405

Владо

преди 11 години

До СиянаИ аз така си мислех през 2009, когато подкрепиха Борисов, но не се оказах прав. Рейтингът им скочи главоломно 1 месец преди тези избори, именно защото атакуваха Борисов най-яростно. И сега, ако наистина удържат на думата си и подкрепят кабинет "Анти-Борисов", подрепата им ще се удвои, а ако Борисов и Цветанов влязат в затвора - ще се утрои. Не се разочаровай от Атака, тази партия има конкретни цели и малко по малко ги постига. Просто са нужни години, не става за 2 дена.

404

На боклука

преди 11 години

Атака с едно необмислено решение се озова в батака. Добре дошли в обновената партия Батака.

403

Сияна

преди 11 години

Атака вече е политичeски труп.Жалко ..гласувах за тях.

402

Продажник...

преди 11 години

Сидеров използва игра на думи за да оправдае подкрепата си за правителство на БСП и ДПС,но какво и да приказва е ясно че продаде подкрепата за АТАКА която получи на изборите.Сега ще разиграва какви ли не театри и постановки за да се оправдае,но баламите са на изчезване.Да подкрепяш тези за които толкова яростно си заявявал че са престъпници означава че и ти самия си се превърнал в престъпник.

401

эллл бэнди

преди 11 години

Блаженни са вярващите и тяхно е царството Сидерово.

400

nero43

преди 11 години

До dimitar прав си именно още един предател на нашите интереси на българите

399

nero43

преди 11 години

не иска нови избори защото на следващите такива ще вземе под4%. не може г-Сидеров да подкрепяте комунистите защото така подкрепяте и турците срещу които така силно се боритевинаги съм симпатизирал на партия"Атака" но това не може да се случва сигурно е сън и то кошмарен.надявам се конституционния съд да отсъди правилно за нови избори и тогава дупе да ви е яко

398

dimitar

преди 11 години

oshte edin predatel na balgarskite ineresi.

397

эллл бэнди

преди 11 години

до дядо не за власт а за пари,него власт и нация не го интересуват.

396

эллл бэнди

преди 11 години

Разделителния ров на Българското общество се нарича Белене.От едната страна са национално отговорните партии ГЕРБ И ДПС,от другата рубльовките АТАКА/всеотдаина рубльовка/И БСП/ рубльовка с проевропеиски уклон./Когато траино се определим какви искаме да бъдем Руски сателит или искрен член на ЕС-ще започне и възхода ни.Дотогава ще живеем на ръба на оцеляването,с перманентни политически и икономически кризи /през около 4г/

395

Дядо

преди 11 години

ТОЗИ НИ ПРЕДАДЕ, НОВИ ИЗБОРИ И ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА . ЛОШО СЪМ СЕ ПОДВЕЛ. КОАЛИЦИЯ С БСП и ДПС . АЛЧЕН ЗА ВЛАСТ.

394

Дядо

преди 11 години

ВОЛЕНЕ, ЩЕ ИЗПИТАШ ГНЕВА НА НАРОДА!!!!!!!

393

Алов

преди 11 години

Кога ще обрязват Волен и ще му правят сонетска сватба? Или няма какво да обрязват...:)

392

эллл бэнди

преди 11 години

Малко разсеяно слушаме Местан,а трябва и записки да си водим когато говори,защото ще се окаже по голям патриот от Феса.На него поне му е нужна/личностно и икономически/ независима и стабилна България,докато на Рублата са му нужни само пари.Громеше по ред комунистите,евреите,турците,сега ще разгроми България.

391

море

преди 11 години

да спрем турцифициранете на българия ,браво бе волене и ти ми говориш за левски и ботев .

390

b

преди 11 години

най накрая излезе наяве как доган спонсорира атака,горките скинари и националисти помогнали на волен.....

389

эллл бэнди

преди 11 години

Волен Феса или още Волен рублата продаде Българският национализъм,но изпълни точно повелята на програмистите.Всеки градус до 180 ввв-кешира по милионче за Сидерчо.

388

ввв

преди 11 години

С тези изказвания, че подкрепя кабинет на бсп+дпс, как да иска нови избори като всички гласували за него ще гласуват за ГЕРБ, само за да не са зачислени към масата на дпс.Големият и велик националист - колко е смешен и как се завъртя на 180, а още няма правителство.

387

эллл бэнди

преди 11 години

Русофили срещу Русофоби рунд пореден.На терена ГЕРБ-изявено прозападни,в момента на колене поради контузия,БСП-център с проруски уклон,но следяща изкъсо вятъра по терена.ДПС-прозападна с Турски уклон,в кфти положение,хем да запази терена и себе си ,хем да помогне на съседите,Атака силно проруска ориентация с доста алчен лидер известен като Феса или още Рублата,засега успешно се справя с поставените от треньора задачи,всъщност е и рефер на битката. 70% отЗрителите естествено прецакани.

386

Анонимен

преди 11 години

Сидероглу - рязаната пи-ка