100

Анонимен

преди 11 години

Да се женят, но да им се забрани да осиновяват деца! Дете осиновено от гейове или лесбийки също ще бъде със сбъркана сексуална ориентация. Какво мислите, че ще научи в подобно "семейство"?! Да не говорим, че някои мъже биха се възползвали и сексуално от малките деца (удобен начин и за педофилия).

99

Анонимен

преди 11 години

Кои ***.ераси чукнаха отрицателно мнение на 123?Не сте ли съгласни,че ,,децата ви'' ще станат като вас?

98

Анонимен

преди 11 години

Нямам нищо против хомитата.Това си е техен избор,но когато става въпрос за деца,които ще бъдат превърнати в такива,като тях ми идва в повече!

97

до 119 Иво

преди 11 години

Моля не се бави,френската държава те очаква! Защото мога да те уверя,че в България това няма да стане скоро. И аз лично не мразя хомосексуалните,а тяхната показност. Никой не им пречи да си консумират връзките както си искат,но нееееее. Брак искат,и деца(чужди разбира се) щяли да отглеждат... Ама и да ги признаем и да им пляскаме ако може,за да се почустват приети...А за последствията мислите ли с друго освен със задниците си,а?

96

Йордан

преди 11 години

Неприятни и нахални гейове,вечно тръбящи за някакви свои "права". Аз пък имам правото да не гледам натискащи се мъже,защото ми се преобръща стомаха. Децата пък имат правото да растат в нормално семейство,а да не стават свидетели на извращения от най-ранна възраст.

95

Анонимен

преди 11 години

Самотните и разведени родители не са рядко срещани и лесно може да се обясни на децата. Двамата бащи обаче малко трудно се вписват в нормалните разбирания. На хомосексуалните семейства трябва да бъде забранено да отглеждат деца,за доброто на самите деца.

94

иво

преди 11 години

след като чета толкова неграмотни мнения на хомофоби, наистина ми се иска да не се бях раждал... не казвам "да не се бях раждал гей", иска ми се ИЗОБЩО да не се бях раждал.... та да ми се налага да живея сред вас! и въпреки че Френската държава вече ми дава възможност (освен че аз самият имам финансова такава!), не бих предприел стъпка към създаване на деца, знаейки с какви хора ще бъдат заобиколени!

93

Пича

преди 11 години

"Само ми е интересно как ще се чувства едно дете растящо в подобно семейство."А как да се чувства дете в семейство само с един родител? Няма ли да е хубаво да забраним на самотните майки да отглеждат децата си, за знаят и те какво означава татко?Май е по-добре "обществото" (т.е. анонимни пишман-пуритани в мрежата) да си гледа собствената фамилия, преди да дава акъл на чуждите.

92

Анонимен

преди 11 години

Само ми е интересно как ще се чувства едно дете растящо в подобно семейство. Кой ще ходи на родителските срещи,татко или другия татко? Детето няма да знае какво означава майка,а в семействата от лесбийки-ще научи в училище че другите деца имат бащи. Какви ли ще бъдат подигравките,психологическите травми? Но разбира се,гейовете мислят най-вече за ПРАВАТА си. Правото да разсипват обществото най-вече.

91

Анонимен

преди 11 години

Само че хиляди французи манифестират,дори някои депутати получиха заплаха в писма и опозицята ще съзира Конституционния съд,така че още нищо не е сигурно

90

уплашена

преди 11 години

да наистина жалко за младото поколение ,за малките подрастващи дечица ,които ще са опитните животинчета на тази гнусна и заробваща ,убиваща всичко красиво и човешко в съзнанието създадено от Господ ,но идва видов ден ,хора бдете ,хора с бистър ум борете се светът е радиоактивен ,мозъците на хората са унищожени от наситените в атмосферата отровни пари и хората ще бъдат още повече умопобъркани и без мозъчно равновесие.,лявата половина на мозъка вече умишлено е унищожена на хората,тя е на Господ

89

за 110

преди 11 години

Световната здравна организация не е органа който може да се произнесе за нормалността на хомосексуализма, там са администратори. Становището, че хомосексулаността е взето с гласуване без дебат на събрание на американски психолози през 70те под влиянието на гей-лоби. Всички психолози и специалисти сега смятат хомосескуализма за болест но си мълчат защото не е политическо коректно, а някои като Joseph Nicolosi не мълчат ами лекуват с голям успех хомосексуалисти които желаят да станат нормални.

88

отвратена

преди 11 години

хора с бистър все още ум с мъжко достоинство ,жени които трябва да са маики както ги е създал Господ това е наи голямото погубване на човешкото съществуване ,това което ни отделеше от животинския свят ,сега вече ние не сме хора ,човеци а животински същества и няма ги вече *** И АДАМ Господ ще ни унищожи за тези побъркани и унищожаващи планове и разрешителни за извратените и създаващи условия за още повече такива болни мозъци ,но това е целта на умопомрачените демократи и псевдо учен

87

varg

преди 11 години

Кои се жени в днешно време бе

86

Анонимен до 98

преди 11 години

Вече няколко десетилетия има, откакто Световната здравна организация се произнесе, че хомосексуализмът не е болест, за да се лекува,уважаеми!Много си изостанал!

85

Анонимен

преди 11 години

Ако е само до деца-то и в един хетеросексуален брак може да не се създадат поради нежелание, така че...Няма дете, ама е нормален, защото е хетеросексуален, така ли?Това е лицемерно!

84

До 196

преди 11 години

Прочети точка 5. Деца може да има и без брак. Не случайно в някои държави бракът се смята за договор (в България и в Европейското право като цяло не) - регулира икономически и имуществени отношения най-вече. В зората на света хората са се възпроизвеждали но не са сключвали брак. Животните (не ми се ще да ги давам за пример ама се налага) се възпроизвеждат но се женят. А останлите точки?

83

Анонимен

преди 11 години

"Хомосексуалните "бракове" сами по себе си са конструирани да не водят но създаване на нов човешки живот и са паразитни."Хомосексуалните семейства в цивилизованите страни отдавна създават деца чрез други хомосексуални двойки от противополижния пол или ин-витро и после ги осиновяват. Във Франция законните хомосескуални съюзи със статут на бракове съществуват от десетилетия, но нямаха право да осиновят деца, сега с този закон тази пречка отпадна.

82

Анонимен

преди 11 години

До Поуствам си просто3Браковете между двама хетеросексуални възрастни и тези с репродуктивни проблеми все пак е конструиран така, че да води до създаване на нов живот, независимо дали се ражда или не дете. Както и един футболен отбор, независимо дали печели или губи, си остава футболен отбор заради определени правила, подготовка, ред и т.н. Хомосексуалните "бракове" сами по себе си са конструирани да не водят но създаване на нов човешки живот и са паразитни.

81

здрав смисъл

преди 11 години

Тук има гейове, на които им плащат да пишат коментари в подкрепа на всичко, което противно на здравия разум. Моля хората в подобни форуми да не се подават на тази манипулация и да не мислят, че народът масово подкрепя подобни извратени "бракове". Повечето родители така или иначе се надяват синът им да доведе снаха, а не гей-зет, а за децата няма нищо по-добро от баща и майка, а не двама чичковци или две лелки, които се чудят кой каква роля ще играе в псевдосемейството.