205

до 267

преди 11 години

Недей да плюеш по ***,че от вчера сайта е тяхна собственост и банват веднага!

204

Истината

преди 11 години

Кой окраде България и скри над 50п млрд $ в ошфорки?!Това са: Наглите, Килърите, Алф Петров, милиардера Гоце, продажни съдии шефове на СГС, ВАС, Антон Кутев, олигарсите, начело с Г. Гергов, Банев, Иво Прокопиев и т.н., мултимилионера двоен агент на КГБ и ДС другаря Ив. Костов, преоблечен като демократ, хидроинженера Доган ага, червения вожд Сергейчо Дмитриевич, миньора Ковачки и още стотици други лапачи на дирижирания от КГБ и ДС на БКП преход от социализъм към див червен капитализъм!

203

СРС

преди 11 години

Кой сега е абсолютен престъпник г-н Цвък?

202

Анонимен

преди 11 години

Престъпникът Цветанов отрича като истински комунист на разпит :)) Браво на другарЕте, явно добре са го обучили в БКП и ДС!

201

буден

преди 11 години

Незабавно да се призове и Красимир Стефанов(шефа на НАП), защото той е комбина на Цветанов за бруталния рекет върху бизнеса в България чрез СРС-та,който доведе до капитулация и деградация на държавата.В самото начало на ГЕРБ започна поголовно начисляване на една и съща сума ДДС(между 50 000 и 300 000лв) върху 10-15 фирми едновременно и това го знае всеки инспектор/агент на НАП участвал в "РЕКЕТ-ревизиите". ГЕРБ=Организирана престъпна група! Разбира се финансовия министър Дянков е сценарист

200

Българин

преди 11 години

*** престъпници Цветанов и Флоров - директно в пандиза! Да вземат също Станишев и Р.Петков, да си правят карето в обща килия! Лика-прилика са си.

199

генерал

преди 11 години

Не мога да си обясня,защо Цецо и Бойко,като толкова ги имате за върли антикомунисти са работили не къде да е,а в 7 гл.у. на дс,единия,а другия е кандидатствал в школата в Симеоново? Що не са учили нещо друго-инженерство примерно.

198

Анонимен

преди 11 години

Хванаха Брендо, братя Галеви ги няма, Баретата бере душа, Сумиста и компания ще търкат наровете в централния доживот, Трактора е със спукана задна лява гума! Абе кво стана *** Миме? Май пресъхна червеното виме! А от това виме се доеха милиони. Сега ко пайме, няма да има за кебапчета, изборни плакати и изборни заплати на ромите! БСП е пред фалит! БСП си отива другари! Ще изчезне така безславно, както и се появи в една тъмна нощ от недрата на БКП!

197

цвък

преди 11 години

Тва мазно мутренце-гербераст "цвъци" незабавно в затвора,затова че съсипаха държавата и бизнеса с ортака Дянков и брат му Боко. Едните слушат ,другите те ревизират,ако се отваряш и парата къткаш с тупанички те парализират. Прости ,***, неграмотни "Те са Умни,Скромни и Страхотни" викат 300 рейса герберасти,хапват си кебапчета и пасти,долни герберасти

196

Анонимен

преди 11 години

Няма друга алтернатива освен ГЕРБ, Бойко Борисов и Цветанов! Всички други партии като ДПС, Атака, Горд, ДСБ, Кунева, Каракачанов са клонинги на БСП и ДС! Целта им е да подържат статуквото червените капиталисти милионери да запазят политическата и икономическата си власт още поне 20 год., защото кражбите от държавата май се оказаха най-лесното и безнаказано средство за незаконно забогатяване!

195

буда

преди 11 години

Бих гласувал за Герб ако тоя изЦВЪКаняк ЦЦ влезе в ареста преди 12.05 и ББ обещае да остави хората и бизнеса на мира, също да даде гаранция на чуждите инвеститори че няма да ги подслушва и рекетира чрез НАП,Инспекция по труда, МВР, и т.н ....,но в тази мутро-ченгеджийска формация никога!

194

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕ НА СВЕТА, ЧЕ КОМУНИЗМА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ КАТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ!

193

Анонимен

преди 11 години

БСП винаги са били предатели на българските интереси още от времето, когато Благоев ги е създал на Бузлуджа!

192

БКПБСП за 100 г.:

преди 11 години

АТЕНТАТИ! ВЗРИВЕНА ЦЪРКВА СТОТИЦИ УБИТИ, МАЙКИ, ДЕЦА, ГЕРОИ ВЕТЕРАНИ ОТ БАЛКАНСКИТЕ ВОЙНИ!ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ УБИТИ ОТ НАРОДНИЯ СЪД! ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО СССР ДА СТАНЕМ 16-ТА ИМ РЕПУБЛИКА!СКРИВАНЕ НА ЯДРЕНАТА КАТАСТРОФА В ЧЕРНОБИЛ И ПРОВЕЖДАНЕ НА МАНИФЕСТАЦИИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА, КАТО ПОД ЯДРЕНИЯ ДЪЖДЕЦ МАРШИРУВАХА ХИЛЯДИ ДЕЦА!4 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ! КРАДЛИВИ КОАЛИЦИИ! МИЛИАРДИ КРАЖБИ! НОВОИЗЛЮПЕНИ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ ОТ ПРЕХОДА ОТ ЧЕРВЕН КОМУНИЗЪМ КЪМ ЧЕРВЕН БАНДИТСКИ КАПИТАЛИЗЪМ! ЧЕРВЕН БАНДИТИЗЪМ + ВИСША ГЬОБЕЛСОВА ДЕМАГОГИЯ + 23 Г. ОГРАБВАНЕ НА БЕДНИЯ НИ НАРОД = ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ И

191

Голям смях

преди 11 години

Какъв шеф на МВР е Цветанов, когато не знае за разработка срещу човек на който гласува такова доверие? Това е все едно в охраната на Обама да назначат членове на Ал Кайда.

190

Анонимен

преди 11 години

Ако го бяха разпитвали поне наполовина на това за 6-те му апартамента, може би днес нямаше да му се налага да го привикват.

189

Анонимен

преди 11 години

КОМУНИСТИТЕ НЕ ПОИСКАХА ПРОШКА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА СКРИВАНЕТО НА ИСТИНАТА ЗА ЯДРЕНАТА АВАРИЯ В ЧЕРНОБИЛ, ДАЖЕ НА ПРОВЕЖДАНИТЕ МИТИНГИ В СТРАНАТА, ДЕЦАТА МАРШИРУВАХА ПОД ЯДРЕНИЯ ДЪЖДЕЦ И НОСЕХА ЛОЗУНГИ ЗА ВЪЗХВАЛА НА ПАРТИЯТА! В РЕЗУЛТАТ НА ПРЕСТЪПНОТО ИМ МЪЛЧАНИЕ И ЛИПСАТА НА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, БЪЛГАРИТЕ ПОГЪЛНАХМЕ НАЙ-МНОГО ОТ РАДИОАКТИВНИЯ ПРАХ В СРАВНЕНИЕ С ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ! В БГ НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИТЕ ХОРА СИ ПРАВЕХА РАДИОАКТИВНИ САЛАТКИ, А ПАРТИЙНИТЕ ВОЖДОВЕ ТАЙНО КОНСУМИРАХА ХРАНА И ВОДА ВНОС ОТ ЧУЖБИНА!

188

Анонимен

преди 11 години

---237Другарю ,...в Бг-СЪД.СИСТЕМА ,НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ 3-ната коалиция и КрасЮ Червения ,....са само 99%!Затова и за 24г.,ОЩЕ НЯМА ОСЪДЕНИ ПО ЗНАКОВИТЕ ДЕЛА !--Валката Толото ,колко години го съдят ,.....децата ми бяха на 2 години ,а сега са -на 22г.

187

Анонимен

преди 11 години

А бе подкрепят се от деца в далаверите, това го разбрахме...Само за чии си ни в политиката, това не схващам.Иначе е добре да прекарва повече време с полицията да свикна с условията там. Че ще има месеци да обеснява.

186

зомби

преди 11 години

Дали бойко се буди нощем и трепетно повтаря станишев,ишев,ишев.......