13

Анонимен

преди 11 години

нормални действия на един атеист, така де - след като няма Бог и никой няма да те съди след като умреш, защо да не отвлечеш няколко тийнейджърки и да ги изнасилваш 10 години, като те хванат голяма работа - нали вече си се ''наживял'', хайде сега цъкайте минуси безбожници

12

Анонимен

преди 11 години

И откога абортът е "убийство"?

11

Строг Но Справедлив

преди 11 години

Аз съм против смъртното наказание, но не одобрявам осъдените на доживотен затвор да висят по килии без работа. Този неандертал заслужава да лежи до живот. И задължително да му се намери работа. Да изработва собствената си прехрана и охрана а останалите пари да са за измъчваните от него жени.

10

Анонимен

преди 11 години

За съзаление обществото е дотолкова извратено ,че дори и да го осъдят ще го дундуркат поне 10 години докато се решат да го убият.А после с нов вой ще запеят старата песен некви правозащитни организации колко било скъпо,нехуманно и тн смъртното наказание.Най-накрая верно ще ги пускат с медал и пачка в джоба вместо да ги гърмят по бързата процедура.

9

123

преди 11 години

Може да го пратят в България: тук ще получи 1-2 години условно и към края на първата година ще се разболее тежко и неизлечимо и ще го освободят предсрочно с бонус обезщетение от европейския съд по правата на човека, задето са му развалили рахата със заложничките.

8

Анонимен

преди 11 години

невероятно, че дори след 10 години отвъд здравия разум, жената все още имала съпротивителни сили да вика за помощ.

7

Стефка

преди 11 години

До Анонимен 2 Теб не те е раждала майка!

6

Стефка

преди 11 години

Да го вържат като куче на верига и да го оставят на пътя

5

Justice

преди 11 години

Такива трябва да са на място като Гуантанамо, не невинни хора.

4

Анонимен

преди 11 години

Защо само този е обвиняем? А другите двама братя!? Те какво не са знаели, че в дома им има три отвлечени жени и едно дете ли? Тази къща да не е с 10 подземия и 300 спални? Според мен всички са съучастници и трябва да бъдат съдени!

3

Дон Педро

преди 11 години

Какво се церемонят с този ***? Още първата вечер трябваше да го удушат или да го удавят в някой вир!А братята му, ако са участвали или поне знаели за покушенията и изнасилванията да се осъдят доживотно! А може би и те са поебавали от време на време!

2

Анонимен

преди 11 години

На тоя трябва да му се даде медал!

1

Анонимен

преди 11 години

Всички хора имат грешни мисли, а понякога ги и осъществяват и никой не може да предвиди кой, кога ще прекрачи границата!Такива са хората, такива са били, такива и ще бъдат!Нито политици, нито закони, нито психолози, нито дори генни инженери могат да променят непредсказуемостта на човешките действия.Ако можеха, щяхме да сме една скалиста планета, населена с камъни.