34

DrDr

преди 11 години

До violet.damyanovaВ Щатите линейките може и да идват за 4 мин., но там повечето са частни и чакалят по ъглите каято нашите бакшиши, щото всяко повикване е стотици долари. Жална ти майка, ако нямаш осигуровка. И внуците ти няма да могат да ти изплатят дълговете. Тук линейката е за без пари и всеки я вика за щяло и нещало. В град с населението на София надали има само 17 (седемнадесет) линейки. По-вероятно е да са 170. Иначе как ще дойдат на 4-та минута, освен ако не си на 200 м. :)

33

aaa

преди 11 години

софтуерен вариант 14 милиона лева....абе на тия кой им пише софтуера ? за 14 милиона лева ще наемат безработни дето ще бягат от централата на 112 до болницата да занесът писмо :D и пак ще става по бързо от софтуера им за 12 милиона... те тия милиони ги нямат за нищо когато ги харчат за глупости и комисионни...ама все ревът че не им стигат милиони за увеличение на заплати и пенсии

32

тиквичка

преди 11 години

ми на нашата баба и стана лошо зимата, сняг нямаше.След повикването дойдоха след 1.50 мин.Когато дойдоха в къщи първото нещо което казаха ,че били много малко линейки на огромни райони.Тя вече се беше съвзела, демек май самичка прескочи трапа.Иначе беше наистина много зле.А иначе говорих с позната, кръстница била на детето.Тя каза че на никой не му е ясно от какво е починало.

31

истината

преди 11 години

Няма смисъл да плюете по здравеопазване, ако детето е имало установен проблем въобще не е трябвало да бъде в часа по физическо, а и дори за 5 мин да дойде линейката човек от проблем със сърцето може да си отиде и за секунди. Просто се е случило и нали сме такива, че винаго трябва да обвиним някого! Тежко е на родителите, ама това е съдба, не може да се бориш с нея и не е имало какво да се направи.

30

violet.damyanova

преди 11 години

DO 35-SHOVEKZA vashe svedenie nalogimi se da si izvikam lineiaka na 911 v USA.Doide tosno za 4 minuti.

29

ddd

преди 11 години

Здравното министерство прави вътрешна проверка на случая с 11-годишния Теди ?!ГАРВАН ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ !!!Плащайте осигуровки за да лапат мафиотите в бели престилки !

28

Kreti

преди 11 години

Съседчето което е пожарникар и то дава дежурства като оператор на тел 112 , той от медицина не разбира , но се пестят пари за лекар оператор трябва да се плаща повече да не хване към терминал 2 . сме европейци имаме тел 112Сега

27

Патриот

преди 11 години

Здравеопазване демек опазване от здраве!

26

Djena

преди 11 години

А докато следващия министър направи нещо (ако изобщо направи), който умрял междувременно умрял.Призива да се възстанови тел. 150 бе подминат с мълчание. Може да умират деца, но европейските изисквания са спазени - първо се звъни на 112 .

25

Анонимен

преди 11 години

Този 112 е някъде в Пленско. Не може да му казваш адрес, а някой да мйека "туа в кой град йе?"!! Или поне би трябвало да имат мнооого добро обучение преди да ги назначават, защото реално ВИНАГИ в тях е забавянето или поне от там почва. Не знам кой и колко е налял в този телефон, но икономиите от заплати между София и Плйеен можеше да спасяват животи

24

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се направи съвместимост между двата телефона, което в софтуерен вариант означава много пари, 14 милиона лева и не го намирам за разумно, твърди проф. Петров.а сега за 14 милиона да измират хората,много разумно......това си е умишлено убийство

23

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости детенцето. След като е ясно че е можело да бъде спасено е логично до бъде зададен въпроса КОЙ Е ВИНОВЕН? Но поименно. Кой носи персонална отговорност?

22

bau

преди 11 години

Да ама ако беше нещо за милиционерите - някой протестира или чупи офис на Мтел щяха да дойдат на минутата. За десетки хиляди милиционери има пари а за линийки няма , а ????????

21

Нели

преди 11 години

Хора, осьзнайте,че ние сме една пропаднала държава. Може ли едно дете да умре, защото няма линейка, а няма защото няма организация, защото нищо не е наред и никой не иска да е наред. След всеки един такъв случай започва да се обяснява,че линейките са малко, че лекарите не достигат и т.н. Пробемите ги знаем, трябват решения.

20

до 23

преди 11 години

2 пъти ми затвориха от 112. Щях и 3-ти път да звъня, но скандала утихна и после защо никой не дойде на адреса въпреки че си го казах????

19

до 23

преди 11 години

Ей такива измислици са ми любими! Кой ти е затворил, бе сладур? Всички разговори към 112 се записват и такива неща НИКОГА не са се случвали. Даже и на пияните *** откликват за помощ. Разбира се, това, че откикват за помощ, не означава, че са компетентни и, че нямат проблеми с комуникацията с различните служби.

18

Анонимен

преди 11 години

Не мога да имам вяра на 112 даже...демек държавата да ми помогне ,когато съм в беда. Преди година някъде имаше скандал и заплахи в дома ми с пияни познати. Обаждам се на 112 и казвам: Елате бързо на адрес.........пребиват семейството ми, онази отсреща затвори. НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ!Пак набрах и пак ми затвори.,а скандала вече утихна и добре че не се стигна до бой.И питам аз сега как да имам доверие даже и на спешна помощ и полиция, като те имат за куче там някакво.Мръсни ***! Скап.държава!

17

Бълагарин

преди 11 години

Моите съболезнования към родителите на детенцето.За съжаление държавата ни е толкова скапана ,че сега ще почнат да си прехвърлят вината и НИЩО няма да излезе. Революция му е майката.

16

Гого

преди 11 години

До петър. Петре не заблуждавай хората, информирай се преди да даваш съвети. Дори и да звъниш на 150 ти вдигат от 112 така, че съвета ти е неуместен.

15

varg

преди 11 години

Миналата година като се обадих да съобщя за катастрофа ми вика е квартала е разделен на две части.И ме пита в коя част е.Аз откъде да знам да не съм google maps.