90

ВН

преди 11 години

Изобщо не вярвам на ГЕРБ и ББ. Те дойдоха на власт по този същия начин с фалшификации, сега обаче котка им мина път за част от фалшификациите, защото не се знае колко други бюлетини са вкарани в изборите от тях освен тези, които намериха и спряха навреме. Така, че да се махат от властта, че пак ще предизвикат безредици и този път няма да им се размине толкова леко.

89

Анонимен

преди 11 години

Нима не са го правили и друг път но жалко че ги хванаха.А то ще се окаже после нищо но срам за България.И такива ще ни управляват.

88

Олееее

преди 11 години

Нищо друго няма да кажа само три думи СРАМ СРАМ и пак СРАМ

87

Nemeca

преди 11 години

До стоян петровМного си наивен. Че ако следвам твоята логика, то само ако съберем всички представители на партиите в комисиите, ще могат да си влязат в парламента с огромни проценти. Това, че някой влиза с квота от партия не означава, че е твърд привърженик или въобще привърженик на тази. Другото което е, че фалшифицирване на вота е имало винаги. Но досега никога не е хващана така някоя партия в крачка, както се оставиха от ГЕРБ да ги хванат. Ако всичко се докаже в съда ще стане доста интересно

86

Nemeca

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯПонеже много хора вече работим постоянно или за или със западни фирми, така че да ти обясня, че който и да дойде в България, почва да работи по "български стандарт" за отрицателно време. Не си мисли, че западняците ще дойдат да те оправят. Няма такива самаряни. Ако сам не си помогнеш и Бог не може да ти помогне. Престанете да чакате на някого, а просто се научете да гласувате и то за кауза, за програма - не за поредния кьорфишек.

85

Анонимен

преди 11 години

Никой не се ражда крадец, на никой не му е в кръвта, пороците се придобиват и научават според това в каква среда живееш. Затова възпитайте добре децата си и ги научете да бъдат най-вече хора за да има някакъв прогрес в тази държава.

84

до 77

преди 11 години

Ми да беше подал сигнал, както в полицията, така и на журналистите. Какво постфактум ни съобщаваш факти, които всеки българин знае! Хайде стига с малоумщини. Има си начини и то много ефективини, само дето българина от село навън не е излизал. Няма и да излезне.

83

стоян петров

преди 11 години

Ти да не би да си ***? Кой представител на БСП, ДПС или Атака ще сесъгласи да се подмени протоколла? Кога се е случвало това? Да не би да не помните, че в първите избори всеки втори избирател носеше бюлетина в джоба си, а не я вземаше от тъмната стаичка. Да не би да не помните, че се отпечтваха 30-40% повече бюлетини. Давам 10 000 лева на всеки който на следващите избори подмени 10 бюлетини в някоя урна. Това даже и БСП не може да го направи.

82

Анонимен

преди 11 години

За наше съжаление *** е прав ! Доста голяма част от националните ни герои са били крадци !! Какви очакваме да са днешните ни управници след като това нещо кражбата е в кръвта ни ! Дори и на Батето издигнахме паметник ,спомняте си как изложи България и българския народ след като го уличиха в искане на подкуп от 1 млн. долара за олимпийските игри ,хората показаха дори и видеозаписи !

81

Мирко

преди 11 години

До 82 .Мисля че великата силакоято има интерес и може да управлява добре България е Турция.

80

Анонимен

преди 11 години

До прокуратурататова че е объркал думата не означава да го псуваш като селянин. Стига с тези примитивни и просташки обръщения пораснете малко.. от това зависи и бъдещето ни.

79

прокуратурата

преди 11 години

До реалистне се подпечатИ, а се подпечатвА, *** с *** гИрбИраскИ

78

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До do 82МИСЛЯ ,ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ ЧУЖДИ ,НО ДА СТЕ ДОБРЕ ,ОТКОЛКОТО ДО ВИ УПРАВЛЯВАТ СВОИ ,А ДА СТЕ ЗЛЕ !!! НА ТВОЕТО МИСЛЕНЕ АЗ МУ КАЗВАМ МАЗОХИЗЪМ ! ЕДИН БЪДЕЩ ЛЕВСКИ НЕ БИ МОГЪЛ ДА ОПРАВИ ЗАБАТАЧЕНА ДЪРЖАВА ,А АКО ВСЕ ПАК СЕ РОДИ ТАКЪВ ДАНО ДА НЕ КРАДЕ КОЛКОТО Е КРАЛ ЛЕВСКИ НАВРЕМЕТО ,"ЗА НАРОДА" ! НЕ МИ СЕ ОБИЖДАТЕ ,НАЛИ ?

77

TT

преди 11 години

Не знам защо, но като гледам европарламента и се сещам за баница

76

Анонимен

преди 11 години

Пак от Анонимен #34А и *** се включи отново. Той пък откровено иска да България да е колония. Ми ела живей тук, бе човек! Какво дириш в чужбината на гурбет? Ела, тук в колонията, дето ни я пожелаваш, ще си живееш чудесно.*** и простите хора сте.. Ама иначе раздавате "мъдри" съвети на килограм. И като се замисля, че такива най-вероятно са гласували и определят бъдещето ми, лошо ми става. Ай сиктир от такива сънародници-***.

75

Анонимен

преди 11 години

ще ми обясните ли защо чувалите с бюлетини на са били охранявани по пътя към РИК ???и после ми говорете за честни избори...

74

do 82

преди 11 години

Губертчия, губертчия лично аз не искам да ме управлява чужда държава, а най-способните и духовни хора в държавата. Те в момента са на дъното поради лошата система, но щом България е родила един Левски, един Раковски, ще роди и следващия. НЕ на рабството. Явно така ви хареса да живеете...турско, тоталитарно и т.н. Е, спрете се де. Помислете за себе си и за независимостта си........

73

Анонимен

преди 11 години

От Анонимен #34Като чета размислите ти за чужденците, дето щели да дойдат и да ни оправят, ей тъй, само щото сме им симпатични, очевидно ти си глупавият, че и наивен.Значението на думата "колонизация" известно ли ти е?Впрочем, не ми отговаряй. Не очаквам да прочета нещо смислено.

72

ф-1

преди 11 години

Или трябва да си пристрастен /омазан в лай.ата/ или безкрайно ГЛУПАВ, за да твърдиш, че изборите не са фалшифицирани!

71

Анонимен

преди 11 години

Глей ся кво стаа ако не направят нищо до септември нищо тия шушуминги!Като пате в калчища са, а и вота хубавичко си го манипулираха и сами си го направиха!