25

Анонимен

преди 11 години

Юнайтед никога не са играли красиво при Фъргюсън, което е нормално за английския футбол, но пък са много постоянни през годините, имат голям опит и вяра в собствените си възможности. Затова печелят постоянно в Англия.

24

До 26

преди 11 години

Ами Шампионската лига няма общо с английското първенство и съдиите, които свирят там. Това се опитах да ти обясня по надолу. :) Освен това се опитах да ти обясня и че МанЮ нямат общо с класния футбол, който се предлага в Европа и не на последно място направих една съпоставка как като няма съдийско подпиране нещата малко се различават :) Ти кое точно не разбра, че пак да ти го обясня. :)

23

Сливналия

преди 11 години

Да си фен на Лузърпул,а? :):):):)

22

до 25

преди 11 години

Не разбирам защо палячовци като тебе винаги опират до ШЛ, какво общо има тя с английското първенство? Това, че Юнайтед в момента не може да спечели ШЛ, какво отношение има към първенството, ще ми обясниш ли жалко хейтърче? Ако се пукаш от злоба, тогава е по- добре да замълчиш, вместо да се обаждаш неподготвен.

21

До 23

преди 11 години

А ти гледа ли Шампионската лига? :) Че и не само тазгодишното издание. А срещу Барса горе-долу мачовете им са като гранд срещу селски отбор. :)

20

Анонимен

преди 11 години

Викате нищо, че всички голове бяха от засади? То дали сега дали после пак щяха да станат шампиони, обаче това характеризира цялото представяне на МанЮ от доста години насам. Съдийско подпиране отвсякъде в местното първенство и резултатите са налице. МанЮ например са единствения отбор срещу който не е свирена дузпа тоя сезон. Случайни работи няма.Като излязат в Европа, обаче се вижда истинската им "класа".Там не могат да се мерят не само на лидерите ами даже и на отбори като ПСЖ и Базел примерно

19

до 22

преди 11 години

Ти гледа ли сезона?

18

do 20

преди 11 години

ти гледа ли мача снощи?

17

до 19

преди 11 години

16 точки пред Сити, 84 общо до момента, 20-та титла на Англия, за какви засади се хващаш бе момче?

16

д

преди 11 години

май почти всички голове бяха от засади?!

15

до 15

преди 11 години

Такива като теб *** маймуни, могат само да се наредят пред Съра и да му ядат големия, дебел, мазен и увиснал к*р!

14

GLORYMUFC1878

преди 11 години

До АнонименЕстествено,че не е новина тей като се знаеше отдавна,ХЕГЕМОНА отнова е на върха където винаги ще му е мястото,бавни ретарди ясно е като бял ден,че ПлатиМи урежда за финал Ел циркус,за тва беше това толкова явно и очевадно бутане на балерините и якото рязане срещу Юнайтед и Галатасарай,нито жребия беше изненадващ а повече от ясен,ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ ДЯВОЛИ,ЧЕСТИТА ПЪРВА ТИТЛА ПЕРСИ,което с Арсенал нямаше как да стане

13

Нджонго Бонго

преди 11 години

те чорбарите не са били така подпирани,като Ман;естър със сигурност.Последните два мача за още по сигурно,всички голове от засада.Е как пък една засада не вдигнаха поне.

12

бозко

преди 11 години

Toзи на снимката Бон Джоуви ли е?

11

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДОБРЕ ЧЕ БЕРБАТОВ ГИ НАУЧИ ДА ИГРАЯТ МАКЕДОНСКИ ФУТБОЛ...

10

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 8Хаха, радвай се на подарената титла, поредната подарена и си вярвай, че отборчето ти струва нещо ... мишки, къде сте в Европа, че не виждам ?

9

Анонимен

преди 11 години

Тъпо. Това не е новина.

8

Анонимен

преди 11 години

*** хейтъри! Тези 20 титли да не са като на чорбарите през тоталитарно време?! Ходете си хейтвайте по селските вечеринки!

7

Анонимен

преди 11 години

боли ме мен шмайзера за Манчестър

6

samo BARCA

преди 11 години

6to vi nqma v 6ampionska liga togava- a da stigate samo do 4-vart finalisme6ni ste-