47

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 54Отговарям вместо този,който питаш! Необходимите "допълнителни" бюлетини вече са раздадени по направление! Тези 350 000 са резервен вариант,ако някъде нещо се обърка! там се включват "добрите" момчета,които ще носят чувалите вместо старите ,болните и бременните членове на секционните комисси!

46

Анонимен

преди 11 години

Да не би да искаш да кажеш, че всички членове на комисиите в цяла България чакат да им донесат в една нощ 350 000 подготвени бюлетини за герб, и така да фалшифицират истинския вот. Ако мислиш така, наистина си абсолютен параноик... жалко за теб .

45

ПФУ

преди 11 години

АЗ ИСКАМ "кибритчета" 7-8-9-10! Мойта половинка не пуши,но и тя иска! Ако може с няколко повече!!!!

44

до 42истината е

преди 11 години

Наистина всичко се забърква ,за де измъкне победата на ГЕРБ. Грозна истерия за Кокала(Но твоите варианти са неосъществими.Във всяка СИК има представители от всички политически групи.Второ - всички печати са с различен дефект.Няма как да се дублира .Брой се , пакетира се и оригиналния протокол се ксерокопира за всички представители.....Няма шанс да се вмъкнат допълнителни бюлетини

43

мърси

преди 11 години

Така се произнесоха цирк аджиите от цик.

42

моя

преди 11 години

ЦИК, внимавайте в картинките, да го не отнесете заради Чоко и Боко! Търпението ни е изчерпано! Немам нерви!

41

Петракиев

преди 11 години

Правилно!Няма да компрометират вота,след като ги прибраха,но иначе си е чиста измама.

40

Анонимен

преди 11 години

350 000 бюлетини/ на 11 000 секции=31 бюлетини на секция31 бюлетини/ на 3-*** членове от секциони комисии = 10 бюлетини на член от комисията - или иначе казано по 5 невалидни бюлетини да успеят да "пробута" 3-*** членове между другите бюлетин (а това го гледахме назапис на забравена камера в Плевенско повреме на кметските избори как става на яве) и и вота става друг:)

39

Анонимен

преди 11 години

Уляхте се вече с фалшиви компромати!

38

БРяй

преди 11 години

Ами според мен "бракът" трябва да се унищожи в момента, в който се изнесат "годните бюлетини! Или законът пак е така направен,че да ни служи за "задни" цели,но не за тези в края на краката ни!????

37

Анонимен

преди 11 години

Поредното "aктивно мероприятие" нa Червенaтa ***

36

Анонимен

преди 11 години

бракът се съхранява до края на изборите - условие задължаващо в обществената поръчка !!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 11 години

За неразбралите - на тези бюлетини се слага фалшив печат. Когато влезнеш или изобщо не влезнеш в стаичката или си прибираш оригиналната бюлетина в джоба и пускаш готовата или просто СИК пълни чувала. В по-големите градове е 1ви вариант, по селата с купените СИК-ове е 2ри:)))) Това е спец продукция за римланите. Да не объркат числата:)))) ГЕРБ да бъде отстранен от изборите. Това е нормалното!

34

sgh

преди 11 години

Абе хора, защо шумите. Нали по преброяване сме 6 милиона, а по изборни списъци - 7 милиона. Еми хората в Костинброд са се погрижили да "разпределят" някак си този милион бюлетини. Някога ни казваха, че всичко е в името на човека и всички знаеха кой е човека. Защо сега се правим на отнесени... За себе си съм сигурен, че моя глас вече е в чувалите, така че няма защо да ходя утре до кварталното училище... Така ще преглътна дискриминацията от ***, които ще получат някой лев вместо мене

33

чичо

преди 11 години

До 112 абе ***, нали ти дават бюлетина с един печат, като излезеш от стаичката с твоята "фалшивка" дори и с кръстче където трябва кво праим?? Сега ще грачат за 5-6 допълнителни подписа...и ако Цик се върже, то всички тези с многото защитни подписи стават невалидни!!! Така е по закон и хоп нови избори. Кой иска избори безкрай докато социолозите го направят водещ пред ББ?

32

df

преди 11 години

da be! tova si e opit za darjaven prevrat!

31

Анонимен

преди 11 години

"МВР Ще охранява отвън" да де тоя филм го гледахме да предишните избори. Подмяна на чувалчетата от хората на цецо

30

velofan

преди 11 години

Намерените бюлетини няма да компрометират вота,а другите, които не можаха да ги хванат...

29

Мен

преди 11 години

Айде успокойте се вече - оказа се "намерените" бюлетини са брак и се съхраняват по договор в складовете. БСП и ДПС са готови на всичко за да се докопат до властта.

28

БоСимеонов

преди 11 години

"....Бюлетините, с които ще се гласува, вече са в секционните избирателни комисии и се пазят от МВР... "Я пак? От кого се пазят? А. Ясно.