35

Анонимен

преди 11 години

ами прочети и други статии,преди да ставаш смешен:).има информация в нета.В перфектна форма съм,не се притеснявай за мен.А,ако не си чел "Винету",като малък,няма как да очакваме да прочетеш нещо тепърва:).По-добре се връщай на строежа:)

34

До 40 от 39

преди 11 години

Пропуснах да попитам какво да прочета, може би "Винету" ?:)))

33

До 40 от 39

преди 11 години

Уважаеми господине- защитник на полюцията, която ни пази. От статията се разбира, че трима души си вървели и са гледали лошо някаква банка , за което са били арестувани.:) Не трябва да съм академик, за да преценя, че ситуацията е идиотска. :))) Много си тежък, може би си поохранено ченге може би?!:)

32

Анонимен

преди 11 години

От обективна страна приготовлението е предварителна престъпна дейност, предхождаща осъществяването на предвиденото в състава изпълнително деяние, която включва посочените в текста дейности, целящи да осигурят самото изпълнение на деянието и да осигурят настъпването на неговите последици. С тези дейности обектът на престъпление не само не се уврежда, но още не е поставен и в опасност. Ето защо приготовлението е наказуемо само в предвидените в закона случаи (321 ал. 6

31

Анонимен

преди 11 години

до 39 "интелектуалеца":)вземи прочети малко и тогава олеквай така:))))

30

Анонимен

преди 11 години

" Извършителите обаче не са успели да откраднат нищо, защото са арестувани още преди да започнат опита си за проникване в помещението. "Не разбирам в такъв случай защо са били арестувани.:)))) За лоши мисли?!:))) То никога полицай в България не е било синоним на интелект, ама след ерата Цветанов трябва да се радваме, че ченгетата ни поне дишат без чужда помощ.

29

поучително

преди 11 години

Туй да не е мандра бе!

28

new koz

преди 11 години

Do 18 крадците са изяли 2 милиарда (трудолюбивите полицаи), При случайна проверка са открили инструменти и какво от това. Az ne poznavam nqkoi chesten chovek da e dovolen ot policiqta, полицията само пази престъпниците.

27

баш майстор....

преди 11 години

EEEEEEEEEEEEEEEE как така, пробили трезорска стена? Имате ли си на идея - как се пробива такава стена и колко е дебела с желязо-бетон....

26

Анонимен

преди 11 години

прочети малко кодекси и закони и може да ти се проясни.

25

до 20

преди 11 години

С тази новина не личи ли,че си вършат работата?Какво очакваш,във всяко семейство по един полицай,за да може *** ,като се напука ,да не бие жена си?Полицията не е бавачка,не може да ти оправи семейните проблеми.Като се обадиш,че има семеен скандал,има ли случай ,да не е реагирано от полицията?Всичко зависи от управляващите-те определят,как да работи полицията,а тях ги е избрало болшинството.Ако трябва да се сърдим на някой,това сме самите ние.

24

Анонимен

преди 11 години

Много ми е интересно като дори не са почнали как ще ги осъдят сега?

23

Сеирджия

преди 11 години

Тю..., завалиите!

22

Анонимен

преди 11 години

бсп събира за изборите

21

bolna dyrgava

преди 11 години

sich heil mein herr BOLEn von LUFTHANZA SICh HEIl MEIn HERR

20

CURATINO

преди 11 години

po posledni danni na MVr edin ot obirdjiite e bil ministyra na vytreshnite bolesti- po izvesten s prqkora koito absolutno mu pasva- CVINOKIO degiziran s maska na samiq sebe si a drugiq apash e bil mutro-pogarnikarskoto mekere micifaika- GNOIKo boris OFF ,kato glaven zapodozrqn e i recividista pioner- BOLEn VOn LUFTHANZA koito e bil v sqnka

19

Анонимен

преди 11 години

22 ти дори и в момента хленчиш, сополанко.

18

Анонимен

преди 11 години

Ами носили са със себе си инструментариума за отключване и обезвредяване на алармите, сега трябва само да кажат, че са ги намерили на тротоара 100 метра пред банката и са си сложили маските на майтап....

17

Тялото

преди 11 години

Минава си патрулката и гледа двама с маски пред клона на банката.Добре че са били ***, иначе сега щяха да си ги харчат.

16

Анонимен

преди 11 години

18, ами защото не си личи по нищо, че го правят. Хубаво, че са хванали обирджиите в случая, но пак сме си затънали в битова и всякаква престъпност. Така че добри думи като си ги заслужат тогава.