143

?

преди 11 години

148. Теб така ли са те плашили ,Щото мен не са ! На училище съм им носила дрехи ! Но сега колко пъти ми се разбива къща и краде ?Къде е причината , не е в мен !

142

?

преди 11 години

Унгарците избраха - Националист !

141

РЕАЛИСТ

преди 11 години

В България това насаждане на етническа омраза към *** е традиция и започва още от най-ранна възраст ! Когато детенцето от български произход не си изяде филийката с масло ,майката или бабата го плашат с : "ако не си изядеш филийката ще те дам на ***" ! Няма смисъл да се замозалъгваме ,че *** били мразени заради кражбите и т.н. ,и че престъпниците сред тях били много в % отношение ! А престъпниците сред българите малко ли са ? Дори българи с висше обр. КРАДАТ !

140

do 146

преди 11 години

да не би да си искал да напишеш Менгеле ;)

139

д-р Меленге

преди 11 години

Стерилизация.

138

ами много лесно

преди 11 години

може да се разбере как се извършват рутинните проверки към *** в българия ! Нека журналистите изберат един по-черен *** ,да му сложат една скрита камера и 1 месец да го оставят в София ,Варна или др. град да се разхожда по улиците съвсем нормално без да нарушава реда ,а при евентуална "рутинна проверка " сами ще видите на записите какви *** са българските полицаи ! Дано после записите са качат в интернет и да се преведат и на чужди езици !

137

специално в Бг.

преди 11 години

И какво да кажа, ако спра някой ром по време на рутинна проверка и той ме обвини, че съм го спрял само заради етническия му произход?.Специално в Бг. рутинните проверки към *** не са както към българите ,- " добър ден ,бихте ли си показали личните документи " ,а се извършват по следният начин - " еейй шшш *** ,я ела тука ве , дай си личната карта ве " ! Бившите комунистически страни има много боб да ядат докато достигнат напредъка и демокрацията на западните държави !!!

136

do 137

преди 11 години

За жалост не можем и ние да натикаме *** в резервати, защото те не са местно население. Тези вече 12 века не могат да се интегрират и не могат да се развиват паралелно с останалите. За какво си говорим изобщо? Голямо нещо са гените, ееейй. България все изпуска момента. Изпусна 10-те. Изпусна и 40-те. Хайде сега да ги интегрираме още 100 години.

135

Тихомир Томов

преди 11 години

Унгарските арийци са схванали отдавна истината за същината на проблема , но се учудвам , че не са си го решили през 40 - те , както и нашите пикливи политици

134

Анонимен

преди 11 години

тая О,нил предлагам да ходи да живее в Факултета или столипиново.и там да я Е..ат евро ромите!

133

националист

преди 11 години

Това паразитно племе ни краде, убива, ограбва бюджета и съсипва България! Каква толерантност и безмълвие, каква хуманност и култура...това са хуни и вандали!Българина полива, почиства и варосва крушата...*** отсича дървото и плячкосва крушите...след него само фекалии!

132

Анонимен

преди 11 години

Толерантност към мунгалитеРоми-какви роми ***

131

Анонимен

преди 11 години

Американците ще ми говорят за толерантност и ще дават акъл когато извадят индианците си от оградените резервати, в които са ги натикали! Тая трябвало с ритници да я изгонят! Лицемери с лицемери! И мошеници!

130

БАЧКАТОР

преди 11 години

Унгарците са умни -избраха си нацоиналист за премиер и нещата започват да се оправят там, а ние българите кога ще изберем националисти начело на държавата?

129

Анонимен

преди 11 години

че *** са *** и за нищо не стават това е ясно на всички в България,само че не разбирам какъв е проблема с евреи и араби? колко евереи или араби познавате лично? не казвам да ги обичате, но не виждам причина да ги мразитестига сте копирали всичко

128

...

преди 11 години

До ЯШАР САЛИРазбирам ,че само тролстваш ,но все пак я обясни с какво са нужни на света ***? Не давай за пример единици ,които със свои усилия са се образовали и прогресирали ,а за мнозинството, ако обичаш! Дали с кражбите ,дали с побоищата , дали с убийствата , дали с изнасилвания на бабички, дали с ограбването на социалните фондове в коя да е страна , дали с ината си да се образоват ,дали с *** която създават където и да идат да живеят...

127

НФСБ

преди 11 години

Да спрем помощите за индианците в България и те сами ще минимизират престъпната си популация! Да се промени закона за самозащитата и охраната на личната собственост! Докога ще толерираме паразитизма и деструктивността? Баста!

126

Анонимен

преди 11 години

Имам бизнес план и програма за намаляване цената на сапуна.

125

АТАКА повече НЕ

преди 11 години

Мусли, заедно с ГЕРБ бяхте на власт две години, а нищо не направихте. Съжалявам че гласувах за АТАКА.Има и други националистични партии, които не говорят, а действуват. Вие само викате, а нищо реално нямате. Да гласува човек за АТАКА означава да гласува за ГЕРБ. Пак ще сте заедно, ако сте в парламента. Поведението на ръководството на АТАКА отблъсна хиляди привърженици, които прозряха двойната игра на вашето партагенайсе.

124

Соломон

преди 11 години

Абе дайте ги малко в САЩ тези роми да разберат и те нешто истинско за живота.Умират за комунизъм мамицата им ***.ако не беха толкова много в БГ БСП нямяше нито един път да дойде на власт.вижте ги само как започнаха да ги ухажват преди изборите защото точно те са им основният електорат.