20

Анонимен

преди 11 години

Три милона са живещите в Турция с българско гражданство ако рещат всияките да гласуват помислете какво ще става.

19

От пасифика Сидни

преди 11 години

5. и просто защото хората навън са успяли, защото инъче ако искаха да са лузъри щяха да си седят в БГ поне.Много от хората навън са израснали професионално и културно. Защото те са ХОРА, а не балкански имбецилиВеднъж си дойдох в БГ и дигнах човек от калта. Беше -5 градуса. Качих го в колата ми и го оставих пред входа му Беше се напил. Лежал 1 час до пазара. Никой не *ва да го дигнеТака ми дойде така постъпих, защото всеки който има човещина ще направи като мен. А не панелен плъх само да лае

18

Анонимен

преди 11 години

До ФАКТИмате ли идея, колко депутатски места носят гласовете от Турция. Чиста лъжа е, че те променят нещо тук, запознайте се малко по-подробно, а не само да пишете на изуст и да го представяте за факт!

17

От пасифика Сидни

преди 11 години

4. Ако не знаеете в 24-те държави с въведен валутен борд 19 от тях борда изгърмя. Примерно държавите в латинска америка. Не знаеше ли? Ами *** дето се налива с чесън и ракия няма как да му обесниш сложно математично уравнение по което работи борда върху финансовите механизми на една държава.Преведено за теб - УРАВНЕНИЕТО Е НЕРЕШИМО защото липсват финанси. Към 40% от липсващите пари се попълват от $$$$ на емигрантитеИнъче борда ГЪРМИ и си нон стоп в 98г. Виж другите държави, борда не издържа

16

.

преди 11 години

Емигрантските гласове не са решаващи.

15

.....

преди 11 години

Тъжно е.Много ясно, че който живее от години извън България, не би трябвало да има право да гласува. Ние вече сме направили своя избор. Какво, аз като гласувам за някой си, само обърквам вашия избор. Факт! Никой няма да "оправи" България за една, две, или пет години. Никой от нас, емигрантите, няма да плесне с ръце, да каже "най-накрая избраха някой свестен" и да се върне. Няма какво да се лъжем.Аз подадох заявление, за да открият секция. Но няма да гласувам. Не мисля, че имам моралното право.

14

От пасифика Сидни

преди 11 години

до 8, ще ти обесня:1. Живеещите в чужбина плащат данъци на БГ. Да! Не знаеше ли?!? Прочети закона. От личен опит ти го казвам. Особено за ЕС където има обмен вече2. Живеещите навън ги засяга външната политика на БГ СЪЩО толкова колкото и теб вътрешната3. Защото са задължени до края на живота си да плащат осигуровки. Пробвал ли си да се освободиш? Кажи пробвал ли си? Щото аз пробвах, но накрая си ги платих въпреки че не съм живял в БГ4. Ако не пращат $$$$ борда ГЪРМИ. Виж другите държ. с борд

13

Анонимен

преди 11 години

Що ли имам право на глас ли? Ми щото а) Съм БГ гражданин с БГ паспорт б) Всичките ми близки и роднини живеят в БГ в) Вкъщи се говори на български и гледаме българска телевизия г) Чета БГ новини д) Всяка година си харча парите в БГ е) Ми пука за БГ, въпреки че не ми е дала много. Друго?

12

Емигрант

преди 11 години

8, комши глей са. Аз много искам да се върне в България и да се радвам на нормален и достоен живот ама докато ГЕРБ и другите *** - БСП, СДС, Атака са на власт нема шансове. За това искам ако може да си пуснем тука бюлетинката барем най-накрая избереме некой нормален, че да се върнем. *** от 15 години все не става...

11

Анонимен

преди 11 години

85 000 - 63 667 pravi 21333 bulgari imat pravo na glsa v chujbina ostanalite ne sa bulgari

10

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който живее повече от 3 години извън БГ да бъде ЛИШЕН от БГ гражданство. Пишман българи!

9

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ 33БСП 25ДПС 14АТАКА 12КУНЕВА 6КОСТОВ 4

8

аз

преди 11 години

защо някой, който няма представа какво става тук, ще определя кой да ме управлява мен? Да си гласуват за управляващите в държавата, в която живеят - това ги касае тях. Аз искам да реша кой да управлява, а не хора, които имат съвсем изкривена представа за тяхната "Родина".

7

conservator

преди 11 години

Утре е почистването. ГЕРБ са задължили всички чиновници да чистят под страх.

6

до 2

преди 11 години

Всеки, който има българско гражданство има право да гласува, още повече след като голяма част от младите и кадърни българи заминаха. Лошото е, че от над 1 мил. емигранти, само 85 хил. са заявили, че искат да гласуват.

5

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен с гастербайтера. Щом си извън страната повече от 3 години да речем, освен ако не си студент, значи си избрал доброволно да напуснеш тази страна и не виждам смисъл да гласуваш, след като така или иначе явно не ти е приоритет какво става в България. Избягали навън доброволно и ще ми гласуват, щото много им пукало какво става у нас! В момента в който се върнат в България, да живеят една година в страната и нека си гласуват отново.

4

Анонимен

преди 11 години

Вместо да ги разкарват от Турция ,...ДПС уреди да гласуват ---там ,със ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ ,НА ---БСП!Нещата придобиват вече друго измерение ,...ДПС сега го виждам с 12.5% ,както през --2005г.!

3

Анонимен

преди 11 години

Сменете заглавието, какво означава с "мераци", това е право! Ако щете напишете искат, но по този начин е подигравка!

2

Гастербайтер

преди 11 години

Ку зависи от мен, ши запрем от гласуванйе всеки емигрантъ, който е живял повече от 5 години извън България. След тез годининки навънкат едва ли са чъствуват бъгаре, е тва е!

1

Анонимен

преди 11 години

Българи,в Турция ,....????Това са си ---ДПС/БСП!