14

къртичко

преди 11 години

Ааа е те ти булка Спасовден!!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Ванка да останеш сам ли искаш да се отложат изборите?

12

киноцентър БСП-ТВ.7

преди 11 години

Интересно как бързо Лютви Местан и СерГей, са готови с изявленията си? Така беше и при театралната пиеска: "атентат срещу Доган" Явно сценаристите както на този, така и на днешния цирк са едни и същи! Комунистическата мафия е готова на всичко за да вземе отново властта!

11

dp

преди 11 години

Единственото разумно нещо е да се отложат изборите и да се отпечатват нови бюлетинив секретна, не БГ печатница, и да бъдат разнесени/показани в деня преди изборите,естествено..Не че това би ме накарало да хукна да избирам между комунисти и милиционери кактоми се предлага, разбира се, но поне ще мога да соча с пръст тъпотията на гласувалите;сега като е ясно и как ги фалшифицират как да са ми виновни хората, че били ***.

10

чичо

преди 11 години

Относно "фалшивите бюлетини" се оказа че това е брак и се съхранява правилно по договор. Само БСП и ДПС намериха повод да опорочат деня за размисъл. Протокола за бракуваните бюлетини по опис е в прокуратурата- защо мълчат? А че дядо Ваньо е луднал няма никакво съмнение. Мечтата му е ново служебно правителство, той министър-председател...мечтиии- да пие една Ариана!

9

не сме балами

преди 11 години

До анонимен Абе Вие от ГЕРБ се мислите за големи тарикати.Хората не са прости като вашите водачи. Ама така е всеки си мисли ,че само той е умен, особено вие от герб...То бива простотия ама това поведение не е достойно и за черна Африка Сигурна съм че си имате и дубликати на печатите. Нали всички председатели на СИК са от вашето котило В ЗАТВОРА марш!!!

8

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен6-Прочетете под съобщението"ДАНС откри 350 000 бюлетини" как се използват празни бюлетини!

7

Анонимен

преди 11 години

Няма как да се фалшифицират тези бюлетини, тоя с печатницата е просто колекционер на бюлетини в големи размери. Моля ви не вярвайте, че небето е синьо ако го видите, че е синьо, а земята е кръгла ТОВА НЕ Е ВЕРНО. Костов, престани да съществуваш, ти си виновен за всичко !

6

Анонимен

преди 11 години

Аз започвам да си мисля,че ние нямаме държава вече.Жалко...:(((

5

Анонимен

преди 11 години

Служебният кабинет е сключил сделка с печатницата. Полицаите за охрана са сменени и ги командва новото правителство. Навсякъде има наблюдатели, даже и от Патагония. Ще се публикуват в нета протоколите. Ще ги копират и дават на всички партии. Австрийска фирма ще брои паралелно. Комисиите на са само от хора на ГЕРБ. Какво плаши Костов, Сергей и всичките подставени партии ? Че нали свалиха правителството, окаляха кого ли не, само на "свидетелства" прокуратурата обяви престъпления, не съд!Страх?

4

Razachoravan

преди 11 години

Vreme e za diktatura.Nikakva psevdo demokratziya.Skapotiya,bezrabitiza,emigranti .Edna shepa super bogati.Kade e EU

3

кактус

преди 11 години

Аз съм на същото мнение. Не само докато се отпечатат нови, но и докато Прокуратурата не се изкаже за тези.

2

анонимен

преди 11 години

Хора, осъзнайте се! Няма как да се фалшифицира нищо с тези бюлетини. За да са валидни, те трябва да имат два печата на комисията, а печатите са уникални, нараняват се на място в изборния ден.Това е долана манипулация на губещите БСП!

1

Анонимен

преди 11 години

toia savsem ludna ...