454

Анонимен

преди 11 години

СПОРЕД КАКА МУ-ТОЙ Е ИСКАЛ ДА НИ НАПРАВИ ДОБРО,НО НИЕ НЕ СМЕ ГО РАЗБРАЛИ!ПРАВА Е КАКА,ТРУДНО ЩЕ СХВАНЕН НЕГОВАТА ДОБРОТА!!!СПОРЕД НЕЯ ТОЙ СЕ Е СРИНАЛ ФИЗИЧЕСКИ,ЗАЩОТО Е БИЛ ЗАГРИЖЕН ДАЛИ ПРОЕКТИТЕ,КОИТО Е ЗАПОЧНАЛ НЯМА ДА СЕ ПРОВАЛЯТ.-ТУК СЪМ СЪГЛАСЕН С НЕЯ-МИСЪЛТА,ЧЕ ПРОЕКТИ В КОИТО ТИ УЧАСТВАШ И ЩЕ ПРИБЕРЕШ МИЛИАРДИ,МОГАТ ДА БЪДАТЗАСТРАШЕНИ.НАИСТИНА МОГАТ ДА ТЕ СРИНАТ!

453

Do 603

преди 11 години

До АнонименТова не е за хвалене.

452

joro m

преди 11 години

След като БОЙКО не е взел нито един лев от политиката за какво драпат толкова много пак да са на власт .Напротив колкото повече имат толкова по добре.Затова ситият на гладния не вярва.ДАне забравя Бойко как караше хората да ходят на село да садят картофи.

451

Анонимен

преди 11 години

На Кулезич трябва да ѝ се признае едно - обича да целува за..ици с пари, от които има интерес. Не ѝ пука колко мръсен е за..икът , важното е да снася кинти. И колкото повече захапва, толкова повече се отдалечава от журналистиката.

450

Анонимен

преди 11 години

По времето на управлението на българоубийците от герб много млади хора със више образование останаха без работа и със това ги принудиха да заминат в чужбина

449

Коко

преди 11 години

Каката идва на помощ на брат си. Жалка работа и тъжна. Това се случва под крилото на подлогата на ГЕРБ Л. Кулезич в Нова телевизия. Всичко е ясно, отчаянието им извежда всичко възможно в защита на проваления ББ и ГЕРБ.

448

ПАЗИ ГОСПОДИ

преди 11 години

Малееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее И ТАЯ ЛЕКУВА ДЕЦА????????????????????????

447

Анонимен

преди 11 години

До жаго На 12 май вие всички българоубийци от герб и вашите гъзоблизци ще изядете един звучен шамар и сте загубите по многокатострофален начин изборите

446

БАШ СЪДБАТА

преди 11 години

ИМА ТЕПЪРВА ДА МЕ ВИДИ МЕН СЪДБАТА БАБАИТА БОЙКО. ИМА ДА МОЛИ И ДА ПЛАЧЕ КАКТО РАЗПЛАКА ЦЯЛ НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

445

наблюдател

преди 11 години

може ли един лекар да кълне така безобразно, да пожелава болест на другите, да смятасамозапалилите се от безизходицата хора за психично болни... нямам думи за отговор, чудя се дали тази жена помни, че е изричала хипократовата клетва..

444

Анонимен

преди 11 години

Властта му била съдба??? Такова твърдение ми звучи много глупаво, дори ненормално...Много диктатори са мислели така...

443

коко

преди 11 години

Бойко не е лош човек, но е наивен. Много тъпани събра около себе си и те го събориха.Но е човечен.И дано ако пак дойде на власт да разбере,че още римляните са разбрали,че на народа му трябват не само зрелища-трябва му и хляб.А тук някои пишат простотии за неговата сестра-това вече е долно.Не се подмазвам на Бойко-това за посредствените интересчии около него съм го писал и преди две години.

442

Анонимен

преди 11 години

како при Бойко българина стана по беден и по болен

441

Анонимен

преди 11 години

Какоо ,Този човек не разбра, че има много по-важни неща за решаване в тази държава, и чак след това да се наблегне на мащабно строителство, не можеш да градиш нещо от покрива....И не престана да ни навира абревиатурата ГЕРБ, кога ще чуваме по-често думичката България от него.....няма работа, чужди компании владеят България,, няма сигурност, няма пари, той си едно знае обаче, ами за БСП ще гласувам ,колкото и да не искам.....

440

dnm

преди 11 години

Само една супер глупава медия може да напише вместо по голямата сестра каката хехехехеххех др няма да коментираме.

439

Анонимен

преди 11 години

шшшшш ей, шушумиго, баща ми е с два микроинфаркта на 66 години и не е влизал в болница! Я да ми са маате и двамата и ходите на.....с тая драма!

438

Анонимен

преди 11 години

трябвало е зло куче да отхапе на баща ви мъдете преди да ви създаде *** мръсни

437

Анонимен

преди 11 години

А може би затвора е съдба за Бат Бойко

436

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ Бойко и Цветанов са велики.

435

Българин

преди 11 години

"Хората трябва да се борят с идеи, позиции, политики. Трябва да има взаимно уважение, без груби нападки, без епитети, Госпожо,омразата и и грубите нападки са в репертоара на брат ви.Той настрои у нас стари срещу млади ,*** срещу българи ,българи срещу турци ,работещи срещу пенсионери ,всеки срещу всеки. Защитавайте го. Нормално е ,защото сте му сестра,но той е една мутра ,а не политик мислещ за България.