60

Катя

преди 11 години

Всичко са настроени срещу Кунева - тя на това да обърне внимание!

59

djohn

преди 11 години

Пръмова до кога ще продължава да си вярва и да се изказва за политиката, тази фалшива личност, изтъкана от лъжи и лицемерие не разбра ли, че няма място в политическия живот на страната ни и че след изборите окончателно ще бъде отстранена от него.

58

viktoria35

преди 11 години

манипулациите и фалшивите обещания на тази жена нямат край. До кога ще си служи със задкулисни игри и ще настройва хората?!

57

viktoria35

преди 11 години

Точно Кунева ли ще говори колко е лошо да има разделение, след като самата тя дели народа и настройва хората едни срещу други. Интригите

56

анонимен

преди 11 години

ЧЕ кой те бие по главата да взимаш пари от Париба банк?Под носа ти е Българо-американската банка на другарката Цветелина Бориславова.Там ти ги дават без лихва.

55

az

преди 11 години

Много разбирачи, много нещо. Най-свестният бг политик. Ще гласувам за ДБГ. Не искам пак Бойко и Цв. Цв. Полицията трябва да си знае нейните правомощия, а не да е навсякъде в държавата, включително и в икономиката.

54

Анонимен

преди 11 години

е тази е старичка, да :D

53

На дали

преди 11 години

До ФалконеАми ,викахте ,че сме "шапкари",тунеядци и т.н.Искахте ,и ни съкратиха!!!СЕГА ЩО РЕВЕТЕ ,А?!!!!

52

На дали

преди 11 години

Кунева ,само за това е права!!!!Само за това и свалям шапка!!!!Но , само за това!!!!

51

Анонимен

преди 11 години

Много е грозно ПАРИБА банк да дава на бедна БЪЛГАРИЯ кредити с непосилни лихви.Лудост е да гласуваме за колонизатори.

50

Фалконе

преди 11 години

Тая ни продаде за десетилетия гадината гаднакъде са военнитеи те са мишки като политицитете затова и скапаха армиятаза да няма на стадиона мероприятиянякоя прохладна вечер да се извърши почистването на България за 1 дени половин нощдо полунощ и ще бъде после чиста за 200 години

49

outsider

преди 11 години

До "глас за Кунева": Само от затварянето на трети и четвърти реактор на АЕЦ "Козлодуй" България губи на ден по милион долара. Така че всеки може да сметне какво ни струва Кунева в Евросъюза. И лошото е, че не виждам кога ще получат възмездие продажници като нея. Да имахме армия и кадърни офицери да направят един преврат и - по дяволите демокрацията им - за такива като нея - до стената и разстрел. След това може и да се оправим.

48

Фалконе

преди 11 години

Царя отдавна не е царцар на гората е самона своятада дойдеш от оня край да си искаш горататашааааааккато че ли гора не е виждал

47

анонимен

преди 11 години

Ей , покрай тая МУТРА,всички ли изпростяхте?????

46

анонимен

преди 11 години

Че момче , не е лощо да отдеш някъде другаде , в някой порно сайт и там да даваш воля на фантазийте си и глупостите си . Все пак , някой от коментиращите са нещо катоо интелигентни,а не са от ГЕРБ!

45

Анонимен

преди 11 години

Ама ти от собствен опит ли го знаеш ???

44

глас за Кунева

преди 11 години

И слава Богу. че знае английски и змачението на YES .та влязохме в ЕС,за ,който много страни , чакат с години , та да получиме и пари,иначе и Борисов и Станишев, щяха да си чоплят още носовете,а не да ни се фукат ,какво са "направили,изхарчили или откраднали"Та не е лошо пак тя да се намеси ,та дано и да влеземе в митичният Шенген , в който влизаме от четири години.И не е лошо да получиме и малко повече еврофондове,та иначе още ще духаме СУПАТА.

43

Анонимен

преди 11 години

Миглено такава я по-добре се покрий някаде, че никой и 5 лева не дава за тебе и глупостите дето ги говориш. ***

42

АНОНИМЕН

преди 11 години

Кунева е като кречетало ,никой не настройва млади срещу стари, факт е ,че в тази тежка икономическа криза няма как да се увеличат пенсиите,но защо тя не каже какво е било по времето на царя.Вече се убеждавам ,че на Кунева вече и проклопа дъската от алчност и стремеж за власт.Личи и колко е злобна,зла и на моменти истерична в стремежа си да се докопа до властта.

41

Анонимен

преди 11 години

Ако младите знаят най-съвременната история, то никога няма да вярват и гласуват за предателката на родината си -Кунева !