113

Анонимен

преди 11 години

Флоров експлоадира, следващият моля!Шефе, не отстъпвай, знам, че имаш воля!

112

Анонимен

преди 11 години

Флоро(влашки)= Цветан.

111

tih velikan 681

преди 11 години

Marmalad....Za 20 g tolkova droga e minalo prez BG ...tui sa izfabrikuvani zapisi ot Karfiol Petrov.I dokato ima panika da vzemat izborite I posle vsichko shte e nared s bandite.Off..Edno kuche kato se nauchi da yade...banica,kartofi ne shte...)))

110

Анонимен

преди 11 години

Много ме учудват поддръжниците на ГЕРБ. Всичко било компромати, нагласено, БСП била виновна /тя си има своята вина/. Корените на всичко, което се случва е точно в 10 години , които се губят на ББ /1900- 2000/. Знаете ли с какво се е занимавал? Ако незнаете, попитайте тези които бяха избити по времето ,когато беше гл.секретар.

109

Анонимен

преди 11 години

След днешните събития вече се убедих,че всичко е супер нагласено.Само си спомнете преди няколко дни,кои плюеха срещу Флоров.Това се очакваше,не е изненада.

108

Анонимен

преди 11 години

Флоров, в една килия с едни ***, дето си пратил дъщерите им ***...не че ще те е.бат...Голяма болка...Имотите ще ти вземат! но ние комунистите ше те подсигурим в Белене...или Дунав под моста...

107

Анонимен

преди 11 години

Другари платени ***, ела те да ви дам кирливите 20 лв. които ви дава Кутев. С тях може да си купите наденица но не и бъдеще за децата си. Не ми пука за вас, ама децата са си деца. Те нямат вина, че бащите им са се продали.

106

Анонимен

преди 11 години

Добре, това държавна институция ли е или шпиц-команда?

105

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 163Какъв българин бе, Флоров е влах! Защитаваш престъпници!

104

Утопист

преди 11 години

Дори и най-върлите привърженици на ГЕРБ, съвсем скоро ще се отвратят от фактите за управлението на кабинета Борисов !!! Повярвайте ми, в тази държава се случваха страхотии характерни някой африкански нации!!!

103

Герберастчета...

преди 11 години

Герберастчета, правите грешката на седерунгелите, а заедно с тях на селските магарета, които като оцапат някъде започват да реват, та всички да разберат. Дерзайте!"Изгоних ГЕРБ, спасих България!"

102

Анонимен

преди 11 години

Забравихте ли убийството на Мирослава от Перник.Спомняте ли си , че там също се спрягаха наркотици и участие на Флоров.И последва мистериозна смърт на единствения заподозрян в присъствието на хора , подчинени на Флоров. А че ББ и ЦЦ са знаели е безспорно. Това ме навежда на мисълта за обосновано предположение , че ГЕРБ са организирана престъпна група.

101

Тъпи Герберуги !!!

преди 11 години

Абе Герберуги, защо бихте защитавали Флоров, освен ако той не е Гербераст ?!Проблемът е , че постът му в МВР изисква Безпартийност !Чаткате ли а ?!Всеки ваш коментар е доказателство за Вината му !!!

100

яя

преди 11 години

*** герберчета,поради простотията и алчноста на вашите двама бандити т.е.водачи вашата банда т.е.партия ще се разтури.разбира се ние ще помогнем на 13 май,кой с каквото може.кой с винкел в празна герберска тиква,кой с тръба 2 цола.любовта на народа е толкова силна

99

Анонимен

преди 11 години

Тоя Флоров дали е бръкнал в ан*сите на БСП та така неистово ревът да се обезглавят служби, полиция ......Нещо намирисва. Къвто ще да е този Флоров, поне е Българин за разлика от Сергейя.....

98

Анонимен

преди 11 години

Цецо, пускайте дъщерята на Брендо, вече всичко е ясно!

97

Анонимен

преди 11 години

Много грозно е че хората продължават да тънат в бедност и мизерия, да умират от липса на средства за лечението си, а тук някакви корумпирани държавни служители срещу облага вадят точно преди изборите свръхсекретни документи. Страшно време е настанало, всичко с гриф "Строго секретно" излиза по медиите. Ако някой реши ще срине тази държава из основи и без шпионаж срещу два сребърника. Флоров е оперативен работник, срещите му с криминални типове са необходимост по служба. Коя е истината тук !!

96

6

преди 11 години

До До Флоров До 152 Дреме му на к....

95

цветан цветанов

преди 11 години

аз на цацаров ще му е-- мамата.сложих го да ми пази гърб,той са ша ми го тури у г- -а

94

6

преди 11 години

Абе Флоров бандит ама Р. Петков не го пускат в щатите. На всеки *** могат да спретнат до съдебно производство. Нали са го разследвали тогава доброжелателите що нищо не е станало.