС се п

138

Геле

преди 11 години

До 164. Турските новини и турските сериали ги гледахме и при ГЕРБ. Или по-точно гледаха ги тези които искаха. Но това ,което виждахме също така бе,че Борисов се беше навел до земята пред Ердоган. И само чакаше похвали от него.

137

Анонимен

преди 11 години

Бойко, ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН са пътници, както и любимците ти от Дънди прешъс металс!Малко остана!!!

136

Анонимен

преди 11 години

До БЪЛГАРИНЪТДоста на юг май живееш Българино!

135

Анонимен

преди 11 години

не че подкрепям Бройко но я да се запитаме каква е ролята на депутатите освен да гласуват, ако атака не гласува нито за нито против няма работа в парламента не е ли така

134

Бойко мутрата

преди 11 години

Преди 4 години ГЕРБ прокара правителство на малцинството също с неформалната подкрепа на Атака. Защо сега негодува,че БСП постъпва по същия начин. Чак след това си купи депутати от РЗС и Атака. Представям си какъв вой ще нададат когата и БСП ,подобно на тях, им отммъкне някой депутат в най-скоро време!!!