9

Мила

преди 11 години

Старостта е красива с три момента, но без да ги изброявам са ясни. И сега има жени на по- 80-90г, мъже на тази възраст, които рисуват, плетат, колекционират разни неща, шият, работят на компютър. Така, че наистина духа е важен. А може да си красив са себепоодбният.

8

Ташунко Сапа

преди 11 години

В България е фрашкано с реститутки изкарващи 5 цифрени суми от наеми всеки месец.Пият си капучиното по виенските сладкарници всеки ден и си чешат шушумигите с млади тъпкачи защото могат да си го позволят.Иначе свят широк кукумицини има навсякъде.

7

Анонимен

преди 11 години

Красота!? Предпочитам Румито Павлова.

6

Анонимен

преди 11 години

Илона Смиткин, Ари Коен, тинтири-минтири, отъвратителна дърта еврейка с крив нос....

5

Обективен

преди 11 години

Всяка възраст е красива ако човека е добронамерен и позитивен. Има и млади хора които са намусени или надути и с това не печели младостта и красотата.И старостта не е грозна, тя си е нормален етап от човешкия живот, защо да се правим че не съществува............ това е изкривяване на живота.А баба с къса пола или дядо с боядисана коса са смешни

4

Анонимен

преди 11 години

им подтекст и той е ,че смо в *** хората се дискриминират по възраст.

3

Анонимен

преди 11 години

Жено, ти не си у ред!

2

Даола

преди 11 години

Много съжалявам, но старостта не е красива, затова стремежът е човек да се държи в границите на приличното и да не шуми около себе си с външността си ,а с мъдростта и съветите / само ако му ги искат/. Всъщност това е най-тъжното време, защото човек тогава няма бъдеще, а само минало.

1

дедо на 120

преди 11 години

я, агнешко!