10

Анонимен

преди 11 години

Това ми изглежда от онази поредица небивалици: Това може да се случи само в тъпата Америка

9

Мен

преди 11 години

А в нашата така скъпа страна, за разлика от Америка, която толкова мразите, двама смели мъже наскоро спасиха деца от удавяне и заплатиха с живота си. И когато изчезнаха докато извършваха този подвиг и започна тяхното издирване, родителите на спасените деца се изнесоха...няма такова безочие, такава гавра, няма такъв народ...Поне спасените от статията със сигурност са били признателни, какво е направила държавата после е съвсем различно (и неправилно наистина).Но неблагодарността е присъща на нас.

8

Валентин

преди 11 години

До Гошо ТъпотоМного точно Гоше. Когато човек иска да прави добро той просто го прави, а не чака почести и благодарности. Редовно слушам мои познати да казват, аз цял живот добро правя, а на мен никой нищичко не ми е дал...еми толкова са ти били и добрините щом си чакал отплата.

7

ХАМерика

преди 11 години

Варвари и диваци, които не могат да си платят тока ръсят простотии!

6

Гошо Тъпото

преди 11 години

Добряците правят...добро,без да чакат...благодарност.Пресметливите хора не правят...добро;те правят алъш-вериш със собствената си...съвест.

5

АНОНИМЕН

преди 11 години

НАПРАВИ ДОБРО ЗА ДА ЯДЕШ Л------НО

4

painter

преди 11 години

Както бе казал покойният Джордж Карлин, не вярвам на нищо , което държавата ми казва.

3

7

преди 11 години

Няма не наказано добро. Е това е х америка

2

Анонимен

преди 11 години

Тия всичките примери са от САЩ, известни още като империята на злото.Там да си честен е порок и тази страна е обладана от силите на дявола.Иначе, там има относителен ред когато тяхната армия и полиция защитават правата на най-богатите.

1

Анонимен

преди 11 години

К.етенизъм по американски.