34

Анонимен

преди 11 години

Не е въпроса за страха от подслушване. В това действие има много нечистотия и простотия. Никой интелигентен човек не би бил спокоен, ако знае че някой *** слухти и безцеремонно се намесва в неговия живот. И ако за част от българите това няма значение, то за европейците този въпрос е въпрос касаещ демокрацията.

33

БЕЗПАРТИЕН

преди 11 години

Наглите мутромилиционери не им стигнаха 45+3,5 години да ни пият кръвчицата, ами искат още. При нито едно предишно правителство не е имело такова тотално осиране и такава наглост. Нито при Виденов нито при Филип Димитров.

32

Алекс2

преди 11 години

Кой го е страх от подслушване ??? Елементарно Уотсън...

31

Анонимен

преди 11 години

Днес ние Българите имаме избор на два пътя: Единият е вън от ЕС и заедно с близките до нам народи по вяра,бит ,език,култура и тн.,или североизток. Вторият е ЕС и Брюксел,Америка и НАТО,Турция и ционистки банки от Израел или югозарад .Моят личен избор е Североизток.Много скоро всеки ще трябва да направи този избор първо сам за себе си и най вече за род и Родина, ако искаме да имаме такава.

30

Rummy__

преди 11 години

Не виждам нищо лошо в това хора, които се изцепват, че биха използвали "и други средства" освен избори, за да вземат властта, да бъдат подслушвани. Ей така, просто от съображение за сигурност.

29

Анонимен

преди 11 години

Станишката с малката пишк@ си мисли, че като измисля скандали и ги бута чрез купените медии, ще отлее гласоподаватели от Герб. Смях в залата. Ние не искаме да чуем за Столетницата и Станишката и с удоволствие бихме ги разстреляли. На площада. А дали ще ги разследва Брюксел, все тая. Приятелските разуснавания имат не папки, камиони с документация за работата по време на кабинета на Станишката. Те за това му спряха еврофондовете. Никога повече управление на БСП!!!

28

Гуню Простия

преди 11 години

Абе тоя Цецо може и Брюксел да е подслушвал?

27

Гошо Тъпото

преди 11 години

В Шенген ще...влезем,кога Серго вземе...власта,след 100 години и пенсиите скочат със 100 евро,ако до тогава не сме преминали на...марсианска валута.

26

По точно

преди 11 години

Сега заради МВР и ГЕРБ(което е едно и също нещо) ще влезем в Шенген през 3014 година! (:

25

Лошо

преди 11 години

Сега заради МВР ще влезем в Шенген през 3014 година! (:

24

Анонимен

преди 11 години

На Серж дали и е ес-то му се смеят?!

23

офф

преди 11 години

Не ни писна да се клюкарим един друг в ес. Пореден резил. Сигурно се чудят вече на *** ни истории.

22

Анонимен

преди 11 години

Те и през комунизма подслушваха нерегламентирано,без разрешение на съда.Дори са засичали висши милиционери,които включвали личните си домашни телефони ,ако имат съмнения,че жените им се чукат "нерагламентирано".Това са го казвали преподаватели в Симеоново с ирония.И тогава е имало регламент за СРС тата кога и как да се прилагат,но имало чести нарушения.Когато в БТК имаше телефонистки на дежурства,оперативни работници от МВР ги вербоваха и незаконно пренасочваха сигналите на трети пост .

21

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 26Ама те комунистите в ГЕРБ какви са?

20

срам за българските

преди 11 години

Тия от Брюксел изживяват последните си дни. Така и така, доказаха че за нищо не ги бива. Срам за българските евродепутати, които внасят такива искания!!!Явно на някои му трябва власт, за да върне заграбените милиарди като инвестиция в България обратно. Иначе изгарят и паричките, и власста.Не на ЕС в този вид, не на ЕС за ЕЦБ, ЕС да, ако е за хората.

19

jojo

преди 11 години

А какво стана за разследването на политиците в България?След протестите имаше представители на протестиращите в Брюксел, никой нищо не каза за това,освен СКАТТе посочиха пред представители от ЕК за проблемите в България-безработица,мизерия,демографската катастрофа,липсата на перспектива за младите в България Представителите на ЕК и до ден днешен нищо НЕ ПРАВЯТ!Сега щели подслушвания да разследват?!E б*ти политическия елит!

18

Иван

преди 11 години

Много странно - прокуратурата още не се е произнесла окончателно - имало предпоставки,съмнения и никакви окончателни резултати.Обаче комисията в ЕС ще заседава по случая.Продажни политици - и майките си ще продадат за власт а някои от страх да не се върнат същите дето им развалиха рахатлъка.

17

Анонимен

преди 11 години

Пфффф, писна ми тези *** да се топят едни други в Брюксел. Честно казано, като знам как се държат другите политици там, ме е срам от тях също толкова, колкото ме е срам от ***, които представят страната пред обикновените хора в ЕС.

16

евродоносници

преди 11 години

Доносници се оплакват от подслушване! За някои партийните интеререси са по-важни от националните! Типичен пример за това е другарката Илияна Идиотова!

15

тъпанар

преди 11 години

Предложение за това е внесено от един от българските евродепутати. То е било подкрепено от социалистите и либералите.