141

Анонимен

преди 11 години

20.04.2013 / 19:58 ч. от afera Пред Радио К2 Григор Здравков от легия Антимафия разказа, че в края на месец февруари, началото на месец март 2012 година е получен сигнал в служба ГДБОП, от служба на наша съседна държава- членка на ЕС. Сигналът съдържа информация, че г-н Касим Дал се занимава с нерегламентирана търговия на оръжие-

140

Анонимен

преди 11 години

ЦВЕТАНОВ И ФЛОРОВ УКРИВАТ СИГНАЛ ЗА ТЪРГОВИЯ НА КАСИМ ДАЛ С ОРЪЖИЕ И РАКЕТИ. СИГНАЛЪТ ИДВА ОТ ЧУЖДА СЛУЖБА ПРЕДИ АТЕНТАТА В САРАФОВО.

139

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов: Дълбоко вярвам в честните магистрати ... Партията на Касим Дал, който е турски агент и любимец на Ердоган.

138

Анонимен

преди 11 години

До турчин от РазградАз и цялото ми семейство ще гласуваме за партия Атака----------------------------------Не недей, Стефан Солаков ще ти се разсърди.

137

men

преди 11 години

Ооо, агента Павел, насълнъс?Гиди пезевенкбашия...

136

Анонимен

преди 11 години

Ердоган подкрепя тези които му лижат г-за и са готови да му поднесат България на тепсия. Голямата му амбиция е НОВА ВЕЛИКА ТУРЦИЯ в границите на която влиза и днешна БГ. Пръв философът Доган ПРОЗРЯ идеите му и се осмели да му се противопостави!!! Затова Ердоган мрази умните и силните и предпочита да работи с невежите и простите които освен Винету друго през живота си не са прочели!!!

135

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 85'' драги,защо забравяш да споменеш имената на доган,на местан, на тези дето ви сменяха имената а после ви направиха роби на собствената си незаконна партия дпс.тези същите дето ви топеха в милицията''--------------А ти защо гласуваш за тези дето топяха баща ти в Народната Милиция,щом си по умен от турчина защо си гладен?

134

Анонимен

преди 11 години

На този дърт женчо, турците му викат СТАРОТО МОМИЧЕ на дпс! Прякора му е Ханъм Ефенди или Чалъм Ефенди! Пък на доган му викаме Сархош Ефенди или Амдерт Ефенди! ХАхахаха... Аман от тях цял живот са в парламента мухлясъха се там. Управляваха в 3 поредни правителства имаха министри имаха всичко, еее какво стана по-хубаво ли стана? Само резили правят, единия крал другия се развел третия постояно пиян аман? Аман от вас Ханъм Ефенди и Сархош Ефенди!

133

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов: Дълбоко вярвам в честните магистрати ... Партията на Касим Дал, който е турски агент и любимец на Ердоган.

132

Анонимен

преди 11 години

Приключва ерата на Цветанов и Борисов ... Изненадата на изборите е съюзът между НДСВ и Касим Дал делят награда с целувка уста в уста , твърдят социолози ... Касим Дал преди беше с ЕНП после с ГЕРБ по зле от простутитките ,симпатизантите са като простутитките ха ха ха.

131

Анонимен

преди 11 години

До не син''Гнусен фес ''---Колко ви кефи нали ?Гнусен ама не е гладен.

130

Анонимен

преди 11 години

Кой си ти ,че да казваш на прокуратурата как трябва да постъпи бе навлек ,по-добре си гледай движенийцето,че скоро то съвсем ще спре да се движи,обикновените мохамедани взеха да разбират кой се опитва да ги държи бедни и необразовани и ще ви го покажат на изборите. СРИВАТЕ СЕ СЪС СТРАШНА СИЛА ЛЮТВИ .

129

Анонимен

преди 11 години

Тези *** Касим Дал и Корман Исмаилов съвсем се побъркаха с тяхната религия. Никой не го интересува в какво вярват, дори и да вярват, че щъркелът ги е донесъл това си е тяхна работа. Но да не се опитват да си налагат простотията в нашата държава, държим да си останем европейци и нямаме никакво намерение да изпълняваме капризите на някакви азиатци.

128

Анонимен

преди 11 години

Касим Дал няма и 7 клас образование ...отдавна е достигнал тавана на своята компетентност.България е създадена изконно като християнска държава .Който иска да живее в нея и да изповядва друга религия -може ,но без да променя правилата .Ако мюсюлманите не ги усстройва - в света има много мюсюлмански държави биха могли да сде реализират там ,няма лошо .Точно това каза Австралия на своите мюсюлмани ,защо да не е валидно и за БГ .Протестирам срещу използването на усилвателна уредба в джамиите .Камбаните на църквите нямат усилватели ,Аллах не е казал да се използват усилватели ...така ,че нека

127

Анонимен

преди 11 години

Кормaне и Кaсиме,създaвaте си излишни спомени зa бъдещето!Бългaрските турци отдaвнa не вярвaт нa мокри кибритени клечки.Те сa нaй-прозорливия електорaт и точно сегa е времето дa БИЯТ як ПОЛИТИЧЕСКИ ШУТ нa нaшите ГЛУПaЦИ.Грешнa пътекa сте избрaли.Желaя ви здрaве,но не и късмет.

126

Анонимен

преди 11 години

С предизборната фукня на човека на Касим Дал Корман Исмаилов с Ердоган като екстри вървяли и обещания пред избирателите, че след изборите личните карти и паспорти щели да бъдат сменени и в тях щяло до пише етническа принадлежност и вероизповедание.

125

Анонимен

преди 11 години

ЛИДЕРЪТ НА ПАРТИЯТА НА КАСИМ ДАЛ В ПРЕГРЪДКА С ЕРДОГАН. ОБЕЩАВАТ СМЯНА НА ЛИЧНИТЕ КАРТИ, НА КОИТО ДА БЪДАТ ПОСОЧЕНИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ И ЕТНИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.

124

поредната лъжа

преди 11 години

Вероломна измислица.Гледах чудесното представяне на Г-н Бойко Борисов във "Всяка неделя"Той определи действията на прокуратурана като Правилни!!Той няма юридическо образование но се държа като магистрат:" Невинен е Цветанов до доказване на противното!"Старо римско право ! С което май вече никой не се съобразява.Впечатлен съм от уместните и дипломатични въпроси на Г-н Кеворкян,с които той изясняваше всеки двусмислен детайл.

123

Tt

преди 11 години

Nikoga...ama nikoga niama da glasuvam za BSP,zashtoto te vinagi sa v koalicia s DPS.....nikogaaaaaaa komunist i turci nqma da upravliavat poveche...nikoga!!! BSP,DPS i ATAKA....sa vmirisani murshi...Besen sum a GERB,no po dobre te otkolkoto komunisti i turci.....Svoboda ili smurt

122

Анонимен

преди 11 години

Корман Исмаилов, който е официален лидер на партията на Касим Дал, се рекламира с предизборни листовки, на които е прегърнат с турския премиер Ердоган. Както е известно Ердоган се скъса да хвали Бойко Борисов и Цветан Цветанов, да се целува с тях и да осъществява шумно пиарно прокламирани от ГЕРБ срещи. Легенди се носят в Турция и за едно от екстрените посещения на Борисов при Ердоган, при което разговорът се е въртял около няколко бензиностанции.