100

срацимир

преди 11 години

не е нужно да го тестват за алкохол и наркотици, достатъчно е да го тестват за селяния и простотия. не мога да разбера защо сме такива българите: от простотията сами ще се затрием заради елементарни неща!

99

Анонимен

преди 11 години

(izvinqvam se za latinicata)AZ SUM KAZAL 4E NQKOI DEN S NQKOI SHTE SI DEREM KOJITE.AZ KOGATO KARAM MOGA DA SPIRAM NA VSQKA PESHEHODNA PATEKA A DRUGITE SHTE MI SE PRAVQT NA MNOGO OTVORENI.SHTE IMA UBITI NQKOI DEN.

98

do 106

преди 11 години

(izvinqvam se za latinicata)EIII ,AKO NE TI E QSNO NA TEB,V CIVILIZOVANITE STRANI TOVA 4E SI STUPAL NA PESHEHODNA PATEKA E PREDOSTATU4NO ZA DA SPRESH.SPORED TEB ZA KAKVO SLUJAT PESHEHODNITE PATEKI???????

97

Nemeca

преди 11 години

За да функционира една държава, освен правенето на закони е необходимо и те да се спазват. Тъй като законите в повечето случаи са ограничения, то трябва да има контрол и да се спазват. Докато институциите гледат как да доят хората с данъци и такси, е време да почнат да прилагат законите. В това число е крайно време полицаите да почнат да си вършат работата за която им се плаща. Защо вече не виждам полицаи по улиците? Колко десетки хиляди работят в МВР? Защо не са там, където има нужда от тях?

96

Анонимен

преди 11 години

106. А ти ако си на средата на пътеката и една мутра си мисли че ще мине покрах геб , ( даже нама и да намали ) ти на къде ще избягаш ?

95

До 106

преди 11 години

В първото изречение смени думата "пешеходци" с "шофьори" !

94

(:

преди 11 години

Доста пешеходци трябва да си сменят мнението за пътеката. Мислят си, че щом са стъпили и вече ще им спаси живота. Дано жената се оправи.

93

Анонимен

преди 11 години

99. Дистанцията я свърза с това : Как ще спрем ?Мисля че отговаряхте на този въпрос .Че има правилници и табели и ограничения . , няма да си мислите постоянно как ще спрете .Дето се казва , да не попадаме на ситуация , която някой друг я е създал !

92

Анонимен

преди 11 години

дано да се оправи *** и плода моли се

91

Те

преди 11 години

Пътувам постоянно из страната, но по-лошо шофиране от това в Ст.Загора не съм виждал. Няма червен светофар, знак "Спри ... (Б1)", пешеходни пътеки, знак "Влизането забранено( В1 В2)", паркирасе по тротоарите и т.н.Пример 06.05.2013 г. за времето от 14:15 до 14:30 по ул."Славянска" и към изхода за Бургас в този град на три светофара - 4(четирима) преминаха на червено. Как се размина без инцидент не зная.

90

Анонимен

преди 11 години

Трябва да има сурови наказания за шофьори, които не спират на пешеходните пътеки, а за този селяндряк трябва най-брутално да се пребие да смърт с винкели.... бой докато мърда

89

сачан

преди 11 години

Дялкоооооу

88

Анонимен

преди 11 години

96. В Америка определени марки се карат от едно общество което си личи !

87

до 98 и 94

преди 11 години

Ми не знам..... човек ходи средно с 6км/ч , значи всичко над тази скорост е по-бързо..... не знам ти как си го представяш, но колата във всеки случай над 6км/ч средна скорост е по-бърз метод на предвижване.... 94 САЩ - не разбирам какво общо има дистанцията с това което казах, никой не обича да кара зад или до ТИР-ове, плюс това те имат навика да се виждат отдалече...

86

redordead

преди 11 години

до 91 - според мен самото мислене, че автомобилът трябва да е за по-бързо придвижване е грешна - за по-удобна, ОК, за по-гъвкава - също, но в опрделени ситуации. Бързото придвижване се осъществява с метрото. Познаването на правилника може да ти помогне да шофириаш правилно. Ако имаш мозък и обмисляш нещата ще шофириаш и разумно - а разумното + правилното шофириане биха свели инцидентите до минимум...гледайки шофьорите в София и в БГ като цяло, на повечето им лиспват и правилното и разумното...

85

Анонимен

преди 11 години

До 93Да беше дал парите за психиатър, можеше и да ти помогне. Вместо да си си купил книжката, да беше понаучил Правилника за движение. Да си беше купил багер, и да си риеш из полето сам.

84

От САЩ

преди 11 години

91. Дали ще спреш навреме зад един Тир , ако не спазваш дистанция , а нямаш и видимосг , каква ситуация може да има пред него ?За това веднага мисля как да отида в друго платно , и да имам видимост . Не обичам и да карам успоредно с тях .

83

Тихомир Томов

преди 11 години

Сега новия парламент да промени Закона за движение ...... със следното изменение - Пешеходците да се движат със светещи шапки на главите си през цялото денонощие "

82

до 89

преди 11 години

Чувал съм го този въпрос, но да те питам - когато отговора е НЕ, дори при 30 км/ч не мислиш ли че цялото упражнение (или удобство) от бързото предвижване с автомобил се обезсмисля! За това има правилник, за всички участници, за това има ограничения, за това има табели, лампови сигнали и тн. По тази логика, ако не можеш да спреш в ситуация дори при 20-30км/ч значи нещо е сбъркано в цялата система! На фона на всички препядствия, не мога да си мисля дали ще спра, докато съм по правилата! Физиката!!

81

До 86.

преди 11 години

От САЩ .Аз съм жена и колата ми е JAGUAR .Пешеходците са малко в Америка ( предимно бягат по тротоарите).Културата на шодиране е друга , защото и правилника ебил друг . Но в Манхатън където е пълно с пешеходци , таксита , автобуси , коли , еднопосочни улици -- трябва наистина да шофираш добре или да ползваш метрото и да ходиш пеша !