112

Анонимен

преди 11 години

Само грижата да не се увеличи злото - да не стане така, че други *** да се провокират в бъдеще, е основателна причина тази твар да не бъде унищожена от лицето на земята - изпепелена чрез огън напр. и чрез всякакви други драстични методи - да бъде потопен във врящо олио и т.н. Заслужава най-лоша смърт гадината, но няма да я получи поради отговорност и цивилизованост на обществото.

111

Перник

преди 11 години

Са тоя мюсулмански *** заслужава да го разпорят, след като го разпитат. И всички тука където плюете по Америка значи подкрепяте същите средновековни порядки като тия двамата. Явно петте века турско осеменяване са си казали думата при повечето от вас.

110

Коментатор

преди 11 години

Тези пишещи против Америка не са достатъчно умни за да се утвърдят в САЩ в най-*** смисъл - да научат езика, да си намерят работа и да имат нормален живот.Обръщат в рубли, Америка се разпадала, и т.н. - ама ако им се предложи работа 50 бона на година ще драпат, ама не са способни, то само с лаене не става.

109

до 138

преди 11 години

А ти "право нагоре" ли очакваш да паднат. Или може би като отсечено дърво?

108

Анонимен

преди 11 години

ДА ГО ДУАТЕ СИТЕ КОМУНИСТИ, ДЕКА ПИШЕТЕ ТУКА! GOD BLESS AMERICA!

107

Анонимен

преди 11 години

Ne zabravqite,4e Amerika tova zna4i Intel i AMD.Propadne li Amerika otivame pri Flintstoun!Arabite nqma i sled 10 000 godini da napravqt ne6to podobno.

106

Анонимен

преди 11 години

Po-golemi teroristi ot amerikantzite nyama.

105

ха ха ха

преди 11 години

според американските учебници както и енциклопедии за деца втората световна се е водила в водата на тихият океан и там немците са били разбити и никъде не се пише нещопо друго, правете си заключение каква мисъл има в хамерика и доколко трябва да затъпее малък индиенец,, пещерен човек,, демек българин, п.п. изпростяването стана и матрялът откачи но има и още..

104

към 134

преди 11 години

Детенце мъничко, Втората Световна Война е спечелена с живота на милиони руснаци. Печелят я именно руснаците и се размахва руския флаг над Райхстага на день победы. Също така, американците имат няколко войни поради съмнителни слухове, които не са доказателства и една от тях е инвазията им в Афганистан по случай 11/9 (да не говорим за Виет Нам и Ирак). А за 11/9 има толкова спекулация. Защо небостъргачите паднаха право надолу?

103

промити тъпаци

преди 11 години

и да не ви харесва САЩ - оперативното им ниво на службите е на билиони светлинни години от тук и на стотици от по-големите развити страни... а заради нашите марионетки на САЩ/ СССР/ЕС... ще си гладувате и тая година ***! осъзнайте се! американските граждани ако искат Обама ще го махнат за 1 седмица, почти 100% от населението им е въоръжено и нито гвардията, нито армията могат да ги спрат

102

Анонимен

преди 11 години

ало, еврейските слуги,колко сте полезни, колко сте вредни!!

101

Ф-1

преди 11 години

Ей така се действа, като американската полиция!А нашите са в комбина с престъпниците!

100

брояч

преди 11 години

Броя дните и обменяма доларите в рубли!

99

до 82

преди 11 години

Аман от байчовци, бацета и браточки. А пък един друга написал "цялото фбр срещу двама"?! Просто онемявам и нямам думи да коментирам. Ако беше в някоя друга страна сигурно от полицията щяха да кажат че няма предпоставки за тероризъм, просто са се опитвали да сготвят нещо в теенджерите и те са гръмнали! Даже може и да им се извинят...

98

Забележете

преди 11 години

Едно нещо съм забелязъл, американците не залавят така наречените терористи никога живи, те винаги са мъртви, и след това казват че разследването продължава... Не казвам кой е виновен кой не, но е доста странно... Досега нито един предполагаем или виновен терорист не е бил хванат и разпитан и да излязат с явни доказателства и факти за причините на престъплението, все имали връзки с Ал кайди или други, но ясни доказателства никога... Защо ли все така се получава ?

97

Анонимен

преди 11 години

do 116 A ti znaesh li 4e 50 procenta ot ruskata armiya v momenta sa s musulmanski proizhod za kakvo se kefish

96

Анонимен

преди 11 години

Такива гадове трябва да се изтребят до 9 коляно!

95

Анонимен

преди 11 години

До Басаев Много ме кефи как руснаците им разказват играта на тия резани маймуни!!

94

Анонимен

преди 11 години

Sega shte vidite prodaljenieto,rusnacite shte dadat zelena svetlina za udar po Siria

93

Анонимен

преди 11 години

Ей Тва е работа. Цак-Цак единият при алллллахчо другио аееее на стола да светне сега. Такива заслужават ампутация на ръцете, краката, очите, тъпанчетата и езика, та те така на системи 60 годин да изкара