57

Дядо ви грък

преди 11 години

До 63: Не съм в *** нито пък в рашка, затова мен не ме мисли. Просто са ми смешни твърденията, че в рашката е по-зле от ***. Рускините се жениха за българи (щото нямаше други опции) по соца. Сега рашкованите, и то от най-бедните, купуват имоти в ***, защото с тези пари и в рашка нищо не могат да купят, камо ли в нормални държави. Но това не е емиграция, само виж празните гета по морето през зимата, в които уж "емигрирали". А с булгаристански доходи в рашка какво ще купиш?

56

БМ_21 Град

преди 11 години

Даа доста са се ояли въпросните господа от "демократизацията" на Русия във времето на пиандето Ельцин, голяма държава-голямо лапане! сичките тези особи обаче треперят като първокласници когато влезат в Кремъл и пред тях е В.В. След като ги поскастри отпускат по някой и друг милион за болници, училища и т.н Човекът от снимката пък закупи авторските права на съветските мултфилмчета /продадени на америк. някога за жълти стотинки/ за сумата от 20 млн. евро и сега те отново са руска собственост.

55

Моридин

преди 11 години

Ехеее, то само се събрали, гледай ги ти....

54

българин

преди 11 години

До Дядо ви грък 58:Значи, време е да се преселваме в Русия. Ти защо не тръгваш? Да не би като грък да не можеш да се разделиш с България? Апропо, в Гърция средната пенсия е още по-висока, направо там ***.Преди това, обясни ми, моля ти се, защо все руснаците дупе дават да емигрират в България, а досега не ми е известен българин емигрирал в Русия. Все рускините се женят за българи, ЗА ДА ДОЙДАТ ТУК, а обратното изобщо не се наблюдава. Защо така, при тези хубави пенсии и евтиния в Русия?

53

работещ

преди 11 години

Усманов и Алекперов са от тези с дръпнатите очички - казахи ли, узбеки ли, не знам, но имената им са мюсюлмански, а Михелсон, Фридман и Векселберг са евреи. ТОВА ИМ Е ПЪРВАТА ПЕТИЦА МИЛИАРДЕРИ (официално) на "Русия" - НИТО ЕДИН СЛАВЯНИН. От другите по-известни, Абрамович също е евреин, както беше и покойния Березовски. Толкова, по въпроса за руската национална гордост, която уж Путин бил възвърнал. КГБ и национална гордост са НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА, а руснаците се оказват слуги на *** агенти.

52

Митьо

преди 11 години

Това на снимката е Митьо пищова!

51

A

преди 11 години

elkata pred nego)

50

Дядо ви грък

преди 11 години

Абе то че има прилики между българите и руснаците има, например, и двете нации обичат да мрънкат и да се оплакват колко са зле. Интересното в случая обаче, че когато българин чуе руско мрънкане той го проецира върху своята действителност, която много често се отличава от руската. Разбира се, важи и обратното. Затова нека да сравняваме сухи факти. Средна пенсия - в *** - 295 лева (150 ?), тази в рашка - 10300 рубли (265 ?) при сравними цени на тока, хляб и доста други неща.

49

Анонимен

преди 11 години

току виж мужиците избеснели от неправда и мизерия не след дълго размахат отново лозунга"цялата власт на съветите"..всичко е цикли и пак и пак...

48

До 55

преди 11 години

Аарон,да звучи руско.......

47

Leopold

преди 11 години

Еврейски Фамилни ИменаФамилните Имена не са Руски

46

Анонимен

преди 11 години

Защо така не виждам да плюете страстно по руските капиталисти ? Дали не смятате че са по "хумани" от другите по света ? Това е на гърба на обикновенния руснак който все още се намира в положението от преди 20 години , та дори и по бедно. Ако за момент отидете там ще ви се завие свят от корупция и мизерия, особенно в по малките населени места.

45

Анонимен

преди 11 години

богатствата на Русия, хм. всеки народ си обича по своему. "Какво да се прави?"

44

Коментатор

преди 11 години

Къде е Батко?

43

до 47

преди 11 години

Не е вярно

42

Анонимен

преди 11 години

да е жив и здрав, мен ми е през онази работа ако ще да има и трилион :D

41

Анонимен

преди 11 години

Няма един руснак в тая класация всичките са кривоносковци!

40

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ПО СВЕТА НАЙ БОГАТИТЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ПОВЕЧЕ ДЕЦА....В АБСУРДИСТАН НАЙ БЕДНИТЕ....

39

Анонимен

преди 11 години

А освен правата имат и задължения. Например да притежава яхта като саудитски крал. Да плаща на американците десетки милиони, за да си роди детето там. Да харчи милиарди за футболни отбори и т.н.

38

Влади-Мир

преди 11 години

Всеки един олигарх има ЕДИНСТВЕНОТО право да ПЛАТИ ЗАПЛАТИТЕ на работниците си, ДАНЪЦИТЕ на държавата , АКЦИЗИТЕ и др. Ако не се възползва от това си "право", олигархът ще има "задължението" да сподели съдбата на ходорковски, гусински, березовски пп Всичките им предприятия се намират в Русия.