46

кк

преди 11 години

"...на среща с ръководството и работниците в предприятие за производство на машини за хранително-вкусовата промишленост в областния град...." Ало, Чл.1 от Живсковската конституция се завръща!!!!!! И въпрос към Делянчо: Ами вие го докарахте до нулево равнища, така че и ръст с 1 лв ще даде процентен прираст. А защо не го направихте за 3,5 г???

45

Анонимен

преди 11 години

Парашиутестче, Хасково няма да гласува за теб! Защо изгонихте от листите местните депутати които милеят за града и се борят с кметската мафия - Иван Петров и Фани Христова? Какъв е тоя Красимир Стефанов, топло депутатско местенце ли му търсите че обикаляше с хеликоптерите и броеше басейните в Бояна? Не ви е срам? Уууу! *** на ДПС!

44

Анонимен

преди 11 години

Само глупости. Посочете ми ЕДНА европейска страна която е излязла на бедняшките пазари Бразилия и Индия. А ние наистина най можем да излезем ако тия продължат с управлението и гоноцида и заплатите станат по пет лева. Тогава нашите стоки ще са ценово конкурентни въпреки транспортните разходи в Бразилия и Индия.

43

Селянина

преди 11 години

Без да се обижда господина с туризма и жена му с изкуствата- то в момента тука са нужни инженерни кадри и инициативни млади хора, които да се занимават със селско стопанство. Туризмът(особено по Черноморието) е съсипан поради презастрояване, администрацията е достигнала чудовищните 700 000, пенсионери 2 милиона,ромите 1 милион-не бачкат, не учат, как Добрев ще осигурява растеж, не знам,за 4 години водехе рестриктивна финансова политика,само да може Бойко да се фука с някаква измислена стабилност

42

55 Корекция на...

преди 11 години

Извинявам се и на 48...що се смент само номерата! 55 коментар се отнася за 47! xD

41

Анонимен

преди 11 години

Делянчо мама,ако имахте желание и интелекъуален капацитет,щяхте да го направите за 4 години управление.Кого лъжеш сега,че през следващите 4г.ще направите това,което не можахте досега.Сложили са ти в устенцата едни думи на които и сам не си вярваш.Айде стига демагогия.Видяхме ви какво можете.

40

55 - корекция!

преди 11 години

55 коментар се отнася за 48! Извинявам се на 49!

39

До 49

преди 11 години

Не мисля, че някой може да ти осигури "раЗтеж". И да, аз лично смятам, че хора, които не могат да пишат на български - не заслужават нищо, нито от държавата, нито от частния сектор. Нагледах се на неграмотници, които "искат всичко без да дават ни6то". Ти си работодател, имаш/имал си 6 служителя и искаш "раЗтеж"? Ми това получаваш! Ако искаш "растеж", може и да ти се получи...

38

Анонимен

преди 11 години

Ами като може - защо не го направи до сега? Или първо дай да нахрамим Цветелинка, Вальо Златков, Стенли и т.н. а като ги изгониха с камъни - се сетиха че можело нещо и за народа да направят?

37

До 52

преди 11 години

Жена ми - Визуални изкуства (тук по тези земи култура не вирее). 6 изложби и 2 международни награди!Аз - 2 висши образования - Туризъм с практически стаж над 7 години. Испанска филология (свързано е с предишното ми образование) пич!!!Езици: - Жена ми: Английски и Руски (TOEFL)- Аз: Англисйки, Руски и Испански (SAT, DELE)Двамата имаме и дипломи към МОН за придобити умения - Компютърна грамотност.Не се обиждам, то тези които ме познават им е жалко и тъжно, а то си е и жалко и тъжно!Факт е!

36

Дисемплойед

преди 11 години

Виждам, че случай подобен на моя е описан по-долу т.е. съм уволнен точно поради това, че фирмата затвори. 3 деца имам и помощите са: 105.00 лв. за трите деца. Други помощи не взимам, че съм имал собствено жилище и че жена ми имала наследствени земи (WTF).Работа и аз и тя нямаме и разчитаме на родителите си (срам). И двамата сме висшисти (за какво) и двамата имаме практически стаж по специалностите си по 5 год. и то по времето на тройната коалиция, след това започна игото, та досега и продължава

35

Фирма

преди 11 години

КАк бе пич, ще ми осигуриш разстеж?! Питам как дай отговорите на 6 човека, които уволних и съм пред ликвидация! Кажи го моля те в техните очи как ще увеличиш разстежа на малкият и сред бизнес, след като го съсипхте с евтин и некачествен внос и не направихте нищо за да подпомогнете българските производители, а само ги натискахте с нови налози и сметки и обща (единна) сметка в НПА, която направи мазало в системата?!Имахте 4 години за реформа и ги пропиляхте за собствена облага и кеф. ***!

34

Анонимен

преди 11 години

Ти Добрев по-добре кажи защо подписа за 1000мегавата фотоволтаици, чии са фирмите и кой ще им плаща по 70 стотинки на произведен киловат/час електроенергия, при условие че гражданите плащаме (засега) около 18 стотинки за киловатчас?

33

Анонимен

преди 11 години

Kakvo moge ga osigurite .Samo na biznesmenite koito sa sas vas.Imah biznes ot 15 godini ne biah s gern I me smazaha.Kolegi koito niaha s gerb sega sa vav vazhod.Kolegite mi kazvaha ela s nas v gerb az otkazah I seha sam kafe kade nazad ot tiah.No sam si az, mr onia ot gerb.I za koi biznes chte osigurite razteg,za biznesa na bachta ti .Koito na skoro otkri zavod ,gospodin bivch ministar.

32

Селянина

преди 11 години

ГЕРБ бе поредното разочарование, разчитах на бат Бойко, че ще успее да сформира работещ управленски екип, но силите му стигнаха да бъде кмет на България и да назначи за министър на финансите недоразумението Дянков.Дано следното го прочете някой герберски активист-НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ,ЗАРАДИ ПРОСТОТИИТЕ НА ДЯНКОВ !!!

31

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Къде ги намират такива дри.льовци - тоя е като някой навит часовник,докато не се издрънка не спира.

30

anonimen

преди 11 години

МРЬСНИЦИ СПРЕТЕ ДА ЛЬЖЕТЕ

29

Анонимен

преди 11 години

Ама калинко мамина, нал вие го утрепахте тоя бизнес... Ся как ще го растете ?

28

men

преди 11 години

могат и да спрат да крадат, да върнат окраденото, да стерилизират *** без стаж, да изгонят агентите на ЦРУ, да обесят буда и цвъкната пред министерски съвет и да опандизят всички крадливи наглеци и мутри на прехода, включае и ушевците, и много други работи могат. а дано ама надали.

27

Анонимен

преди 11 години

с по-високи данъци по-голяма администрация и по-големи лай*а които да с*ре!тоя б**** *** майката на всякакъв вид бизнес в БГ и осигури висока и сигурна безработица за близките години!каквото направи с хората да му се върне в личен план!