125

Анонимен

преди 11 години

Поне да не бяха лъгали. Човекът може да е пресичал неправилно, но кортежът е карал със скорост не по-ниска от 100км/ч. И хайде всички, които пресичат неправилно да ги блъскаме, защото закона е с нас. Срамота!

124

ха

преди 11 години

***,разбира се,че пешеходеца е виновен,но кола на МВР-никога.Гнус ме е от тва МВР и просташката България.

123

Анонимен

преди 11 години

Заглавието е невярно! Манипулация? Или грешка?

122

Анонимен

преди 11 години

Извинявам се ама по глупаво оправдание от това дето е написано никога не съм чувал!В тая простата пирато-политическа територия вече и хора ли почнахме да газим и да пишем глупости!

121

въЙЙ

преди 11 години

абв вие верно ли съществувате или работите за днес бг? много некадърни коментари, верно ли така мислите на глас? много сте ***! много излишно хулите и говорите неща които въобще нямат връзка и въобще не разбирате от нищо! българина е виден политик и футболист ВИНАГИ! *** народ ей, слаба държава! -- ей това е коментар! :)

120

Валентин

преди 11 години

С други думи, пешеходецът сам си е виновен. Чудно как Цветанов още не е излязъл да обясни, че става дума за наркоман и криминално проявен.

119

Анонимен

преди 11 години

Мутрата винаги е "права" - естествено че пенсионера е пресичал неправилно!

118

Шефиор

преди 11 години

Хехе, НСО да кара с 50 км/ час......Абе синия буркан и газ до тенекиите; кви са тия разни пенсии дето пресичат пътя на гавазите.

117

89

преди 11 години

С КОЛКО КМ. Е КАЗАЛ ЧЕ КАРА КОЛАТА С ТОЛКО Е ПИСАНО В ПРОТОКОЛА

116

88

преди 11 години

Този е партиен секретар на ГЕРБ в МВР

115

Анонимен

преди 11 години

Калине, вземи хеликоптера на Бочко, да ги видя пенсиите дали ще хвръкнат насреща ти?

114

запознат в детайли

преди 11 години

Ти знаеш ли колко е следата от спирачен път при скорост от 100 км/ч? Поне 30 метра следи!За следи от 10-15 метра както казваш ти, скоростта би трябвало да е 40-50 км/ч. Говорим за следи от ефективно спиране.Друг е въпроса какво е било времето за реакция на водача, защото обикновенно то 'удължава' спирачния път.Както и да е, всички знаем какви катастрофаджии са тези от НСО и колко коли и народ потрошиха на пътя.И още нещо: ABS почти не оставя видими следи дори и при 'аватийно' спиране...

113

Анонимен

преди 11 години

Ще докажеме и изритаме герб там където слънце не огрява! А ти слагай ски вместо ов и *** на ****ц!

112

Анонимен

преди 11 години

Щом са казали с 50 км значи с толкова,а за ограничението на скороста сигурно вече спешно са сменили пътните знаци.

111

Анонимен

преди 11 години

Докъде стигна пародията БСП/Прокуратура/съд? Трактора с висящи 5-6 дела си ходи по СПА центрове да си лекува кутрето, а прокуратурата се занимава с компромати и подслушания Борисов. Ако народът не издуха червените *** на 12 май, спирам да се наричам българини си зачерквам от фамилното име частицата ОВ. Българи, сега или никога може да докажете, честе наследници на Аспарух, Ботев и Левски. След това ще е късно и за вас и за децата ни!

110

Хасан -до Резово!

преди 11 години

Ужас, Станишев започна да праща пенсиите да симулират ПТП- за компрометират Калин-дето на балет събра очите на престъпниците Мачкай, Бойко, ***- щом *** така- на прав път си!

109

Анонимен

преди 11 години

И тука се ****а!

108

Анонимен

преди 11 години

ДС това им е много стар трик да отстраняват способните хора,така беше 100 години назад,хора съвземетесе никога повече за тройната и костов ние знаем много добре какво ни вър6еха даваха ни на прасетата полъживи изселвахана като животни и продължават да разграбват държавата Станишев го повтаря че е за АЕЦ Белена товае свръх нахалство.Само ГЕРБ.Само БОЙКО.И всички подкупени от БСП И ДПС И КОСТОВ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ ТЕСА ***.

107

Анонимен

преди 11 години

Най ме кефи като вида 90 годишна бабичка да прескача оградата на платното точно верху подлеза като един 20-годишен скачач на висок скок. Пък после иска да й отстъпиш място в автобуса.

106

Анонимен

преди 11 години

Има ли протокол на КАТ,свидетели и пр. както за всеки български гажданин или щом е полицейски началник случая се приключва по бързата процедура.