90

До Хо

преди 11 години

Сбъркал си малко последователността на нещата и въобще представата как работи системата.Системата не облагодетелства хора според способностите им и интелектуалното им равнище, а според определени качества свързани по-скоро с негативната част на човешкия характер. Хората, които преуспяват, ако говорим за материално, са най-вече агресивни, нагли, нахални, използвачи, алчни и нагаждачи. Отвори Форбс и виж колко професори, откриватели, учители, лекари има сред най-богатите хора на света...

89

хо

преди 11 години

тук изключвам доста богатите хора, говоря за това че при западните общества има така наречен жизнен минимум, който ти позволява с елементарна работа да живееш, да се храниш и съществуваш, а който има амбиция и е кадърен може да повишава стандарта си, това е шанс който комунизма не дава, там казваш че не можеш и ние те носим на гърба си

88

Анонимен

преди 11 години

Патова ситуация!Мутрокомунисти, комунисти, турски комунисти и националкомунисти да вземат да се разберат ида правят правителство. На мен ми е ясно една - народът ще е в опозиция на комунистическото управление, независимо коя от посочените комунистически фракции ще управлява и в каква коалиция ще бъдат!

87

До 115

преди 11 години

Принципно за мързела съм съгласен и за кокошкарските грабливи "комунистически" изцепки, които са ставали по света. Ама нали не си вярваш за тая простотия с работата?Вярваш ли, че някакъв спекулант или наследник на огромно богатство, който печели на час толкова колкото обикновен човек печели за цял живот, всъщност работи толкова пъти повече от бедния човек?Истината е, че системата е адски прецакана, но комунизъмт, не е решение, защото е невъзможен с тези ресурси и ниво на развитие.

86

хо

преди 11 години

Драги 114, комунизмът се ражда от мързел, не от бедност, който не му се работи, а иска да получава колкото и този дето работи /демек поравно/ иска комунизъм

85

Анонимен

преди 11 години

Че то социалисти няма никъде и не е имало. Ти как разбра кой къде до какво е довел?Както не е имало и комунизъм. Както и няма капитализъм сега.Стадото вярва в разни изми. Истината е, че един много зъл и много умен човек е казал - дайте ми паричните потоци на една държава и не ме интересува кой политик управлява.Неговата клика управлява света, а измите са за стадото.За справка, името му е Ротшилд.

84

Ани

преди 11 години

Упадъка на Българския народ се вижда от хиляди километри. Никъде по света социалисти не са довели до благоденствие на народа. Само нищета и престъпност. Освен това при очевидно измислени брутални лъжи /тези със съшитите с червени конци компромати/ хора претендиращи за мислещи се отдръпнаха и не гласуваха като с това спомогнаха шайката известна като БСП.

83

бих гласувал

преди 11 години

Има много Българи по света където няма урни за гласуване. Гласуването трябва да е електронно.

82

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 93 "...защото народа живя при социализма, който му осигури нормален висок стандарт на живота.."Visok standart na jivota ??!! da be, ot4ujdiha hilqdi i hilqdii semeistva i gi zavrqha v panelni vonq6ti na urina koptori, zianovite i radiaktivni otpadazi i otrovi ot zavodite na metri ot horata... da izbroqvam li o6te? Nqma smisal, takiva kato Vas uni6tojavat BG ot 65 godini

81

Анонимен

преди 11 години

Гласовете от Турция трябва да се спрат,не желая хора не говорещи български и не плащали никакви данъци в България да решават живота ни вместо нас! Boiko Tikvata e kato turski podlagar

80

до 86

преди 11 години

Аланкоолу! По време на управлението на Борисов, на "лошите" руснаци им вдигаха доходите всяка година с по 15-20 % при почти нулева инфлация и днес те са далеч по-добре от нас, за разлика от времето на Станишев. Не търси под вола теле! Търси го под твоята Мутра-Божество, което ни върна с 23 години назад, само че сега няма държавна собственост, която да се приватизира, за да ти дадат заплата!

79

Анонимен

преди 11 години

--Другари- първа точка от дневния ред на новото правителство е--- рестартиране на проекта Белене.-ура,другари .Сега остава само президента да ни връчи мандата.

78

pako

преди 11 години

Гласовете от Турция трябва да се спрат,не желая хора не говорещи български и не плащали никакви данъци в България да решават живота ни вместо нас!

77

фсб

преди 11 години

леля ми в Тунис ходи да гласува с 2 малки деца на 100км, тук в БГ 3000000 не излезнаха на 2 крачки да го сторят! Това се казва гражданско съзнание!

76

Анонимен

преди 11 години

Истината е че изборите бяха сериозно фалшифицирани. Как става тази работа че сега евентуалните колаиционни групи се изравняват 120 на 120 , е това ако е случайност незнам........ ами продължавайте да им вярвате на всички които са сега в парламента и БГ никога няма да се оправи!

75

Анонимен

преди 11 години

ще видим видов ден от комунистите след 40 - години, само трябва да си намерим Мойсей /е поне ги присполовихме/

74

Десен

преди 11 години

Правилно каза вчера едно от момчетата от Зелената партия - " И четирите партии в парламента са от един и същи генезис" Разбирай от червената БКП. Тежко и горко на България. Това постигнаха олигархията и продажните бивши десни активисти,които агитираха да се глас,ува за мутрокомунистите от ГЕРБ.

73

Тоня

преди 11 години

До varg-ами кой , ще купува жилища ,кой ,ще ви храни вие там нищото не правите ,примиренисте с това което ви наредят,всъщност ние който сме навън подържаме БЪЛГАРИЯ ЗЯЕДНО С БЪЛГАРИТЕ,незнам дали ви харесва но това е истената за съжаление

72

интелектуалка

преди 11 години

До всички, които не са такива: цитат по Габриел Гарсия Маркес /нямам време да ви обяснявам коѝ е/: "Истинският интелектуалец е винаги вляво от властта."

71

Анонимен

преди 11 години

До vargNeumesten vapros. Nie izdarjame roditeli, bratq i sestri v BG. Nie sme tezi, koito investirat v BG, makar i mnogo mnogo malko. Nie sme tezi, koito rabotqt, pla6tat danazi i se OTU4IHA da mamqt, koito mislqt i ne sa kontrolirani ot emoziite si. Glasuvah za Gerb za6toto pomnq 1994-1997.