92

Избирател 1

преди 10 години

Бареков можеш вече да си пуснеш палците на краката и да му ядеш ... на Местан.Тъкмо и началството ще има възможност да те види - дебелата му и мазна крадлива осанка седеше непосредствено до Местан на първия ред в пленарната зала.Надявям се вече и на "неразумният" български народ да му е светнало как за пореден път са го употребили.

91

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД ЗА МОНАРХИЯ +ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ПОЗНАЙТЕ ОТ 3 ПЪТИ КОЙ ЩЕ Е ЦАР НА БЪЛГАРИЯ СПОРЕД НАРОДНИЯТ ГЛАС ДРАГИ КОМУНИСТИ

90

РЯЗАНИТЕ ВЪН !!!!

преди 10 години

Агентите на ДС ВЪН ОТ Народното събрание !!!!!

89

Анонимен

преди 10 години

Борисов се подиграва с президента и народното събрание. Хем иска правителство на ГЕРБ, хем иска касиране на изборите. Трябва да си много ***, за да разиграваш цяла България заради егото си.

88

7777 продължение

преди 10 години

..ПОМОЩ, ПОМОЩ спасете ме. Но няма и кой да я чуе,всеки се е отдал на мисли за СЕБЕ СИ и не спира да се оплаква и пак чака някой друг да го оправи. А друг се не вижда освен глутницата, която се е наточила за ПИР.

87

7777

преди 10 години

Лято е ,на сред поляната лежи една стара и опърпана жена. Лежи и пъшка, болна, гладна и отчаяна.Тя се казва България, а около нея се е завъртяла една глутница вълци три на брой. Имената им са ДПС, БСП и АТАКА те се въртят около България с настървени от глад лица и се договарят, кой къде да захапе. ДПС и АТАКА доскорошни врагове, а сега първи приятели загърбили всякакви дрязги понеже глада е по-силен от тока.И така въртят се и спорят, кой от къде да захапва България. А тя милата цялата кожа и кости лежи и пъшка,

86

Анонимен

преди 10 години

AVE 4ALMA ZA6TOTO TE TE NE DPS ILI BSP SPE4ELIXA IZBORITE NABIITESIGO VAV TAPITE GLAVI

85

Анонимен

преди 10 години

защото скапан турчин ГЕРБ каквито и да са са българи!! а ти като не ти харесва, качвай се на каруцата и в Турция да си ходиш.

84

Анонимен

преди 10 години

Не се губи време, а се печели. Трабва време да се замажа следичките.

83

бенчо

преди 10 години

Местане, много си изпростял бе аркадашлар, не знаеш ли, че има и закони в тази държава???

82

Потресен

преди 10 години

Тоя к*етен чел ли е конституцията изобщо? За 23 години в парламента, как не намери 2 часа време да я прочете?

81

Избирател

преди 10 години

Местане, и вие всички мръсни ибрици около него - успокойте топката !Акъл от етнос с доказано по-ниско ниво на ителигентност и образование - не искам !Успяхте за пореден път заедно с комунистите (ако ви е къса паметта - да ви припомня, че те ви смениха имената) да излъжите хората използвайки всякъкви гнусни методи и започнахте с наглото си поведение още от първия ден.Ако в момента се правите, че неразбирате какво ви казвам, попитайте мазния дебелак седящ в ляво от вас в парламентарната зала.

80

Анонимен

преди 10 години

kilikandzer.hit.bg/sss.png

79

Анонимен

преди 10 години

"Г-н президент, защо ще давате мандат на ГЕРБ?"Лютви Местан смята, че може направо да се разделя бюджета за 2014 в съотношение4:2:1 за бсп:дпс:атака и да се приключи с изборите, защото всички знаем че нас и коалиционните ни партньори ги интересува само краденето на пари.БТА

78

Анонимен

преди 10 години

а да ви е честито *** новото управление на пес+фес+сс!

77

Анонимен

преди 10 години

хахахаха коалиция бкп другар и дпс+атака баш аркадашлар!

76

Анонимен

преди 10 години

До chДПС много бързо започнаха да прескачат правилата ?!? С голямата лъжица!!!

75

az

преди 10 години

До Исмаилтия твоите хора (ДПС) знаеш ли с колко пари ме завлякоха с псевдо фондацията си?то не ,че и вас не ви доят като крави само дето се правите,че не знаете.То бързането запомни не е заради народа а заради лапането на евро-фондовете.със стари ку*ви нов бардак не става.

74

Един луд

преди 10 години

Защото мазен резак в България има закони и трябва да се спазват. заради това първо трябва да се даде мандата на ГЕРБ. Нямате търпение пак да се намърдате във властта с вашите другари, нали? дано обаче никога не стане това- вие сте доказани крадци и некадърници....

73

Анонимен

преди 10 години

До KokoМестан е много наясно с това, повярвай ми. Но ще е така, след като позволихме да има турска партия в България.