142

защо ли

преди 11 години

силно ми намирисва на правителство тип"Беров",жалко,много жалко,че младите дето крещяха по площадите не помнят нито Беров,нито 1997 и ето сега историята се повтаря

141

Анонимен

преди 11 години

До до 154:говорим за гласове,а най-мого си страда eлектората на бсп пенсионерите ама на кой им пука за тях.

140

chr

преди 11 години

DSP veche namiga do Stanishev. Povtorenieto zapochva. Deja vu...

139

истината!

преди 11 години

Защо всички са против ГЕРБ? Защото те се опитаха да отнемат властта от ДС и техните официални представители БСП и ДПС.Опитаха се да променят статуквото до 2009 г., да спрат ограбването и заробването на българския народ и всички скочиха против тях.Явно ДС и създадените от нея олигарси са все още мнго силни.Лековерния народ се подлъга по мазните и лицемерни думи Местан и Станишев и се остави да бъде мачкан и ограбван.ДОКОГА бедни ми народе ще вярваш на тези, които ти съсипват живота?! ДОКОГА??????

138

до 154

преди 11 години

Много бъркаш. Електоратът и на БСП и на ДПС и на ГЕРБ и тн еднакво страда. А от управлението печелят тия които например ако си платен ти плащат да пишеш врели-некипели. Те са печелившите и тия над тях.

137

Анонимен

преди 11 години

Прави ми впечатление, че незовисимо коя партия или коалиция идва на власт все повече се настъпва срещу икономическите, политическите и социалните права на хората. А кой печели - общият им задграничен и местен олигархичен кукловод. Накрая дали ще трябва да се работи по 16 часа при заплащане самун хляб, както е било в зората на капитализма?Чудя се докъде ще стигнат, ако са честни сега новите управници трябва да върнат тия отнети 60 права на хората от досегашните управници... хахаха

136

Анонимен

преди 11 години

Ако се формира т.нар.надпартийно правителство,резултатът ще е нулев,защото в този парламент ще влязат отново зомбираните от ГЕРБ т.нар.депутати,които както и 41я парламент гласуваха по заповед на "гениалните"си водачи.Това ще нова катастрофа за този изстрадал народ.

135

Анонимен

преди 11 години

ако не бяха турците от турция,дпс ще ше да го духа. и това е страшното твърдият лекторат на бсп/пенсионери/и дпс/турци в турция/определят как ще живеят останалите български граждани

134

dimitar

преди 11 години

bezvremieto zapochva-pak ste pochnat grabejite i otvlichaniyata,pak zapochvat zamenkite,pak zapochva golyamoto lapane za komunetata.BALGARIYA VECHE NIKOGA NYAMA DA SE OPRAVI.rakovoto obrazuvanie BSP izyade BALGARIYA-tya veche e martva.

133

Анонимен

преди 11 години

В България виреят партии които клякат пред корпорациите и пред чуждите държави. Ако БСП бяха останали против НАТО и Ес отдавна да са изчезнали като партия. Но те влязоха в статуквото и съществуват. Ами при тия скандали ако ГЕРБ не е удобна партия на статуквото, щеше ли да я има, че и да печели избори? Никога! Тия четирите с кеф биха си направили 4ворна коалиция но трябва ужким да се карат, за да печелят и другите избори. Всичко е манипулация и циркове, от изборите спечелиха всички кукловоди!!!

132

Анонимен

преди 11 години

Партия която е против статуквото и наистина ще реши проблемите на държавата, няма никакъв шанс, защото ще бъде смачкана. Тук си виреят партии удобни за задкулисните фактори. Та връзките на герб с дпс са толкова много, че свят да ви се завие. Вълканова фирма дава хонорара на хидроинженера. После Бойко прегръща Вълканов при случая Горубсо и му го дава. Нарича го стар приятел. Доган дава лампази на същия Бойко. Доганови вестници хвалят 4 години Бойко. Бойко дава бизнес на хора на ДПС, оплетени са!!

131

Анонимен

преди 11 години

До optimistГрешиш !Предстои ГЕРБ да станат донори на депутати в името на депутатските кресла и имунитета :)))

130

Избори

преди 11 години

Ако ДПС и Атака се колаират....е не това е бъде театър! По-добре Бойко и Сергей на балотаж или в колация....абе циркът ще бъде пълен!

129

Джулай моонинг

преди 11 години

Рано или късно светлината се отделя от тъмнината ! А Бисеров ни е ясен отдавна, както и Йордан Цонев...

128

Анонимен

преди 11 години

Заслужавате си жалката съдба, овце. За вас всичко е герб, бсп, атака, дпс и тн. Нека ви е**т до последно!

127

до 141

преди 11 години

Почти няма разлика, брат. Махнете тия истерии. Та ДПС като разпределяше порциите случайно да сме се потурчили. Или ако е Атака фашисти ли ще станем? Нито едното нито другото. ГЕРБ-БСП-АТАКА-ДПС и другите основни партии са така обвързани. Но те не управляват. Властта се дирижира от другаде, оттам откъдето извира финансовата мощ. Само да речем едното управление е малко по-кресливо, другото малко по-просто, третото малко по тоталитарно, четвъртото малко по-корумпирано от другите. Еднакви са.

126

РУМЕН221

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ,Всеки ще падне от власт, ако първите 3м. не направи:1. НЕЗАБАВНА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА.2. МРЗ И НЕОБЛАГАЕМ СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ от 566лв.3. ПРЕМАХВАНЕ "ТАВАНА" ЗА ОСИГУРОВКИТЕ (2 200лв.)4. ДАНЪК ПЕЧАЛБА 20% С НЕОБЛАГАЕМИ 50 000лв.И5. ОТДЕЛЯНЕ НА ПЕНСИОННОТО И МАЙЧИНСКОТО ВЗАИМНО ОСИГУРЯВАНЕ (2 и 3г.), ОТ СОЦИАЛНОТО ПОДПОМАГАНЕ6. ИНВАЛИДНИТЕ ПЕНСИИ ДА СЕ ПЛАЩАТ ОТ ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ7. "ДЕТСКИ" ОТ 10лв., "МАЙЧИНСКИ" = МРЗ, САМО ЗА 18г. МАЙКИ, А СЕМЕЙСТВА С 1, 2 и 3 ДЕЦА ДО 18г. - ДА НЕ ПЛАЩАТ ДОД..

125

Анонимен

преди 11 години

като леете страсти и хулите из форумите не мислите много-много. Всички основни партии подържат едно статукво. Те всички разпределят порциите на властта. Зад граница нашите партньори-съюзници-господари от САЩ и ЕС никога няма да им позволят да направят нещо драстично. Пазят статуквото си. Та какво - дали на власт ще е самоа Атака или даже ДПС нищо няма да се промени. Само политиката ще е по-креслива или по-културна. И нова партия да дойде статуквото ще я глътне и ще действа в интерес на факторите

124

Анонимен

преди 11 години

Сорос е член на Билдерберг не се чудете що сте на туй положение план Ран-Ът продължава.

123

Соломон Леви

преди 11 години

По-добре ГЕРБ И АТАКА отколкото турско *** коалиция БСП/ДПС/