58

Анонимен

преди 11 години

Соря-та потвърди ли МОРАЛНАТА ПОБЕДА на ***?

57

РУМЕН221

преди 11 години

ОЩЕ ФЕВРУАРИ КАЗАХ - ГЕРБ ЩЕ СА В МИМАНСА- БСП ЩЕ УПРАВЛЯВА В "НЕГЛАСНА"...КОАЛИЦИЯ, (ДОРИ ДА Е... ВТОРА В ПАРЛАМЕНТА)...- БСП ЩЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО, КАТО ЩЕ УПРАВЛЯВА С "МЪЛЧАЛИВИТЕ" ПАРТНЬОРИ ДПС И АТАКА... (ЯВНА КОАЛИЦИЯ Е НЕВЪЗМОЖНА)...- ЩЕ ИЗНАМЕРЯТ (ПРИМЕРНО 7, 9 ИЛИ 12 ) НАЦИОНАЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ТЕМИ И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ИМИТИРАЙКИ ЖЕЛАНОТО ОТ ВСИЧКИ..., БЕЗ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ... "ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО"....

56

Анонимен

преди 11 години

--56РУМЕН 221Какъв е проблема ,да управляват българските партии ---ГЕРБ и БСП ...?ЗАЩО И ДО КОГА ЩЕ СЕ ---ИНАТИМ !

55

Анонимен

преди 11 години

--54Никога не казвай никога ,баш в политиката ,там МОРАЛ и ПРАВИЛА ---нЕма !Не си ли спомняш ,как Доган и царя --Сомон-две ,как се кълнеха ,че НИ-КО-ГА няма да правят коалиция с ---БСП ?И кво стана накрая ,.....сБраха се ?АТАКА и РЗС ,...бяха партии на повикване с/у ЗАПЛАЩАНЕ !

54

Анонимен

преди 11 години

Навремето баба Ванга беше казала, че на бай Тошо ще му вдигнат паметник в София а за СДС никой няма и да си спомня. Като гледам нещата на там отиват.

53

до 40

преди 11 години

България е суверенна държава.Европа няма право да се меси в политиката и.А европа удобрява тези политици като Бойко който са послушни.А не мисли че европейците ги интересува българския народ.

52

Анонимен

преди 11 години

материала в държавата е изключително некачествен и тесногръд - дай му мол и да слуша за приказни магистрали, докато гризе филия сух хляб, баби и дядовци умират с по 100 лева на месец. На всички вас, които си затваряте очите и подкрепяте убийците ГЕРБ - дано децата ви да живеят така, както нашите родители в момента

51

РУМЕН221

преди 11 години

До Анонимен -49,- И ТОВА - ДА...!!!- НО ТЕ НЕЩАТА СТОЯТ ТАКА ОЩЕ ОТ ШИШМАНОВЦИ...- НИЩО СТАРО НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ..., НИЩО НОВО НЕ СМЕ НАУЧИЛИ....

50

Анонимен

преди 11 години

ДА ГИ ....*** ,...И КУНЕВА ,и СК,и КОСТОВ ,...ПРЕЦАКАХА ДЕМОКРАЦИЯТА ---ОТНОВО !Ама ,като им говориш ,че няма да влезнат в Парламента ,те не вярват !А как да вярват ,като ТЕ и на себе си не вярват ?

49

Анонимен

преди 11 години

Волен няма да участва в коалиции нито с ГЕРБ нито с БСП и ДПС. Ако го направи това ще е политическо самоубийство, не е толкова ***. Да се надяваме ... Макар, че има и друг вариант, да завъртят вота и да го направят премиер. Да го оставят да извади кестените от огъня и да стабилизира нещата ида го свалят предсрочно с цел да си присвоят дивидентите за следващ мандат. Никак не е невъзможно ...

48

Анонимен

преди 11 години

ДА АМА ПЪК, СТАНИШЕВ ПОБЕДИ ---ПЪРВАНОВ!ГОЛЕМ ПРАЗ !Спечели ---ДПС !

47

Анонимен

преди 11 години

никой не знае колок е купеният вот. За пърив път има цели 21 процента контролиран вот - не говорим за орагнизационни нарушения - а за контролиран вот. Сидеров каза че са му отнети поне 5 процента от протоколите. чували са се разнасяли с бюлетини, застъпници и членове на Цик са били преивани. бомби имаше в колите на кандидати, хора гонеха с ножове внучката на Иван костов - вчера бе война. никой не зане дали това са ДЕЙСТИВТЕЛНИЕТ РЕЗУЛТАТИ!

46

Анонимен

преди 11 години

Жалко, че няма да управлява АТАКА, програмата им е най добра и изцяло в полза на България и българите. Жалко наистина и за тъпотията на българина. За каво скачахте по площадите 2 месеца като си избрахте пак същите мошенници во главе с ББ, Цв.Цв и СерГей. Но нищо, на есен с песен ... Който не знае и не може повтаря.

45

Анонимен

преди 11 години

ето малко факти за да няма кабинет на атака и Герб - при пложение че атака са 23 души герб трябва да са под 95 или по-малко - в някои варианит обаче герб достигат 99 човека.второ бсп са седем-осем човека по-малок от герб, но дпс са 34-37 - бсп и дпс също могат да направят кабинет, но ще отакже ли Волен на Бойко? с какво ще го изкуши сергей?

44

Анонимен

преди 11 години

ДО 44--РУМЕН221А народа какво спечели ,....или само ДПС спечели ,СЛЕД ГОЛЕМИТЕ КАВГИ М/У БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ ?

43

анонимен

преди 11 години

В Столипиново печели БСП. Факт, който и ЦИК не може де скрие! Е другари, червени лешояди, кой е купувал гласове?!

42

До БГ Съдия

преди 11 години

От протестиращите:Чакаме те за контрапротест!Да си носиш и знамето на Герб за да те познаем!

41

Анонимен

преди 11 години

Дори след цялата помия, която БСП изсипа върху ГЕРБ пак не успяха да станат първи! Сами си правете изводите...Станишев му трепери вече устата "ДА НИ ДАДАТ ВЛАСТТА НА НАС НА НАС" ! Чакай малко ***, като станеш първи тогава ще казваш кой какво да прави!

40

Анонимен

преди 11 години

Хора разберете - НЕВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ СГЛОБИ РАБОТЕЩ КАБИНЕТ БЕЗ ВОЛЕН. НЕЗАВИСИМИМО КАКМО ИСКАТ ЕС. АКО ВОЛЕН КАЖЕ НЕ И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ СИ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ И ОТИВАМЕ НА НОВИ ИЗБОРИ

39

РУМЕН221

преди 11 години

До Анонимен - 41,Е да , но в София ГЕРБ ги използва...(Мира Радева загуби 10 процента от хващането на печатницата Мултипринт - 350 000 бюлетини - и по късно още 30 000 бюлетин в Кюстендил...).