122

Нормалната логика:

преди 11 години

1. Ако това беше официален технологичен брак, Бареков щеше да бъде направен за смях на 5-тата минута от репортажа му. 2. Ако това беше официален технологичен брак, оставен за съхранение под охрана, тогава щеше да има документи и заповеди за охраната му от 8-ми май, и Бареков отново ставаше за смях на 5-тата минута. 3. Кой, по дяволите, опакова и палетира бракувана стока?

121

Анонимен

преди 11 години

Яко се разсмърдя тука. Ако печатницата наистина е на човек от ГЕРБ, Бойко и компания трябва здравата да мислят как да излезат от лай...та.

120

Просто и ясно като..

преди 11 години

...за *** ГЕРБерасти:Прокуратурата казва:Открихме 4 палета бракувани бюлетини и 10 палета качествени, но фалшиви бюлетини, произведени след 8 май!

119

Анонимен

преди 11 години

До Аре мяуСправи се с НК преди да седнеш да пишеш или недай си Боже, да тръгнеш със железа и камъни!Моето желязо е по-добро от твоето.

118

Анонимен

преди 11 години

350-те хиляди бюлетини, които бяха открити в печатницата в Костинброд, и които са извън необходимата бройка за парламентарния вот, не са технологичен брак. Освен тях, в печатницата са намерени и четири палети технологичен брак, които са в съвсем друго състояние смачкани, скъсани и с размазано мастило, каквито бяха описани от служителите на компанията Мултипринт по-рано сутринта, съобщиха от Върховна касационна прокуратура.

117

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли, че въпросната печатница е на общинския съветник Йордан Бончев от ГЕРБ в Костинброд.1. Това е абсолютен конфликт на интереси. Как е възможно общински съветник да печата бюлетините?2. Печатница трябва да не е обвързана партийно. А тя е. Още един абсурд.Та това си е престъпление направо за затвора. P.S. Добре че от ДАНС не са казали на Цецо, че ще правят акция, защото всичко щеше да отиде на кино.

116

Анонимен

преди 11 години

Откритите по-рано днес 30 000 фалшиви бюлетини в Кюстендил са били предварително отбелязани с глас за ГЕРБ, обяви Младен Червеняков на извънреден брифинг на БСП преди минути. В ход е изключително голяма предизборна манипулация, която е била подготвена от ГЕРБ. В обръщение са щели да бъдат пуснати и допълнителните 350 000 бюлетини, които вчера бяха открити в печатница Мултипринт.

115

Анонимен

преди 11 години

Като го видях този наглец - собственикът но печатницата да пита:"Разбирате ли от полиграфия?" се чудя как толкова велик специалист е допуснал такъв процент брак? Представяте ли си такъв процент бракуван хляб, сирене, бормашини, хард-дискове? Бимму маата и специалисто!Б

114

WW

преди 11 години

Бойко сам си призна! "Колегата Цецо ходи с един багер и копа трупове". Досега Цвъкхаузен е изкопал къде 900 000 мъртви души и си ги води да гласуват!

113

Анонимен

преди 11 години

до феновете на герб когато фактите говорят и боговете мълчат

112

ХАХАХАХАХА ЦИРК

преди 11 години

АМИ САМИ СЕ ИЗДЪНИХА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАЛОУМНОТО ИМ НЕКОМПЕТЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ РАЖДАЕМОСТТА ПАДНА, ТА НЕ УСПЯХА ДА НАМЕРЯТ БРЕМЕННИ НА КОЙТО ДА ПОМОГНАТ ДА ПРЕНЕСАТ 350 000 ДО ЦИК. НО ТО МАЛОУМИЕТО НЕ СЕ ЛЕКУВА.ХАХАХАХАХХА

111

Анонимен

преди 11 години

До АнонименСмешко, част от технологията на отпечатването е и сгъването! Вестниците според теб. на ръка ли ги сгъват?Проверявашите са ги намерили готови - сгънати, пакетирани и палетирани - "на старт" за разкарване.

110

Анонимен

преди 11 години

до мишеловкви са тез работи искаш ли да ти кажа нещо няма да ти кажа нищо

109

Нема такава държава

преди 11 години

Не мога да повярвам, 350 000 бюлетини - върнаха ни с десетилетия назад. А колко са бюлетините за които не знаем? Сигурно още толкова плюс ромските гласове, в една от телевизиите директно ромите си казаха за кой и с колко си продават гласовете.Направиха ни параноици. Нема такава държава, ромите колко са в БГ? Само от един квартал по тв-то ги даваха 1500 гласа. Седят си спокойно и чакат колите да им купят гласове, е няма ли кой да ги махне тези хора?

108

мето

преди 11 години

Има още около 1.15 млн! годни бюлетини, които не са фалшиви, а са разликата на гласоподавателите и данните на ГРАО! Бах ти държавата!!!

107

Анонимен

преди 11 години

щом не са брак, тия там в затвора. точка.

106

Анонимен

преди 11 години

ами кажи ги бе заблуден комунист. може пък да на образоваш

105

Кобра

преди 11 години

До АнонименНаистина ли така мислиш или просто даваш лице? Да ти кажа ли как стават нещата, ама наистина ли?

104

Анонимен

преди 11 години

за един ден не може 350 000 бюлетини да се напишат,подпечатат, сгънат и разпределят по градове.

103

имигрант

преди 11 години

До: номер 126Ами щом разбрах че се е намесила прокуратурата, на мен веднага ми замириса на опит за фалшифициране на изборите!