44

АЗ

преди 11 години

Абе какви са тия глупости с ден за размисъл, бе? Кое е по-добре да се разбере за опита да се подмени вота на хората или след душ качулка, щото при 901 вата година някой е решил, че деня преди изборите не трябва да се говори за тях.

43

Анонимен

преди 11 години

Този с меките китки и дантелите да млъкне! Интересно защо не се запитате, защо колите на фирмата превозвач на бюлетините са били оборудвани с двойни дъна и кой има интерес от тези дъна?

42

Анонимен

преди 11 години

"Опит на ГЕРБ да фалшифицират изборите", в деня за размисъл, стоеше на екрана на тв7!!!! И цял ден капута, ревеше, че го били, пребили, някакви девойки, пенсионери и деца! Това уважаеми главен юрист/прокурор на републиката, какво трябва да означава! *** ли си или се правиш на глупав! И защо не е арестуван ***?!Вие може и да не сте споменавали партия, но капута откъде знаеше и сееше омраза и ненавист?! Това не е ли нарушаване на изборния закон! Значи за 350 хил. бюлетини (все още неустановени и недоказани какви са), може да си мръднете дебелите ***, а за нарушения ден за размисъл,

41

Дядо Мраз

преди 11 години

Всъщност, няма нижда от денят за размисъл, просто защото масовитя българин не може да мисли.

40

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТе дето са ***,ами на вс.отгоре са и дърти доносници !

39

Анонимен

преди 11 години

Ай спрете се да ми покаЗвате *** от СДС!

38

Анонимен

преди 11 години

Агент Николай,чиба !

37

П.Петров

преди 11 години

Бареков, Пеевски, Станишев, и Манолова трябва да влязат в затвора за престъпление срещу държавата, за организиране и реализиране на заговор срещу Конституцията и избирателните права на гражданите. Ако в Костинбродския случай се докаже, че се е целяла изборна манипулация същото трябва да се случи на Цветанов, Борисов и шефовете на печатницата, както и другите замесени лица ако се докаже тяхното съзнателно участие(Цацаров).Така е по Закон ! Един Законът над всички! Народът и Държавата над всичко!

36

56349

преди 11 години

Ццената беше 25 000 лева за да се купят членовете на изборна секция.Такива спестени пари имат само ГЕРБ за да ги плащат - справка в техният сайт е публикуван годишният финансов отчет в който се вижда, че към 31.12.2012 имат 29 млн. лева в банки.

35

77777

преди 11 години

Всичко е въпрос на изгода. Въпросът сега е дали е изгодно за ГЕРБ да се касират изборите и да се проведат нови избори. Много е съмнително, че ГЕРБ пак ще успеят да фалшифицират в подобна степен едни нови избори и нищо чудно да останат и извън парламента. Но ако успеят да ги фалшифицират в по-голяма степен, може и ГЕРБ да управлява самостоятелно.

34

Ники

преди 11 години

Долу бсп!Долу дпс!Да живее България!

33

Анонимен

преди 11 години

До РУМЕН221Брои ли бюлетините някой вотри път?

32

пенчо

преди 11 години

"КС може да касира вота, но ако не го направи, ще каже: Давайте, братя! И в България оттук-нататък всяка събота преди избори ще стане едно лапацало и тогава ще е най-тежката компроматна война",На всички вече е ясно че Цацаров направи безпрецедентни нарушения на закона в полза ба БСП. Голяма похвала, че в държавата все още са останали държавници които имат смелостта да се протипоставят на червената мафия!

31

Анонимен

преди 11 години

"КС може да касира вота, но ако не го направи, ще каже: Давайте, братя! И в България оттук-нататък всяка събота преди избори ще стане едно лапацало и тогава ще е най-тежката компроматна война",На всички вече е ясно че Цацаров направи безпрецедентни нарушения на закона в полза на БСП. Голяма похвала, че в държавата все още са останали държавници, които имат смелостта да се протипоставят на червената мафия!

30

Спонги

преди 11 години

Интересно.Защо всички доказани ченгета с картончета в ДС защитават другото БКП - ГЕРБ. Отговорете си сами.

29

Анонимен

преди 11 години

До РУМЕН221Руменчо, а нека ти кажа какво видяха мислещите хора в тази държава -1. В деня на размисъл се пуска сигнал от партия участник в Изборите - БСП 2. Незнайно как (макар че всички знаем как) скандала се раздухва от телевизията на друг участник в изборите - ДПС.3. Никой до сега не споменава, че ПРОТОКОЛИТЕ за вота се печатат от фирма на кандидат депутат от БСП - по вероятния сценарии за маипулиране на вота.4. Прокуратурата , БСП и ДПС нарушават закона- БЕЗПРЕЦЕДЕТНО

28

Анонимен

преди 11 години

До за 27става дума за ПРОТОКОЛИТЕ за иборите , грешка при изписването

27

Анонимен

преди 11 години

До До 25 Май теб те е излъгал някой че си жив или че живееш ей такива като теб тровят живота на това пърче земя или чакаш сега хранилката да се отвори отново и бачо ти да ти пусне некоя троха да друсаш турски майнета по свинските ви кръчми зомбита долни тиквите ви само ви тежат на раменете и тъй като сте кухи леики чуете нещо от псевдо червените ви гурота и си го повтаряте като счупени грамофони

26

До 32

преди 11 години

Пълни глупости и манипулации!Фирма близка до БСП не печати бюлетините а протоколитеХайде сега се скрий и престани по всички възможни места да пишеш твоята инсинуация

25

До 25

преди 11 години

Кой Ви излъга, че сте нормални граждани?!?Вие сте *** и агенти на ГЕРБХайде скрийте се и не досаждайте повече.Вождовете ви - Боко и Цоко са за съд и ако има справедлиловост, рано или късно трябва да ги застигне. За това беззаконие и безобразията им от които пропищя България няма ли да пишеш?(е, няма, защото не ти изнася)