31

*

преди 11 години

До 37Хм, при всички положения кажи: Пази, Боже! Изкукалите старци са голямо наказание. Особено като до 69г. му е викал: Всичко е твое синко, ти ще ме гледаш! И човека е бил роб непоробен и на 70г. му е рекъл: Оставиме да си гледам живота! Аз ще се женя. Или: Махай се от тук! Зетя ме тачи по-вече! При всички положения - губи.

30

Олло

преди 11 години

Нелепо е да се започва мача възрастни vs. млади под подобна статия! Няма обстоятелство, което да оправдае убийство, особено на родител или дете, освен самоотбраната. Наистина не знаем подробности в случая, но което е сигурно- единият от двамата е психясал и се е стигнало до тук. От подобна аксиома да се стига до това, кой какви възможности имал в живота и какво бил длъжен да прави за другия, е леко казано отклонение от темата.

29

Анонимен

преди 11 години

И пак от 40. Вярно животът тук е труден, ама кой се изнася на 17 да живее с мъж и да стане "храненица". Как този човек иска да се развива като не влага нито в образование, нито в квалификации, а очаква или мама и тате да го гледат или мъжът, с който ще живеят 10-15 години и който ще ги изрита и те пак ще отидат при мама и тате. Къде е сценарият, където този човек опитва САМ да направи нещо?

28

6i6e

преди 11 години

До pustata rakija ne stoi kakto v 6i6eto

27

Анонимен

преди 11 години

До 25 - Въпросът е много сложен. До 21 не ги гледат в чужбина. Повечето на 20-21 години работят и учат, а не чакат родителите им да ги издържат в студентски град. Не казвам, че на младите им е лесно, но ти казвам, че никой не ти е длъжен. Животът е труден и е борба - това е вярно. Но трябва да си благодарен и на малките неща, които родителите ти правят, защото не са длъжни да ти плащат всички разходи докато станеш на 40. Нали и те живеят тук и те имат работа колкото младите.

26

Анонимен

преди 11 години

36 ? " Да му тегли ножа ." Използвате думи дето не са да ги напишеш Ама къде ще ползва жилище - в затвора ли ?

25

Анонимен

преди 11 години

33. Е какво от това ?Ще стане наследник като го убие ли ? Нещо не си добре с мозъка .Теб да те прибият ли , за да наследят нещо от теб ?

24

не го оправдавам но

преди 11 години

Ама едно е да няма къде да живееш и затова да му теглиш ножа,друго е от алчност.Живота се обърна и ако едно време имаше пари,а нямаше достатъчно жилища и се чакаше с години в групи от 1 до 4 и крайно нуждаещ се,то днес жилища бол,ама няма пари да си купи човек.А кредит над 40 години като стане човек,може да вземе за жилище,само ако се осигурява на 2000 лв.и то на държавна работа!Сега е на 49,ама като се смени режима е бил на 25 и като гледам на какво затънтено място живее,едвали има образование.

23

Анонимен

преди 11 години

До 24.Можеш ли да прочетеш статията , че младото синче е на 49 г.заклал баща си ?? Ти на колко години си ?

22

*

преди 11 години

До 12, 13 и 29Старците на ок. 70 г. наистина ги прихваща цинцърлък. В състояние са на мошеник да дадат хиляди, а на децата си мрънкат за тока и за хляба. 100% за имот е ставало дума синът, ако е бил пияница нямаше да доживее 49г. Така че, или дъртият е тичал да се жени или зетят иска да вземе повече от колкото му се полага

21

Анонимен

преди 11 години

do 24 i kakva e alternativata na mladite.Ako starite ne im davat pensiikite si deto i za tqx ne stigat da gi ubiqt .Alternativa zatvor do jivot.Mi na 50g da si tarsi izxoda bebe lie.Otceubiictvoto e golqm grqx vav vsi4ki religii eto ti alternativaNenormalna rabota

20

BARNI

преди 11 години

do 24 PRIQTEL, DOKOGA DA MU POMAGA,BE?! TOQ DE*IL E NA 49 GODINI ... DAJE I V PRIAZKITE YUNAKA BOZAE 25 GODINI... A TOQ BOZAE BLIZO 50...

19

До 12.

преди 11 години

От САЩ Значи хората на 70 нямат нужда от нищо ? Ами това само можеш да го чуеш в България .Моят американски зет взе от баща си пари на заем , малка сума , но много е благодарен , че му е помогнал , за да не взема кредит . А наследник на къщата на родителите си ще стане след смъртта и на двамата родители , заедно със сестра си .

18

Анонимен

преди 11 години

ALOO 24 V KOI VEK JIVEE6 RODITELITE NE SA ZA TOVA DA DAVAT I POMAGAT I DA SAZDAVAT SAMO MYRZELIVCI I XAILAZI A DOSTOINI XORA AKO MLADITE KLE4AT SAMO NA RODITELITE NI6TO NE STAVA OT TQX.DA POMAGAT DA NO KOGATO MOGAT TVARDE OSTARQLI MISLENE IMA6 TI.KARAI Q TAI I EDIN DEN GOR4IVE 6TESE RAZO4AROVA6 KOGATO SI DAL VSI4KO I VZEI TE BILI 4E I UBILI XAILAZITE TI

17

Анонимен

преди 11 години

За всичко са виновни ГЕРБ ! За световната криза , за Втората световна война , за мензиса на баба ви , за Чернобил , за каквото се сетите и не ви оттърва ГЕРБ са виновни.

16

БАЧКАТОР

преди 11 години

В крими новините имената на хората от малцинствата ги пишат само с инициалите. Ако е българин щеше да му е изписано цялото име. Журналист му рекли хората.

15

do бачкатора

преди 11 години

Я, позна - Ахмед Юсуф и Недрет Ахмед...А ся кажи *** ли са или турци?

14

Анонимен

преди 11 години

АМИ СТАРЕЦА КАТО НЕ МУ Е ДАЛ ДОБРОВОЛНО ПЕНСИЯТА СИ СИНЪТ МУ Е РЕШИЛ ДА Я ВЗЕМЕ НАСИЛА. ЗА 24 ГОДИНИ СЛОБОДА И ДЕМОХРАЦИЯ НАРОДА ИЗПЕРКУЛЯСА ОТ БЕЗПАРИЧИЕ БЕЗНАДЕЖНОСТ И БЕЗПЕРПЕКТИВНОСТ. ТОВАЕ БЪДЕЩЕТО НА ТИКВО-КОМУНО-МУТРЕСТАНИЯ. НИКОЙ НЕЕ ЗАСТРАХОВАН ОТ ТОВА УТРЕ СИНЪТ МУ ДА ГО УБИЕ. ОСОБЕНО НАРКОМАНЧЕТАТА КОИТО ЗАРАДИ ПРАШЕЦА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО.

13

Анонимен

преди 11 години

До БАЧКАТОРМоже пък да е чист българин, Ангел Юлиянов напр. :)) Те на времето като им побългаряваха имената, хич не гледаха дали звучат правдоподобно...

12

Анонимен

преди 11 години

Разградска община - Кубратско - село .Познаите етноса !