26

Анонимен

преди 11 години

Един мой Приятел ми каза че Заминава за Чужбина преди няколко месеца Учудих се и го Попитах Защо??? А той ми отговори така:В България с Правителството което е в Момента (а то бе на Б. Борисов)ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ ШМАТКА ИЛИ ЩЕ ТЕ НАМЕРЯТ СТУДЕН В НЯКОЙ БАНКЕТ. ТВЪРДО НЕ НА МУТРО-ПОЛИЦЕЙЩИНАТА

25

Иво

преди 11 години

Аре да идва 12 и да свършва тоя станишевски водевил, че много смърди бе. Тоя гей толкова се е овъргалял във *** че вече не се издържа. Да загубва изборите за Н-ти път, да му наритат шута от партията и да земе да се пробва сам да си изкара парите веднъж в живота. Ама сигурно ще умре от глад, че както се говори доста милиони са заминали в Кипър.

24

Коко

преди 11 години

Орешарски, мачкай тъпия ГЕРБ

23

бг

преди 11 години

НОВО 5 ..А ЗАЩО СТАНИШКО СЕ ПРЕТЕСНЯВА АААААААААА.......КРАДЕЦ САМ МАИКО АЗ..

22

Шистьо Тъщов

преди 11 години

Роди ме мамо ***, аз сам ще стана ушак.

21

Зигмунд Фройд

преди 11 години

"Пламен Орешарски няма очаквания тези скандали да повлияят на изборния резултат." - Ako Тиквата застреля бременна жена на площада, пред 5000 гербераса, ПРОСТИЯТ, ***, КЪСОПАМЕТЕН, ЧАЛГАЛИЗИРАН И *** народец пак ще гласува за него.

20

до 27

преди 11 години

"По думите му, ако някой е любопитен, може да го слуша, тъй като той говори последователно едни и същи неща през тези 4 години." Визира последните 4 години.

19

Анонимен

преди 11 години

От какво да се притесняваш нали и ти си от същата мафия

18

Eva

преди 11 години

Има ли някой в тази държава да им каже колко са смешни. Сега започва куцо и сакато да твърди, че е било подслушвано.Като се замисля сега, май и аз съм подслушвана...

17

es

преди 11 години

ББ да го вземе за министер ,този е печен нее,като миро ментето

16

наистина

преди 11 години

кой е този? та се притесняв! чули са всеизвестни заучени фрази и клишета...

15

Анонимен

преди 11 години

Орешарски много добре знае как се е подслушвало и по време на тяхното управление.Но Оршарски не празноглавец като Станишката, сам да си слага таралеж в гащите.

14

Анонимен

преди 11 години

Ситуацията е деликатна, подслушването и следенето са въпрос на национална сигурност и е необходимост да не излизат прекалено на светло, това би трябвало да е ясно на всички. Контрола и разпределението на задачите обаче трябва да се предоставят само на честни ръце, на хора, поставящи националната сигурност на първо място. Подслушването за лични или партийни облаги обаче е нерегламентирано използване на държавни инструменти.

13

Vesso

преди 11 години

До АнонименАз още не мога да се ориентирам защо в България това е дясно,а онова ляво.Иначе в чужбина всичко е ясно.Колкото е по малка намесата на държавата е по в дясно,колкото е по -силен субективния фактор върви в ляво.Царя и ламята бяха с по-дясна политика и от Костов и от ББ!!??

12

Анонимен

преди 11 години

И мен са ме подслушвали и баба ми и нея .Тетка ми и ввуина ми и тях те нещо се претесниха. После кокошките се изплашиха и две седмици не снасяха яица

11

наблюдател

преди 11 години

"Според социалиста " - нещо Днес.бг не сте в час! Кога е бил или станал 'социалист'?

10

Анонимен

преди 11 години

Имало било липса на морал в България. Той морала да на расте по дърветата. Всеизвестно е че добър морал се формира с яка тояга. Застрелваш двама трима за това че са крали и останалите набързо развиват морал срещу кражбите.

9

Анонимен

преди 11 години

Тоя месец дават театралните постанпвки на драматурга Станишев. Един смел автор с експресивен изказ и комулативно надграждане на напрежението. Зрителя вече имаше възможност да оцени миналата и тази седмица напрегнатото действие в постановките за Цветанов. Програмата на тетралното биенале включва през следващите седмици предимно постановки за Бойко Борисов под надслова "Когато гръм удари как ехото заглъхва". Очаква се народа да присъди златната палма на автора Станишев.

8

Анонимен

преди 11 години

По времето на тройката им консервираха и пръдните,а сега реват като хал,нагли и мръсни ***.

7

у

преди 11 години

Хайде,седянката свърши!