251

до 304

преди 11 години

Прав си, но като се замисля при соца всеки трети бе ченге на службите- това е електората на Герб. Всеки втори е ром или пенсионер- и ето ти електората на БСП. оСТАНАЛИТЕ ИЗБЯГАХА И така......докато не съсипят тази държав аи не я окрадат няма да мирясат.

250

не

преди 11 години

Как Кунева ще влезе, а Костов- не? Но като се замисля Костов е по-силен политик и от Боко. А това е то....бай Иване наречи този народ мат.ер.иал, за да влезеш в Парламента.

249

Анонимен

преди 11 години

АТАКА трябва да управлява България.

248

Гошо Тъпото

преди 11 години

Животът ще покаже,кой крив,кой...прав.Жалко че минава...бързо,а за много от българите и...кошмарно.

247

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да пишат, каквото и да стане на тези т.нар. "избори" след тях недоволството започва наново. Политиците мислят че са излъгали хората и в момента мислят само как да изпълнят алчните си желания за власт. По мръсно и лицемерно говорене не съм чувал през всичките години. Сега всички говорият за "гражданско участие" в управлението. Е, ще го видите скоро. Време е да върнем България на хората!

246

Shark до 209

преди 11 години

Личи си че си ГЕРБ-ерска *** тиква, даже един коментар не можеш да измислиш, преписваш чужди и нагласяш както ти отърва. Също като любимия ти пикаещ вожд на престъпната групировка ГЕРБ, която освен кражби, подслушвания, данъци и глоби нищо не измисли 3,5 г. И и искате да бъдете пак избрани, няма да стане

245

Rummy__

преди 11 години

до 292Мн си прав, няма смисъл. Така че хубав ден и от мен, а на всички силно разстроени и огорчени от държвата, мога да им пожелая да се стягат, защото когато чакаш някой да те оправи и ти самият не правиш нищо все те "оправят" по другия начин.

244

Анонимен

преди 11 години

IVANOV , IVANOV POVQRVAI . TEZI KOMUNISTI4ESKI MUTRI NQMA DA GLASUVAT ZA BORISOV . TE 6TE GLASUVAT ZA SEBE SI , ZA SIGURNITE I NE MALIKI ZAPLATI , ZA VAZMOJNOSTA DA LAPAT I RU6VETI . ZA VAZMOJNOSTA DA SE PRAVQT NA DERIBEI . ZA VAZMOJNOSTA DADENA IM OT TAKIVA KATO BORISOV DOKATO TE KRADAT S VAGONI NA6IA DREBEN TARIKAT DA SI RAZVQVA KONQ . E PONQKOGA KOGATO SE RAZ6UMI OKOLO NEGO MOJE DA BADE PODRAPNATO UHOTO ILI IZRITAN ZA POKAZ . NO ZAD TAZI MASA OT DREBNI TARIKATI BOKO I KOMPANIA 6TE KRADAT

243

Анонимен

преди 11 години

БСП - в Сибир на каторга!Путин ги чака!!!НЕ на каквито и да е коалиции.Няма да знаете,кой пил,кой ял,кой женати таковал!

242

Иванов

преди 11 години

Не мога да повярвам,че има нормални и честни българи,готови да гласуват за дискредитираното подобие на партия ГЕРБ!Срамувам се,че тези хора са ми сънародници,че са толкова заслепени по просташките изцепки на Борисов и компания.ГЕРБ ни закопа и унижи като народ,срина държавността на всички нива и ни направи просяците на Европа.И ако пак ги изберат,значи наистина няма да бъдем "народ,а ***" и си заслужаваме участта.

241

11

преди 11 години

До 290Ти най- вероятно си някой *** или лесбийка, защото ако Волен е на власт, за такива като теб няма да има място в България.

240

ДААААААААААААААААААА

преди 11 години

ГЕРБ НЯМА АЛТЕРНАТИВА - ИМА САМО КАМЪНИ

239

Аднан

преди 11 години

идва пак времето на ДПС. Над 110% ще сме в новото правителство и тогава ще потърсим сметка от нашите най-върли врагове ГЕРБ. А като се разправим с партияата на Тиквата идва и ред на Атака.ДПС е единствената истинска българска партия. ДПС - на власт, Лютфи Местан - премиер, Ахмед Доган - Президент.

238

1

преди 11 години

ГЕРБ НЯМА АЛТЕРНАТИВА

237

Ха ха хаааа

преди 11 години

Избираме бсп и веднага получаваме ЗАДЪЛЖЕНИЯ за 25 милиарда евро. На *** честито.

236

sezgin

преди 11 години

az sam tur4in no 6te glasuvam za ataka i ne samo az i mnogo moi poznati niakoi balgari drugi turci ne sme vsi4ki tirci kato kone s kapaci niakoi si otvorihme o4ite za koeto blagodaria na volen siderov

235

Анонимен

преди 11 години

Трактора организира черния пиар а гея беше машата. Как да гласувам пак за бсп? Ще гласувам за герб!!!

234

Rummy__

преди 11 години

До до 278Аз лично си живях добре и през последните 4, и преди това. Срс-тата, интрижките, гейските номерца са само помията, която мен лично ме дразни. Иначе моя начин на живот и стандарт си зависи само и единствено от мен, не от Бойко, Станишко, Воленчо и сие. Като ходя на работа имам пари, като не ходя - нямам.

233

до 280

преди 11 години

За мен ББ не е това което е за теб. Доказано е, че Будьо-Лалето е терашил сергиджиите по Илиенци. Доказано също така, че е правиб контрабанда с цигари и наркотици. Той винаги е предавал ортаците си. Има да връща 2 млн. евро на Сретен Йосич, изпързаля Куйович и Алексей Петров. Вярна, той много иска да бъде държавник, но това не става. Прекалено *** е за такова дело. Всички европейски лидери падат от смях като го видят. Някои му дават по едно евро за майтапите които прави. С една дума - Тиква.

232

Анонимен

преди 11 години

Само болния *** не трябва да се пуска във власта. Този лудия е по опасен и от конунист. Истинските националисти са нфсб.