17

Да!

преди 11 години

Браво на 1 и 2 Ние тука сме към 5 милиона все на това мнение

16

Анонимен

преди 11 години

То и Франция миналата година си избра социалиста Оланд да ги оправи,ама сега горко съжаляват,пишете за вашето си дередже ,че вие сте зле,тук Борисов пак ще управлява

15

Анонимен

преди 11 години

Подвизите на БСП, бивша БКП;1. Организиране на гражданска война през 1923 г.2. Най големия терористичен акт в света до 2001 г. 3. Използване на чужда военна сила за заграбване на властта през 1944 г. 4. Фалшификация на референдума от 1947 г.5. Опитите за ликвидиране на Българската държава и присъединяването и към СССР.6. Избиването на БГ интелигенцията след 1944 г. 7. Отродяването на 1,5 милиона българи от Македония.8. Приемането и реализирането на Плана Ран-Ът (продължава).9. И др.

14

Анонимен

преди 11 години

Гербаджии е*аха мама*а на България, някой знае ли колко под минимума е бюджета в момента

13

es

преди 11 години

до 10 , .явно ,не си добре.

12

es

преди 11 години

до 1, дано останали те Българи не са малумни като теб, живеещите в бг. мисля че не са добре с акъла, след като ще гласуватза една 100 годишна партия ,докарала държавата си най бедна не само в европа

11

До Рори

преди 11 години

Ти днес пи ли си хапчетата?

10

До Лимон

преди 11 години

Голяма грешка си ако мислиш, че БСП играе за Русия. През 1989 г. в Малта, Русия ни предаде за пореден път и остави нашите комунисти на произвола на съдбата. Те обаче се организираха, шитнаха Тато и се заклеха във вечна вярност на САЩ. На САЩ не им пука какъв е политическия строй в БГ стига върхушката да им играе по свирката. Така и стана вече 24 г. Всеки БГ политик който застраши интересите на САЩ (МВФ и СБ) бива свалян с организиран протест. Справка Виденов и Борисов.Човека на Русия е Сидеров.

9

до 7 и Гурбетчиите

преди 11 години

Прав си, много гурбетчии си мислят че Герб е една демократична партия :)) обаче незнаят какъв глад и мизерия ни докара тя, незнаят че Борисов се държеше като диктатора на Северна Корея, незнаят че Борисов нацвъка над 65 000 полицаи и в това отношение сме една от водещите страни в света- най-много полицаи на човек от населението!Незнаят че Герб разсипа държавата с неадекватното си управление и опоскаха бюджета почти на нула! Намалиха заплати и оставиха хиляди хора на улицата.

8

до лимон

преди 11 години

Интересно защо Станишев ще го избират за лидер на ПЕС,като неговата партия била за присъединяване към Русия.По голяма глупост не съм чел.И как така партията на европейските социалисти признава Станишев и го прави свой лидер като БСП не искали да са в Европа.Е тогава ЕНП да направи Борисов свой лидер -щом е толкова ценен и уважаван в Европа.Да ама никога няма да стане това просто защото всички знаят че е мутра.И не се знае догодина кой ще управлява ЕС дали ЕНП или ПЕС?

7

Рори

преди 11 години

РЗС само признавам за адекватна на бг ситуацията партия. Имат ясна визия какво трябва да се направи и знаят добре как да го постигнат стъпка по стъпка.

6

веднага

преди 11 години

Надали тези от чужбина осъзнават докъде ни докара това правителство на Герб.А такива *** като Огнян Минчев могат само да манипулират- той е една от *** на Герб.

5

Аз питам

преди 11 години

Този човек кога ще бъде съден????????????

4

Анонимен

преди 11 години

Дянков и той да не си мисли че ще отърве затвора! Цацаров да вземем мерки и след изборите цялото бивше правителство на Герб на съд и ако се докажат престъпленията им -в затвора!

3

Анонимен

преди 11 години

ББ допусна една основна грешка, всъщност той постъпи правилно и в интерес на Българските интереси но БГ интересите винаги са против интересите на големите международни играчи САЩ и Руия. ББ успя да вбеси и двете сили. Прецака големия шлем и вбеси Путин, Не допусна ГМотата на САЩ, не допусна шистовия газ, оттегли подкрепата на БГ за АКТА и не застана мирно за атентата в Бургас а проточи нещата докато обезсмисли решението за Хизбула. Путин му прости срещу "Южен поток". САЩ обаче не прощават.

2

смекчаващо вината об

преди 11 години

Уважаеми членове на ГЕРБ! Напуснете ГЕРБ и гласувайте срещу ГЕРБ. След 12. Май, съдът ще приеме това като смекчаващо вината обстоятелство.

1

Борисов вън

преди 11 години

Вече в цял свят разбраха че ГЕРБ е най-голямото зло случвало се някога на България! Този нахален и безочлив човек Бойко Борисов трябва да се извини на всички българи и да им поиска прошка заради унищожителната 4 годишна политика!Неговото управление върна страната с десетки години назад и за възстановяването й ще са нужни още много години и много лишения!