58

Анонимен

преди 11 години

На тоя такива шамари бих му набил, че веднага би му изчезнала усмивчицата на мазното лице!

57

Анонимен

преди 11 години

Първото демократично правило е: да НЕгласувате, с опция да гласувате !

56

Анонимен

преди 11 години

Нищо чудно новата коалиция да е БСП-ГЕРБ !!!Искрено вярвам че в крайна сметка *** ще се припознаят - за ужас на всички вассс...

55

Анонимен

преди 11 години

Започвайте да изкарвате хората около вас да гласуват! В Турция масово гласуват без да знаят дори българска реч, искат да ни управляват и да ни казват как да си учим децата!Аз не искам ДПС да съществува въобще!Само нашите гласове могат да помогнат да спрем сценария, който си разиграха.

54

Анонимен

преди 11 години

Изборите са форма за прехвърляне на отговорноста за некадърноста на политицита върху народа !

53

Пешко

преди 11 години

Толкова е нелепо цялото изказване на сл.премиер, че човек направо се чуди - защо продължава да се държи като гербер в сянка, и не каже защо не са проконтролилрали какво става с бракуваните бюлетини от поръчката на правителството. Няма начин в договора да не е описано как се процедира с тях и как ще санкционират печатницата, че не си е изпълнила задълженията! Ако това въобще е "брак" разбира се, ама май са си съвсем редовни бюлетини готови за фалшифициране!!!

52

Врял и кипял

преди 11 години

Колкото и да гласува човек, със сигурност ще избере фалшивия !

51

Анонимен

преди 11 години

Ето процедурата - след като приключи изборният ден се затварят комисиите и започват да броят. На това броене присъстват (без да се намесват, само гледат) ВСИЧКИ наблюдатели, които са пожелали. Резултатите се отразяват в протокола и извлечение от протокола ВЕДНАГА получават всички желаещи застъпници на партиите. Т.е няма как после да се подменя, след като вече е дадено копие. Хайде сега пак някой да ми обясни как ще се подменята бюлетините?!

50

Анонимен

преди 11 години

БСП и ГЕРБ вървят равни за сега(поне така пишат 24часа.бг) От това кой ще вземе превез зависи новото правителство дали ще е БСП-ДПС или ГЕРБ-Атака. Атака ако откажат на ГЕРБ, ГЕРБ горят, но аз съм 100% сигурен че Волен такава възможност няма да пропусне.

49

негласуващ

преди 11 години

Гласуването за престъпници си е живо прецакване.

48

ДО 59

преди 11 години

Какви фалшиви бюлетини, бе рибо. Хората ви обясниха на български за какво става дума. Слава Богу, че такива *** като тебе са малко, само от това губите половината избори.

47

дедо пич

преди 11 години

Гласуването е начин да се узаконят простаците които ще доят овцете после!

46

Анонимен

преди 11 години

Абе вий набутайте 300 000 фалшиви герберски бюлетини, фалшифицирайте изборните протоколи, пък после ми обяснявайте, че изборите не могат да се манипулират.

45

Фактите

преди 11 години

Бивш министър на ГЕРБ /Найденов/ с обвинение за злоупотребиБивш министър на вътрешните работи със спряно разследване заради имунитет, от който той отказва да премахне. Бивш министър председател/Станишев/, който при сигнал сам свали имунитета си. Хванати 350 000 бюлетини готови за спедиция ден преди изборите. Всички опозиционни партии поръчаха паралелно преброяване заради съмнения за злоупотреби.

44

Анонимен

преди 11 години

Висока избирателна активност в северокорейските части на България ! Победата е в кърпа вързана !

43

Анонимен

преди 11 години

Вива Фидел

42

Факт

преди 11 години

Райков твърди, че ще има манипулации, защото не всички ще гласуват......

41

до 33

преди 11 години

"Иначе ромските и турските гласове ще определят бъдещето на България!"Досега като гласувах, кои определяха бъдещето ми?! Вече 23 г. всяко правителство работи срещу българите. Независимо от предизборните крясъци, политиката им е една - последователно, постепенно, неизменно и жестоко унищожаване на българщината. Очевидно нещата се диктуват от хора, за които нямаме право да гласуваме. Това е най-голямата манипулация и пародия на демокрацията.

40

Прост Човек

преди 11 години

Продавам:- парламентарен глас - 1 брой / срок на годност до 12ти май 18:00ч.Очаквам оферти само от сериозни... ако не се намери желаещ, този глаас ще бъде изхвърлен в коша за ***, където по принцип отиват всички гласове Турция на 3 морета, България в историята а аз в Норвегия Надежда има само ако видите Волен Сидеров да се взриви между Цветанов и Борисов докато е седнал върху Станшев

39

Прост Човек

преди 11 години

Аз няма да гласувам!Защото нямам диплом за висше образование, следователно не съм интелигентен достатъчно за да определя кой от кандидатите ще краде най-малко