13

arhar

преди 11 години

Някой откри ли някакви разлики ?Мисля, че евентуално има една разлика - що се отнася до мълчанието им за Е. Кюлев и М. Велев, то за единият е възможно да е в сила закона на омертата, а другият по закон е длъжен да разкрие загадката !?

12

arhar

преди 11 години

Открийте приликите и разликите между Гоце и Цацаров !И единият, и другият са сектанти при свинаря, като са му подчинени.И единият, и другият мълчат за отстрелванията на Е. Кюлев и М. Велев.И единият, и другият мълчат за незаконно изнесените милиарди от БГ към офшорни зони, придобити от престъпна дейност.И единият, и другият мълчат за източването на ' Кремиковци ' с 700 млн лв през 2005 - 2009 г.И единият, и другият мълчат за аферата ' Хохегер ' .

11

Исмаил

преди 11 години

ДО 9 - какво като се колират с турци, не е проблема в това. Българите са не по-малки крадци. Те (управляващите) ако работят за народа, ако ще и с марсианци да се коалират. Колко ви е грешно мисленето само, щели с турци да се коалират - ми те са бг граждани ве, и имат подкрепата на 12% от населението, бСП - 26%. Това е близо 1:2 съотношение дпс:бсп, това осъзнавате ли го?

10

Перо

преди 11 години

Един малък ром поръчал един на келнера,той му води едно ***.Искам един ром бе а не ***.След това келнера му води един дърт ***.Абе не разбра ли че искам само един ром бе ***,му се скарал клиента.А келнера му отговаря...ТИ КАКВО БЕ ДА НЕ ИСКАШ ЗА 2 ЛЕВА ДА ТИ ДОКАРАМ ИВАН КОСТОВ ???

9

Анонимен

преди 11 години

Икономическа програма с ДПС е най-лошата,толкова партии български с турци ще се коалират .България ще е погребете ,вие сте продажници

8

хасан

преди 11 години

До номер 6: Селски, подлогът в изречението се членува с пълен член, ако *** разбираш за какво ти говоря, ей само неграмотна *** остана в тази държава. А и кой какъв е няма значение, самоя факт, че пак комунистите ще дойдат на власт е достатъчен. Като премахнат плоския данък, заплатата ми автоматично пада с 500 лв.? А на колко други още ще им влезе яко това управление на ***, нямат си и на идея. Ама така, като спите и не гласувате, сега ще има 'кой ми с*а в гащите'

7

Субсидии

преди 11 години

1-ва точка след свикването на Народното събрание е премахване на незаконните субсидии на всички партии с над 1 % вот! Как може така да обирате българския народ?!... Да върнете и всички милиони, които сте заграбили досега! Пари се получават за свършена работа.

6

Анонимен

преди 11 години

Пламен Орешарски e ikonomista na kradlivoto Stanishevo pravitelstvo.VIE ZA MALOUMNI ILI ZA KASOPAMETNI NI IMATE ?

5

хасан

преди 11 години

Тайничко се моля Делян Пеевски да стане министър на финансите, има и теоретична и практическа подготовка, тези ресори не трябва да се управляват от мишки. Давай Делянски, мачкай, с теб сме

4

неразбрал

преди 11 години

За колко язовира и Цанкови камъни става въпрос?

3

Анонимен

преди 11 години

Всички мразятАтака, защото иска да им ритне канчето и да върне стратегическите отрасли в държавата. Да, но някои като Каролев, нямат интерес от това . Защо ли?

2

Анонимен

преди 11 години

Тоя кресльо защо изобщо съществува?

1

Анонимен

преди 11 години

Королев, що не си туриш *** с перка.